English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
I ťing
Čínská klasická metoda věštění budoucnosti pomocí šesti mincí.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Horoskop na dnes

zpět

Aktuální horoskopy na každý den! Náš horoskop napoví, čemu by se jednotlivá znamení měla vyvarovat.
Mimo obecný popis znamení zvěrokruhu lze z hvězd vyčíst i aktuální denní prognózu.
Horoskop pro vaše znamení na vás čeká pod konkrétní ikonou.

Vyberte znamení horoskopu:

Beran
(21.3.-20.4.)

Býk
(21.4.-21.5.)

Blíženci
(22.5.-21.6.)

Rak
(22.6.-22.7.)

Lev
(23.7.-22.8.)

Panna
(23.8.-22.9.)

Váhy
(23.9.-23.10.)

Štír
(24.10.-22.11.)

Střelec
(23.11.-21.12.)

Kozoroh
(22.12.-20.1.)

Vodnář
(21.1.-20.2.)

Ryby
(21.2.-20.3.)


Horoskop na dnes - 27.4.2024

Beran / (21.3.-20.4.)

Vaše bezstarostné chování vám dalo pověst doživotního teenagera. Ale bezstarostnost je známkou velmi moudrého člověka, člověka, který ví, jak být veselý i ve své moudrosti. Ať už si to uvědomujete nebo ne, můžete se dostat do vážného milostného vztahu, a to aniž byste ztratili svoji bezstarostnost. Jestli už v milostném vztahu jste, pak víte, kde se skrývá pravda.
» Beran horoskop na zítra..

Býk / (21.4.-21.5.)

Zpomalte a věnujte se plánování budoucnosti. Dnes panuje klidná až přízemní atmosféra, která vám pomůže stáhnout vaše myšlenky zpátky k zemi. Možná vám nebude foukat vítr do plachet tak, jak byste si přáli, ale nakonec to budete moci využít ve svůj prospěch. Přirozená rezervovanost v lidském chování a názorech vám může být dostatečně ku prospěchu. Snažte se eliminovat svoje pochyby a zaměřte se na to, co je skutečné.
» Býk horoskop na zítra..

Blíženec / (22.5.-21.6.)

Budete ochotni být k dispozici druhým lidem? Někdo ve vašem okolí se vám bude potřebovat svěřit. Jestli vám vadí povrchnost výměny, pochopíte, o co jde v atmosféře dnešního dne. Ano jste k dispozici, ale ne pro cokoliv. Nejste v náladě, kdy byste byli ochotni plýtvat svým časem.
» Blíženec horoskop na zítra..

Rak / (22.6.-22.7.)

Mějte pochopení pro ty, kdo dnes potřebují upustit trochu páry. Nebuďte překvapeni, že lidé čekají za vašimi dveřmi hodinu i dvě, jen aby měli šanci si s vámi promluvit. Vaše mysl je bystrá. Budete schopni dostat se k jádru jakékoliv problému, který před vás předloží. Více než kdy před tím, budete schopni porozumět věcem přímo intuitivně. Lidé udělají dobře, když přijmou vaši radu, ať už se bude týkat čehokoliv.
» Rak horoskop na zítra..

Lev / (23.7.-22.8.)

Dnes se může vyskytnout mírné zhoršení stavu věcí v části vašeho života, což vás vyburcuje k činu. Může to být to, že jste přespříliš emocionální vůči určitému problému, a tedy potřebujete, na základě jistých informací, uvažovat s chladnou hlavou, o co vlastně běží. Možná přehlížíte něco očividného, jenom proto, že jste natolik pohrouženi do svých emocí.
» Lev horoskop na zítra..

Panna / (23.8.-22.9.)

Konečně jste na vzestupu. Lehčí zdravotní obtíže, které vás v poslední době vyčerpávaly, pomalu ustávají a vy konečně znovu nabíráte energii. Jestliže se ale budete rozmazlovat, je možné, že vaše energie vás začne znovu opouštět. Kdyby nic jiného, alespoň dostanete cennou lekci, jak důležité je umět být skromný, zejména teď. Takže nic nepřehánějte!
» Panna horoskop na zítra..

Váhy / (23.9.-23.10.)

