English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čínský horoskop - Drak

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Draci vždycky poutali pozornost, která odpovídá jejich historické úloze. Ačkoli pozornost nemusí být vždycky lichotivá, člověk v sobě draka nezapře. Velmi živí a sobečtí lidé se silnou vůlí se málokdy ohlížejí na ostatní, ti jsou k nim však přitahováni. Ať je milujete nebo nenávidíte, draky nemůžete přehlížet a obvykle se jim podvolíte. Draci mohou být nevěrní nebo nespolehliví, ale skoro vždy dostanou ještě druhou šanci, někdy i třetí a čtvrtou. Jejich smysl pro osobní cenu a nadřazenost je nakažlivý a účinný, ostatní se cítí poctěni, když se s nimi znají.

Potřebují-li to, přimějí vás tito lidé ke změně vašich plánů. Donutí vás přejíst se, jestliže chcete začít s dietou, budete běhat po parku, jestliže si chcete odpočinout u krbu. Všechno záleží na momentální náladě draka, nikdy ne na vás!

Draci mají mimořádnou sílu a energii. Ve finanční oblasti mají štěstí. Zatímco ostatní stojí v pozadí a příliš se neptají, draci navazují důležité známosti. Ukázat se s drakem na veřejnosti je důvodem k hrdosti. Uplatňují se jako podnikatelé, modelky, hvězdy filmu či populární hudby nebo malíři. Zajímají-li se o okultismus, mohou z nich být mocní kouzelníci, a jestliže se dají na politiku, je s nimi třeba počítat.

Důležité je také to, že drak je jediný mytický tvor v čínské astrologii, všichni ostatní jsou obyčejná stvoření. Jestliže na to nebude zapomínat, nabude dračí člověk značného významu.

Sympatie pěstuje ke Kryse a Opici, v oblibě nemá Psa.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Bruce Lee, Martin Luther King , Shirley Temple, Grace Kelly, Oliver Hardy, Christopher Reeves, Florence Nightingale, Robin Williams, Roseanne, Courtney Cox, Keanu Reeves, Dan Aykroyd, Calista Flockhart, Sarah Bernhardt, Salvador Dali, Sigmund Freud, Joan of Arc, Bing Crosby, Neil Diamond, Placido Domingo, Bo Diddley, Tom Jones, John Lennon, Ringo Starr, Raquel Welch, Pearl Buck, Lewis Carroll, Lady Godiva, J. Paul Getty, Marlene Dietrich, Faye Dunaway, Joan Baez, Frank Zappa, Mae West, Joseph Campbell, Dr. Ruth Westheimer, William Harrison, Zachary Taylor a Woodrow Wilson


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Elegantní Krysa je pro ohnivého Draka skvělým partnerem. V manželství se doplňují a bývají šťastní. Při společném podnikání slaví úspěchy.

Buvol - Respektují se a příliš na sebe neútočí. V manželství i pracovních vztazích se dokážou podělit o povinnosti i radosti. Mohou spolu vydržet.

Tygr - Mezi těmito dvěma silnými znameními to vždycky jiskří. Občas se nechápou a bojují za svou vlastní pravdu. Dokážou si však své konflikty vyřešit.

Zajíc - Při troše snahy mohou najít společné zájmy, na kterých lze vybudovat fungující vztah. Oba partneři vědí, že se na sebe mohou spolehnout, a do určité míry jsou dokonce schopni se tolerovat.

Drak - Ačkoliv je to s podivem, dva Draci se snášejí docela dobře. Nemívají mezi sebou žádné větší spory a mohou spolu žít i pracovat .

Had - Vzájemně se podporují a výborně si rozumí. Tvoří harmonický pár v lásce i v obchodních vztazích. Bývají spolu šťastni.

Kůň - Oba jsou prudcí a impulzívní. Občas mezi nimi dochází k bojům o vůdčí roli. Avšak vzájemně se respektují a jsou schopni své pře zvládat.

Ovce - Důležité je, zda najdou příbuzné zájmy. Mohou si být sympatičtí, ale opravdovou láskou k sobě z pravidla nezahoří.

Opice - Tvoří vynikající pár, po citové i rozumové stránce jde přímo o ideální manželství .když jsou spolu, doslova září Dokáží vytvořit opravdu krásný domov a užít si hodně zábavy i radosti.

Kohout - Manželství Kohouta s Drakem bývá trvalé. Dokážou si na sebe vypěstovat hluboké vazby, které jim umožní procházet životem ruku v ruce.

Pes - Propastné rozdílnosti jejich povah nedávají jakoukoli šanci dohodě. Obe jen neradi uznávají vlastní chyby a reagují ne sebe vzpurně a umíněně.

Vepř - Mají srdečné vztahy, jsou oba romantičtí a umí se vzájemně podržet. Rozumí svým plánům i snům a dokážou za nimi jít s plným nasazením.



Články na téma zvěrokruhu:Známe 4 nejvěrnější znamení zvěrokruhu!Stravovací návyky jednotlivých znamení zvěrokruhuS jakým znamením zvěrokruhu jít na rande?Jaký bude váš partner otec? Podívejte se na jeho znamení!Jak nejlépe ukončit vztah podle hvězdJste vůdce nebo jeho následovník? Vše prozradí znamení!
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym Reka / (12.04.24)
Jsem vodní had a panna 😄

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨



Online výklady ZDARMA:
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)