English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čínský horoskop - Vepř

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Vepři mají v Číně lepší pověst než v západním světě. Jsou považováni za rodinné tvory, jejichž prvořadým zájmem je blaho rodiny. Ačkoli někdy samozřejmě dělají kariéru, sledují hlavně dlouhodobé cíle, kterých je dosahováno na konci života.

Vepř chce všechno dělat správně, vydobýt si úspěch a potom se ohlédnout za životem plným zásluh, jichž bylo dosaženo velkým usilováním. Stojí za to bojovat o radost a pýchu nad tím, že následovníkům zanechá dobré dědictví.

Vepři bývají zdatní a úzkostlivě čistotní. Zajímají se o manuální práce všeho druhu a uplatňují se jako vynikající řemeslníci nebo domácí kutilové. Jsou rádi, když se ostatní cítí dobře, takže je přitahují profese jako lékař či ošetřovatelka. Jiní mohou udělat kariéru ve veřejném stravování.

Bez pochybností věří v dobrou přirozenost člověka a čekají, až se projeví. Jejich tolerance se zdá bez hranic. Přátele přijímají, aniž by si všímali jejich chyb, a proto mnohdy přitahují ty, kteří mají problémy s pitím, drogami, sázením nebo nevěrou. Vepři by se měli naučit říkat "Ne", aby mohli klást ultimata v případě, že míra trpělivosti je naplněna.

Při ohlížení za životem obvykle zjistí, že víra v dobro je nezklamala. Ostatní v sobě při konfrontaci s vepří pokorou pravděpodobně nalézají to nejlepší. Je těžké nebýt ovlivněn jejich zářivým příkladem.

Sympatie pěstuje ke Koze a Zajícovi, v oblibě nemá Hada.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Hillary Rodham Clinton, Chiang Kai-Shek, Woody Allen, Lucille Ball, Billy Crystal, Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, Stephen King, Henry Ford, John McEnroe, Tracey Ullman, Phil Donahue, Fred Astaire, Thomas Jefferson, Dudley Moore, Farrah Fawcett, Robert Dole, Jerry Lee Lewis, Humphrey Bogart, Julie Andrews, Richard Dreyfuss, Henry Kissinger, Marie Osmond, Ralph Waldo Emerson a Dalai Lama.


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Oba se snaží vytvořit pevný a mírumilovný domov, a většinou se jim to daří. Mají jasné představy o životě a rádi se o ně podělí.

Buvol - Mohou spolu vydržet, ale nikdy si mezi sebou nevytvoří siné pouto. Mají různé názory na život a liší se i v chování, občas to mezi nimi skřípe.

Tygr - Touží po tom, dělat si navzájem radost. Chápající Vepř se dokáže vyrovnat s náhlými výbuchy Tygra a ten je mu za to vděčný.

Zajíc - Vepř nikdy Zajíce zcela neprohlédne. Zahrnuje ho city a přepychem, který on miluje. Oba se cítí dobře a velmi se milují.

Drak - Drak dokáže Vepře inspirovat a podnítit k činu. Co se týká energie a fyzické námahy, jsou na tom oba zhruba stejně. Mají dokonce i společnou chybu. Snadno se nechají unést a neumí včas přibrzdit.

Had - Nedokážou se ocenit. Esteticky založený Had nesnáší sice upřímné, ale jednoduché Vepřovy způsoby a jeho vyvádí z rovnováhy Hadův chlad.

Kůň - Oba hledají v životě radost. Jsou družní, společenští a do určité míry mohou být jeden druhému prospěšní. Vychutnávají život do dna, nevyplácí se jim ovšem, že se ani jeden nezajímá o to, co přijde v příštích dnech.

Ovce - Jsou příkladem věrného a důvěrného vztahu. Oba si do manželství přinášejí to nejlepší ze své osobnosti a pečlivě se o sebe starají.

Opice - Jsou k sobě s Vepřem zdvořilí a ohleduplní, ale ve skutečnosti nejsou svým vztahem nijak fascinováni. Pro komplikovanou Opici je Vepř příliš průhledný a dobromyslný. On zase těžce nese její intrikaření.

Kohout - Mají mezi sebou mnoho věcí, na nichž se neshodnou, ale pokud jeden druhého obdivuje a váží si ho, dokážou se s tím vyrovnat.

Pes - Každý z nich si představuje život úplně jinak, mohou se však milovat. Vepř je dostatečně tolerantní a hledí na Psa jako na spolehlivého spojence.

Vepř - Nedovedou si být vzájemnou oporou, jsou příliš emocionální.



Články na téma zvěrokruhu:Vztahy podle elementůJaké znamení zvěrokruhu je nejčastější?Znamení horoskopu napoví, jaké budou vaše děti ...Znáte nejromantičtější znamení zvěrokruhu?Znamení zvěrokruhu a jejich vliv na náš partnerský životKrásné dárky na poslední chvíli
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym Reka / (12.04.24)
Jsem vodní had a panna 😄

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨



Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)