Až elektrizující přitažlivost k někomu, koho jste právě potkali, může způsobit, že dnes už nebudete myslet na nic jiného než na sex a romantiku. Jestli to bude možné, připravte si romantický večer se svým milostným partnerem. Jestli na vás ale dnes večer nebude mít čas, běžte sami na nějakou emotivní hru nebo romantický film, který vás přivede až k slzám. Filmy ve vás dnes mohou vzbuzovat zvláštní zájem, možná právě proto, že jste nedávno četli o tom, jak je výroba filmu zajímavá.
» Váhy horoskop na zítra..

Štír / (24.10.-22.11.)

Nečekejte dnes od lidí žádné valné reakce, i kdybyste vyprávěli ty nejvtipnější historky na světě. Ostatní mohou být odměření a napjatí. Pro většinu denní předpověď volá po konzervativní a malé šanci mrzutosti. Nejlepší způsob, jak to vyřešit, je zapojit se do aktivit, které vyžadují disciplínu, držet se při zemi a výkonnost. Dokončete svou práci a na večer si naplánujte zábavu.
» Štír horoskop na zítra..

Střelec / (23.11.-21.12.)

Dnes můžete být zavaleni lidumilnými myšlenkami. Vaše vědomí je nestálé a vy se pravděpodobně nebudete schopni postarat o více než o detaily nejbližších událostí. Jste volnomyšlenkáři, což je inspirováno vaším smyslem pro spravedlnost. Můžete se dokonce ocitnout v situaci, kdy budete muset hrát roli 'osvíceného' rozhodčího, kterou si ale velmi rádi zahrajete.
» Střelec horoskop na zítra..

Kozoroh / (22.12.-20.1.)

Když se vám nepodaří uspět napoprvé, nevzdávejte to a zkoušejte to znovu - to bude vaší zásadou pro dnešní den. Co jste udělali v nedávné době pro zlepšení vašeho života? Uvažovali byste o nějakém divokém dobrodružství, aniž byste se ohlíželi zpět? Dnes se možná setkáte s lidmi, kteří ve vás takovou touhu vzbudí. Jsou to dobrodruzi, kteří vyhledávají různá vzrušení a mrazení i se všemi riziky, která se s nimi pojí.
» Kozoroh horoskop na zítra..

Vodnář / (21.1.-20.2.)

Dnes je čas na to, abyste se zeptali sami sebe, jestli jste spokojeni. Jaký je váš osobní život? Splňují lidé ve vašem okolí vaše požadavky nebo se cítíte stále nespokojeni? Možná je pravý čas na to, abyste udělali pár důležitých změn ve vašem životě. Co je pro vás doopravdy důležité? Možná dnes naleznete odpovědi na některé důležité otázky.
» Vodnář horoskop na zítra..

Ryby / (21.2.-20.3.)

Máte sklon utíkat od konfrontací, ale dnes vám nebude dovoleno se tomu vyhnout. Je možné, že váš partner nebo člen rodiny na vás vyvine nátlak. Možná už jste sami začali pracovat na odstranění tohoto problému. Řekněte partnerovi to, co chce slyšet, což vám umožní, že si později budete moci dělat, co chcete.
» Ryby horoskop na zítra..


Vyzkoušejte také:
ZvěrokruhDenní horoskopTýdenní horoskopLáskaKariéraRodinaOsobnostHoroskopy 2023Horoskopy 2024


Články na téma zvěrokruhu:Hvězdy napoví, jaké cvičení je pro vás nejvhodnějšíZhubněte rychle za pomoci hvězdPatříte mezi nejvíc empatická znamení zvěrokruhu?Nakupujte dárky podle znamení. Budete s nimi mít úspěch!Nevíte, jestli je ten pravý? Jeho znamení vám napoví...Stinné stránky znamení zvěrokruhu
Diskutujte na téma :

Anonym Anonym willy xox... / (06.03.24)
Myluju astrologi chci bít kepler. To bil expert. Jupý.

Anonym Kouzelník Maxmiliá... / (30.09.23)
Tyto předpovědi mi naprosto změnily život. Chci se stát věštcem.

Anonym anonimička / (13.06.23)
Super! To naprosto sedí!



Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...
Runy
Magické runy odkrývají svou tajemnou moc v naší online věštbě.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)