English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nikoho nepotkáváme jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Má mysl je soustředěná a produktivní. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Chlubí-li se muž neustále svými zkušenostmi, je to nejjistější metoda, jak neuspět u žen.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čínský horoskop - Had

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Had se do určtté míry podobá drakovi, je mu však vlastní větší stálost. Svých cílů dosahuje pomocí lehkých narážek, takže ostatní si myslí, že nápad se zrodil v jejich hlavě. Hadí lidé dokáží udělat dobrý dojem a okolí snadno přesvědčí o své způsobilosti na jakémkoli poli. Samozřejmě ne lhaním, pouze náznaky!

Hadi jsou velmi přitažliví a mají cit na příležitosti. vkusně a příhodně se oblékají a charakteristickými rysy utkví v pamětí. Zdá se, že hadi mají šestý smysl, který rozvíjejí k dokonalost. Vždycky se nacházejí ve středu dění. Pozorovací talent a přizpůsobivost je předurčují k úspěšné kariéře ve výzkumu. Mají-li výtvarné sklony, dokáží vytvářet dokonalé miniaturní reprodukce.

Při kontaktu s hadími lidmi se nechovejte vyhýbavě, protože neustále pátrají po polopravdách. Díky tomu často vidí problémy i tam, kde žádné nejsou. Jako milenci bývají hadi žárliví a sobečtí. Mohou však být i příjemně romantičtí, díky své zálibě v detailech si totiž povšimnou každé drobné změny v náladě či vzhledu svého protějšku. Jestliže si jich ostatní nevšímají a neobdivují je, mají sklon k nevraživosti.

Had je rád v pohybu a s oblibou se ukazuje na "nejlepších" místech. Určovatelé vkusu, kteří si uvědomují nové trendy krátce před ostatním, jsou velmi pravděpodobně hadi. Jako mistři zdrženlivosti příležitostně správným hlasem vysloví svůj názor - a ostatní je následují.

Hadí lidé jsou pro svou schopnost vyjednávat často úspěšní v byznysu.

Sympatie pěstuje k Buvolovi a Kohoutovi, v oblibě nemá Vepře.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Oprah Winfrey, Bob Dylan, Rev. Jesse Jackson, Art Garfunkel, Charles Dawin, Kim Basinger, Franklin D. Roosevelt, Charlie Sheen, Carole King, Ann Margaret, Jaqueline Kennedy Onassis, Edgar Allan Poe, John F. Kennedy, Howard Hughes, Pablo Picasso, Tim Allen, Maya Angelou, Greta Garbo, Chubby Checker, Howard Stern, Mao Tse Dong, Dean Martin, Indira Gandhi, Aristotle Onassis, Ryan O'Neal, Art Garfunkel, Henry Fonda, Paul Simon, Brad Pitt, Yarrir Arafat, Dionne Warwick a Brooke Shields.


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Jde o ctižádostivý a neustále po něčem prahnoucí pár. Může to být úspěšný svazek, dohodne-li se na pevně stanovených prioritách. Neměli by však mít před sebou žádná tajemství. Oba partneři jsou velmi žárliví.

Buvol - Dobrá volba. Oba stojí nohama pevně na zemi, jsou opatrní, vybíraví a systematičtí. V krizových situací se na sebe mohou spolehnout.

Tygr - V lásce mají jen samé problémy a vzájemně se trápí. Nemohou se pochopit a nehodlají přehlížet vzájemné slabosti a chyby.

Zajíc - Jsou k sobě zdvořilí a ohleduplní. Oba mají vysoké cíle a společná snaha jich dosáhnout z nich může tvořit harmonický pár. Chybí mu ale láska.

Drak - Občas spolu bojují o prosazení vlastního názoru. Had však obdivuje ctižádostivost Draka a ten zase uznává Hadovu velkou moudrost. Jde o harmonický vztah.

Had - Příliš na sobě nelpí, ale sbližují je ambice. Nevstoupí-li jim do cesty žárlivost, mohou spolu hodně dokázat.

Kůň - Každý z nich očekává od života úplně něco jiného. Příliš dobře se nechápou a ani jednoho z nich případný vztah neuspokojuje.

Ovce - Bývají k sobě srdeční a vlídní. Avšak jen do určité míry. Had je vášnivý a rád druhého ovládá, ale ovčí oddanost je pro něj až příliš svazující.

Opice - Velkou překážkou jakéhokoli vztahu mezi těmito znameními je ctižádostivost a soutěživost. Oba intrikaří a snaží se tím zvýšit skóre ve svůj prospěch. Takový vztah však nemůže nic přinést. Dokážou spolupracovat jen tehdy, je-li na obzoru velký zisk. Ani v takové chvíli si však nemůže být jeden druhým jist.

Kohout - Romantika je moc nezajímá. Drží se za ruku a sní o věhlasu a blahobytu. Jsou chytří a vědí, že společnými silami zvládnou velké věci.

Pes - Vzájemně se respektují. Občas sice neschvalují počínání druhého, ale v lásce jim to rozhodně bránit nemůže.

Vepř - Tyto dvě diametrálně rozdílné osobnosti spolu nemohou být ani minutu.



Články na téma zvěrokruhu:Zimní tipy pro vaše rostliny podle znamení zvěrokruhuRyby nežárlí, Štíři až moc. Žárlivost a znamení zvěrokruhu?Jak se těší jednotlivá znamení na jarní úklid?Stinné stránky znamení zvěrokruhuVztahy podle elementůSymboly Čínské astrologie
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym Reka / (12.04.24)
Jsem vodní had a panna 😄

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨



Online výklady ZDARMA:
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)