English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 19.7.2025
Svátek slaví Čeněk, zítra Ilja.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 19.7.2025
Svátek slaví Čeněk, zítra Ilja.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Jak se zbavit karmického bloku

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Jak se zbavit karmického bloku

Leonora111
11.05.25
05:31
Nereg.

IP: 95.85.212.*
Prosím,co udělat pro to,abych se zbavila karmického bloku? Mám celý život smůlu,i když vynakládat snahu.Dekuji

hns
13.05.25
08:39
Nereg.

IP: 212.20.115.*
Chtělo by to zjistit, o jaký problém jde. Může to být nepříznivé období (definované v astrologii), cizí zavinění (kletba/magie), možná i něco dalšího. Ale i bez této informace můžete začít s řešením již dnes. Víckrát jsem tu doporučil recitovat Mahá karunikáčitta dháraní (též známá jako Nílakantha dháraní). Pomáhá mnoha způsoby.

Aldi
30.06.25
05:47
Nereg.

IP: 185.214.192.*
Nikto ma nechce hoc rada pomožem každemu

Livia
17.07.25
11:37
Nereg.

IP: 84.245.120.*
Prosím zbaviť sa karmických vzorcov a blokov. Neviem ako ďalej. Celý život sa snažím a celý život mám úplne prázdny a bez lásky. Ďakujem Ďakujem Ďakujem

hns
17.07.25
12:43
Nereg.

IP: 212.20.115.*
Viz moje rada výše.

Pro začátek je velkým přínosem ovládání mysli. Nepřejte nikomu zlo, a to ani zdánlivým nepřátelům. Začněte lásku rozdávat a pak ji budete dostávat.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)