English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Flaubert

Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čtení z ruky

zpět

Chiromantie. Slovo, jako vystřižené z databáze nějaké knihovny. Ale co to vlastně je? Kdo je zasvěcený, ten už ví, že chiromantie znamená v překladu "věštění z ruky".

Chtěla bych se tomuto oboru teď trošku „podívat na zoubek“ a tak mě napadlo, že byste se možná rádi dozvěděli něco spolu se mnou.

Věštění z ruky jsem si vybrala proto, že je to jeden z oborů, který má vztah k astrologii, jako třeba i numerologie.
Už staří Egypťané chiromantii znali a používali. Jejich následníky se stali Babyloňané a Sumerové, kteří tyto poznatky dále rozvíjeli, a díky tomu se toto umění propojující přírodu, vesmír a člověka pořád zdokonalovalo. V době, kdy se dostalo do Evropy, bylo už hodně podobné tomu, jak ho známe dnes.

Věděli jste, že dlaň člověka je hned vedle očí údajně jedinečným a věrným obrazem člověka?
 

Rozhodně o tom něco ví věda, která se zabývá otisky prstů - daktyloskopie. Ta staví na padesát let starém zjištění vědců, že obrazce papilárních linií zůstávají stále a neměnné. (Nelze je ani odstranit, pokud není úplně odstraněna kůže.) Vědci také údajně zjistili, že určité geneticky dané poškození zdraví se dá vyčíst z otisků na dlaních a prstech. A právě na tom je také postavená celá chiromantie.

Jak už to ale chodí, má chiromantie, stejně jako astrologie, svoje fanoušky, ale i odpůrce. Chiromantii ale nejčastěji odsuzují lidé, kteří bohužel tento obor neznají.


Začneme třeba dlaněmi.

Dlaně jsou mapou našeho života. Linie na dlaních umožňují rozlišit jednoho člověka od druhého a i proto je ruka, stejně jako například astrologický horoskop, odrazem celé osobnosti.

Levá ruka (pokud jsme praváci) nám ukazuje život duchovní. Jaké máme a k čemu sklony a předpoklady a to už od narození. Zároveň je levá ruka praváka místečkem, kde je napsán náš osud.

Pravá ruka nám ukazuje život praktický. Co jsme už v životě stihli udělat, prožít, čeho jsme dosáhli a jak jsme se vzdělávali a pracovali na sobě. Také tu jde vyčíst, co ještě bude udělán, co prožijeme, čeho dosáhneme... Pravá ruka nám teda ukazuje nejen minulost ale i současnost a budoucnost.

Ruka je jako životní mapa. Ukazuje nám cestu, kterou jsme šli, jdeme a ještě půjdeme. Jsou tu také schované informace o našem těle, mysli i povaze. Vše je množné díky tomu, že jsou kožní lišty na ruce pokryty zakončením nervových vláken, které vysílají díky nervovému a endokrinnímu systému, signály do mozku, a stejnou cestou je z mozku přijímají. Jinak řečeno – máme své charakterové rysy, schopnosti a vrozené nadání vryty do mysli, odkud jsou tyto znaky jako obrazy, přenášeny do rukou.

Tisíce nervů zakončení nervů, která jsou ukryta v dlaních, jsou teda v přímém propojení s mozkem a to umožňuje oboustranný průtok impulsů mezi rukou a našim řídícím centrem – mozkem. Je tedy pravdou, že vše, co prožíváme a co z toho plyne pro naši budoucnost se objevuje na našich dlaních? Stejně jako naše ruka působí na všechno uvnitř nás, tak zase všechno působí zpět na ruku? Pokud ano, pak je výsledkem otisk naši osobnosti ve vlastní dlani .

A tak vzniklo čtení z dlaně. Pokud člověk do chiromantie pronikne, věci, které se dozví, můžou být opravdu přesným obrazem minulosti, současnosti nebo i budoucnosti . Čím víc začínám o chiromantii vědět, tím víc mě zajímá. Máte to taky tak? Zajímáte se o výklad z dlaně? Anebo o tom aspoň uvažujete? V příštím díle našeho „seriálu“ budeme pokračovat .

Pokračujte ve čtení na: Představení čar, znak Kandy.



Co si o tom myslíte Vy?:

Anonym M💫 / (13.03.24)
Také mám na obou dlaních M …a ..jak anonym Věštkyně tohle všechno o sobě zjistila 🤔?

Anonym Věštkyně / (13.09.23)
Ano, mám na obou dlaních písmeno M a byla jsem ve dvou svých minulých životech "učeň" šamana, bohužel ani v jednom jsem nedosáhla dospělosti, takže jsem se přímo šamanem nestala. V tomto životě mám dar věštění, to mi bylo čerstvých 24 let, když jsem to zjistila. Takže nějaké magické schopnosti stále u mě přetrvávají. V tomto životě jsem se stala obětí útoků černé magie ze strany jedné osoby, která mě znala z mých dvou minulých životů. Okamžitě jsme se "poznali" na první pohled i v tomto životě. Duše si pamatují, to mi věřte.

Anonym To Květa / (13.09.23)
Váš manžel není asi moc citově založený člověk, že? Spíš takový praktický, co moc nad ničím nepřemýšlí a raději rovnou koná. Čím více čar, tím bohatší vnitřní život. ;-)



Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Geomantie
Význam budoucnosti z hozených kamenů. Novinka!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)