Magdalena 20.05.25 01:28 Nereg. IP: 78.80.17.* | Všechny zdravím,
Zdál se mi sen, že jsem šla se svou rodinou na procházku (na jaře). Moje dcera našla podél cesty pod sněhem borůvky a ukazovala nám je. Byla hodně překvapená. Bylo jich tam celkem hodně. Můj muž se o borůvky nechtěl zajímat a dívat se na ně.
Někde jsem četla, že borůvky můžou být symbolem lásky, rozkoše, ale i zrady v lásce. Sníh v jiném ročním období než v zimě může znamenat nepříjemné překvapení.
Můj výklad pro mě osobně zní: moje dcera by mohla být velmi zasažena nevěrou v našem vztahu s mužem. Je totiž pravda, že jistý muž ke mně měl v nedávné době sexuální návrhy, abych s ním měla poměr.
Máte jiné návrhy, co by sen mohl znamenat? |
Magdalena 21.05.25 13:30 Nereg. IP: 78.80.17.* | Doplním další sen, ve kterém přímo vystupoval zmíněný muž, který mi dělal návrhy. Oba jsme měli doma skleněné akvárium s čistou vodou. Já jsem měla doma v tom akváriu skaláry. Nabídla jsem tomuto muži skaláry s tím, že je chovám. Ale on je odmítl a měl doma prázdné akvárium.
Zjistila jsem, že skalár se anglicky řekne angelfish nebo-li andělská ryba. Prý je to symbol odpuštění (i sobě) a sebelásky.
Dodala bych, že návrhy tohoto muže jsem zatím nepřijala.
Pokud budete mít postřehy k těmto snům, budu ráda  |