English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 23.6.2025
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 23.6.2025
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Domino
Věštba budoucnosti podle kostek domina. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Borůvky ve sněhu

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Borůvky ve sněhu

Magdalena
20.05.25
01:28
Nereg.

IP: 78.80.17.*
Všechny zdravím,
Zdál se mi sen, že jsem šla se svou rodinou na procházku (na jaře). Moje dcera našla podél cesty pod sněhem borůvky a ukazovala nám je. Byla hodně překvapená. Bylo jich tam celkem hodně. Můj muž se o borůvky nechtěl zajímat a dívat se na ně.
Někde jsem četla, že borůvky můžou být symbolem lásky, rozkoše, ale i zrady v lásce. Sníh v jiném ročním období než v zimě může znamenat nepříjemné překvapení.
Můj výklad pro mě osobně zní: moje dcera by mohla být velmi zasažena nevěrou v našem vztahu s mužem. Je totiž pravda, že jistý muž ke mně měl v nedávné době sexuální návrhy, abych s ním měla poměr.
Máte jiné návrhy, co by sen mohl znamenat?

Magdalena
21.05.25
13:30
Nereg.

IP: 78.80.17.*
Doplním další sen, ve kterém přímo vystupoval zmíněný muž, který mi dělal návrhy. Oba jsme měli doma skleněné akvárium s čistou vodou. Já jsem měla doma v tom akváriu skaláry. Nabídla jsem tomuto muži skaláry s tím, že je chovám. Ale on je odmítl a měl doma prázdné akvárium.
Zjistila jsem, že skalár se anglicky řekne angelfish nebo-li andělská ryba. Prý je to symbol odpuštění (i sobě) a sebelásky.
Dodala bych, že návrhy tohoto muže jsem zatím nepřijala.
Pokud budete mít postřehy k těmto snům, budu ráda

Evava
30.05.25
12:26
Nereg.

IP: 46.135.14.*
Pokud borůvky znamenaly rozkoš, dcera jimi byla překvapená, neodmítala je, manžel je pochopitelně vidět nechtěl. Možná by dcera na nevěru přišla, vycítila ji. To, že muž odmítnul sklaláry do svého akvária bych četla spíše tak, že možná stojí o poměr, ale nic víc, žádné city, nic "vašeho". Celou situaci a její možné důsledky si musíte zvážit sama...

Magdalena
02.06.25
12:22
Nereg.

IP: 78.80.122.*
Děkuji za odpověď Je pravda, že dotyčný muž stojí hlavně o fyzický styk. Už ho ale nějak neřeším. Dnes se mi zdálo, že jsme s mužem viděli na procházce spoustu bílých labutí. Měla jsem v tom snu velmi příjemné pocity Beru to jako znamení, vedle koho je moje místo.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)