English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

německé př.

Stáří se má ctít, mládí bránit.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čtení z ruky - Představení čar, znak Kandy

zpět

Vítejte nazpět u našeho seriálu . Opakovat si jako v televizi, co jste viděli minule, snad ani není potřeba, a proto bych chtěla hnedka rovnýma nohama skočit tam, kde jsme minule chiromantii nechali, a navázat dnešním „povídáním“...

To, že jsou čáry v dlani navázané na mozková centra díky nervovým zakončením, jsme si už řekli. Ale jak to teda funguje s tím věštěním?

Některé čáry v dlani časem přibývají a některé mohou i zmizet. Je to díky signálům, které nervová zakončení kožních lišt na dlaních rukou přijímají z našeho mozku. Co na nás čeká v budoucnosti, se ukáže na rukou někdy i dlouho – několik let, dopředu. Díky tomuto varování se můžeme v klidu připravit na nemoci a jiné patálie, které nás za nějakou dobu potkají. Dlaně nám ale napoví i to, jestli budeme v životě šťastní, bohatí, zdraví, nebo také mocní .

Když onemocníme, nebo projdeme nějakou psychickou zátěží, podepíše se to na čarách na rukou jejich narušením. To, že se nám během let některé čáry vytvoří a jiné zmizí, je právě tím, jak měníme náš život. Jaké těžkosti ale i radosti nás potkají. Z čar jde ale taky vyčíst informace o předpokladech k léčitelství, učitelství, o intuici a jiných schopnostech.

Analytik, nebo věštec, který se zabývá chiromantií, může upozornit na to dobré, ale i zlé, co se v budoucnu objeví. Taky dokáže vyčíst, jestli všechno co nás potká, budeme umět využít, nebo ne.

Čtení z ruky jen znovu potvrzuje, že člověk má svůj osud ve svých rukou, že ?


Navíc, objevila jsem docela zajímavou souvislost mezi výkladem z ruky a tváře, tak se o ni chci s vámi podělit.  Dlaň i tvář mají svoje typické informace, které jsou často odlišné, protože jsou jiného druhu. Oba výklady na sebe nejsou vázány, ale pokud je to možné, je dobré udělat oba dva. Ruka odráží momentální stav, který se odvíjí z myšlení a prožití něčeho hezkého, ale i horšího, zatímco tvář může prozradit něco i o předurčení osudu a také o dědictví karmy po našich předcích.

Hodně lidí říká, že krátká čára života na dlani znamená krátký život. Nemusíte se ale vůbec ničeho bát. Samozřejmě, že to tak není . Čára života nemluví o naší délce života, ale o tom, že může dojít k úbytku energie v těle. Lidský osud  není zaznamenaný jenom v dlaních, ale taky na tvářích a v datech narození. Proto by bylo opravdu hodně ukvapené, dělat špatný závěr jen podle čtení z ruky. 

Zajímavé je, že bylo prokázáno, že mnoho z těch, kteří se zajímají o esoteriku, z pohledu chiromantie má na dlaních znaky intuice. Čím víc je těchto znaků, tím mají větší nadání k parapsychologickým schopnostem.

U některých jedinců jde najít i Kandy, což je parapsychologický znak trojúhelníku, který ohraničuje místo hojivé energie, která se spojuje čáry Marsu, zdraví a života, představující míchu. Kandy je nejvyšším parapsychologickým znakem.

Čáry, které ho tvoří, mají přímou souvislost s mozkem a nervovým systémem. Konkrétně jde o centrum senzorických přenosů, využívaných při léčení, meditování a při  všech úrovních vědomí. Je dost možné, že někteří takový trojúhelník na dlaních máte…?  

Pokud ano podělte se o to se mnou

Pokračujte ve čtení na: Tvar dlaně.



Co si o tom myslíte Vy?:

Anonym Petra / (14.04.23)
Mam na levé i prave ruce

Anonym Pavlína / (20.06.22)
Pravačka- na levé ruce nedotaženy čárou života znak Kandy a v něm jasný trojúhelník

Anonym / (04.05.22)
Dobrý den,na levé ruce trojúhelník mám a na pravé se mi překrývají dva a tvoří písmeno M.



Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)