Magdalena 20.05.25 01:28 Nereg. IP: 78.80.17.* | Všechny zdravím,
Zdál se mi sen, že jsem šla se svou rodinou na procházku (na jaře). Moje dcera našla podél cesty pod sněhem borůvky a ukazovala nám je. Byla hodně překvapená. Bylo jich tam celkem hodně. Můj muž se o borůvky nechtěl zajímat a dívat se na ně.
Někde jsem četla, že borůvky můžou být symbolem lásky, rozkoše, ale i zrady v lásce. Sníh v jiném ročním období než v zimě může znamenat nepříjemné překvapení.
Můj výklad pro mě osobně zní: moje dcera by mohla být velmi zasažena nevěrou v našem vztahu s mužem. Je totiž pravda, že jistý muž ke mně měl v nedávné době sexuální návrhy, abych s ním měla poměr.
Máte jiné návrhy, co by sen mohl znamenat? |
|
Magdalena 21.05.25 13:30 Nereg. IP: 78.80.17.* | Doplním další sen, ve kterém přímo vystupoval zmíněný muž, který mi dělal návrhy. Oba jsme měli doma skleněné akvárium s čistou vodou. Já jsem měla doma v tom akváriu skaláry. Nabídla jsem tomuto muži skaláry s tím, že je chovám. Ale on je odmítl a měl doma prázdné akvárium.
Zjistila jsem, že skalár se anglicky řekne angelfish nebo-li andělská ryba. Prý je to symbol odpuštění (i sobě) a sebelásky.
Dodala bych, že návrhy tohoto muže jsem zatím nepřijala.
Pokud budete mít postřehy k těmto snům, budu ráda  |
|
Evava 30.05.25 12:26 Nereg. IP: 46.135.14.* | Pokud borůvky znamenaly rozkoš, dcera jimi byla překvapená, neodmítala je, manžel je pochopitelně vidět nechtěl. Možná by dcera na nevěru přišla, vycítila ji. To, že muž odmítnul sklaláry do svého akvária bych četla spíše tak, že možná stojí o poměr, ale nic víc, žádné city, nic "vašeho". Celou situaci a její možné důsledky si musíte zvážit sama... |
|
Magdalena 02.06.25 12:22 Nereg. IP: 78.80.122.* | Děkuji za odpověď Je pravda, že dotyčný muž stojí hlavně o fyzický styk. Už ho ale nějak neřeším. Dnes se mi zdálo, že jsme s mužem viděli na procházce spoustu bílých labutí. Měla jsem v tom snu velmi příjemné pocity Beru to jako znamení, vedle koho je moje místo. |
|