English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Goethe

Chceš-li hodnou ženu, buď správným mužem.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Osobní roční vibrace

zpět

Datum našeho narození je důležité nejenom pro vystavení rodného listu. Můžeme z něj s troškou soustředění vyčíst mnohem víc. Každé číslo vydává svoji vibraci, která mohou ve spojení s ostatními čísly v datu narození a jejich vibracemi vypovědět mnohé o našich osobních povahových rysech, vlastnostech a schopnostech. Takovému spojení říkáme osobní roční vibrace.

Každý lidský život probíhá v devítiletých cyklech. Jednotlivé cykly, které se střídají stále za sebou, obsahují devět různých osobních ročních vibrací. Jednotlivé osobní roční vibrace trvají vždy dvanáct měsíců, a to přesně od data narození, opět k dalším narozeninám. Po těchto dvanáct měsíců trvá vždy stejný, jedinečný účinek osobní roční vibrace.

Životní cykly by šlo přirovnat k jakési škole, kterou musíme projít, abychom na konci každého cyklu nabyli takové vědomí, které nám umožní postoupit k cyklu dalšímu. Může se nám zdát, že procházíme stále dokola podobnými, nebo dokonce stejnými zkouškami. Je to tak – zkoušky se mohou opakovat, ale to, jak dozráváme a učíme se, by mělo směřovat k tomu, že podobné situace budeme umět řešit pokaždé jinak a lépe.

Zadejte datum narození:

Datum narození:

Rozdělení osobních ročních vibrací

Není jistě žádným překvapením, že i osobní roční vibrace podléhá svému dělení, jako mu podléhají i ostatní životní cykly, kterými jsou roční období, měsíční fáze a s tím související příliv a odliv.

Účinnost vibrace pro daný rok začíná, ale i končí v době narozenin. Může se tedy stát, že v tomto období budete pozorovat slábnutí účinků vibrace předešlého roku a teprve pomalý příliv nové energie pro rok další. Nemusíte se obávat. Tento odliv energie potrvá pouze pár dní.

Jednotlivé části vaší osobní roční vibrace spadají na den vašeho narození a poté přesně o tři, šest a devět měsíců později. Můžete pozorovat, že právě v meznících těchto fází provádíte vždy zásadnější rozhodnutí, a celkově se starosti rozmotávají a problémy řeší snáz. Ve fázi po šesti měsících bude vliv vaší roční osobní vibrace největší. Po té, a hlavně v poslední čtvrtině roku, bude síla osobní roční vibrace pomalu slábnout.

Jestli jste tedy narozeni například prvního ledna, je první leden počátečním bodem vaší osobní roční vibrace. Další část přijde prvního dubna a pololetní vrchol vaší osobní vibrace přijde prvního července. Třetí část následuje prvního října. Od této chvíle až po vaše narozeniny bude osobní roční vibrace pro tento rok pomalu slábnout.



Diskutujte na téma :

Anonym NeJonáš / (12.02.24)
Cože? 😂

Anonym Jonáš / (12.02.24)
Proč je ten ilustrační obrázek zrcadlově otočený?

Anonym Namol / (02.01.24)
Jako horlivý to ezoterik, slibuji zde, že si to v hlavě správně všechno urovnám, když jsem nyní až do svých příštích narozenin pod vlivem čísla 9. Uvidíme, jak v tom obstojím.



Online výklady ZDARMA:
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)