English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Nehledejte štěstí, buďte jeho zdrojem.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mému štěstí a bohatství nebude už nic stát v cestě. ”


Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

Podnikaví muži mají u žen mnohem více úspěchu než ti druzí, a to proto, že většina žen nepodlehne z lásky, nýbrž ze slabosti.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čínský horoskop - Kohout

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Přímočaří kohouti často urážejí ty, kteří nedokáží přijmout upřímnost a otevřenost. Kohouti se netrápí taktem či jemností. Dokonce i poklidní lidé, jakými někteří z nich jsou, mají hlubokou vnitřní důvěru ve své schopnosti. Extrovertní typy otevřeně kokrhají o svých úspěších.

Kohouti se velice zajímají o celý svět a někteří z nich jsou nevyléčitelní cestovatelé. Ti, kdo zůstávají doma, se zabývají studiem samotného života. Jsou přesvědčeni o tom, že smysl života je daný, a vůbec o tom nepochybují. Mají tendenci přistupovat ke každému dni bez nadějí do budoucnosti a ohlížení se za minulostí. Žijí v přítomném okamžiku.

Kohouti jsou dobří pracovníci, kteří se na každém úkolu, i na tom nejvšednějším, něco naučí. Rádi postupují svým tempem a bouří se proti zasahování zvnějšku. Někteří zcela odmítají prosazování pravidel či disciplíny.

Kohoutí lidé svých cílů dosahují jen s námahou, protože jen máloco k nim přichází snadno. Někdy se na úkor vztahů s okolím snaží vykonat příliš mnoho práce naráz. Kvůli nerealistickým představám o výkonnosti občas sekýrují své společníky. Ačkoli sami zastanou hodně práce, připisuje se jim i panovačnost.

Je-li to třeba, jsou kohouti schopní flirtu, ale od svých protějšků očekávají oddanost. Bývají věcní, a jestliže dají najevo náklonnost, myslí to vážně. K partnerství obvykle přistupují zodpovědně.

Sympatie pěstuje k Buvolovi a Hadovi, v oblibě nemá Zajíce.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Michelle Pfeiffer, Bette Midler, Eric Clapton, Melanie Griffith, Alex Haley, Donny Osmond, Katharine Hepburn, Goldie Hawn, Larry King, Benjamin Franklin, Steve Martin, Carol Burnett, LeVar Burton, Joan Rivers, Diane Keaton, Priscilla Presley, Elton John, Joan Collins, Neil Young, Yoko Ono, Van Morrison, Dolly Parton, Katherine Hepburn, George Segal, Errol Flynn, Gloria Estefan a Groucho Marx.


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Systematický analytik a praktická, inteligentní Krysa - toto spojení není výhodné ani pro jednoho z nich. Navzájem se zbytečně dráždí a rozčilují.

Buvol - Oběma může toto partnerství jen prospět. Považují se za velmi zodpovědné a oddané partnery.

Tygr - Bouřlivé a zpravidla i poněkud pikantní manželství. Tygr i Kohout přímo září aktivitou, ale rozdíly mezi jejich povahami jsou propastné. Kohout je moc geocentrický a Tygr by zase chtěl pořád bojovat. Malicherně si vzdorují.

Zajíc - Je velmi nepravděpodobné, že mohli někdy dospět ke splynutí duší. Oba nesmírně rozčilují negativní povahové rysy druhého.

Drak - Drak se nedá zastrašit Kohoutovou panovačnou agresivitou. Navíc oceňuje jeho kvality a intelektuální zdatnost. Tvoří vynikající pár.

Had - Nevázaný Kohout může Hadovi ukázat svět z té humornější stránky a rozjasnit jeho vesměs vážný pohled na svět. jde o pěkný vztah.

Kůň - Chovají se k sobě instinktivně odměřeně. Kohout nechápe proměnlivé způsoby Koně a ten zase nemůže snést jeho posedlost fakty a čísly.

Ovce - Kohoutovi vadí Ovčí sebelítost a neukázněnost. Ona ho na oplátku považuje za chladného a vypočítavého. Jen málokdy se dokážou tolerovat.

Opice - Jejich manželství se podobá stavu ozbrojeného příměří. Dělají si naschvály a vůbec se nezajímají o to, co druhý cítí. Mohou spolu vycházet jen tehdy, mají-li pro spolužití nějaký silný motiv.

Kohout - Oba jsou tak poctivý a čestní, že se se svou dokonalostí nemohou smířit. Vedou nekonečné rozhovory na téma kdo z nich je svatější.

Pes - Oba partneři jsou velmi hrdí a bystří. Brzy se znají do nejmenších podrobností a dokážou se svými ostrými jazyky bolestivě zraňovat.

Vepř - Dobrácký Vepř by se snad s Kohoutem docela snesl, je kdyby ta jeho neustálá kritika nebyla tak břitká.



Články na téma zvěrokruhu:Znamení kamarádky prozradí, zda to bude přátelství na celý životRyby nežárlí, Štíři až moc. Žárlivost a znamení zvěrokruhu?Jaký filmový žánr preferují jednotlivá znamení zvěrokruhu?Jak se zamiluje žena podle jejího znamení zvěrokruhu?Jak chybují při online seznamování jednotlivá znamení?Tajemství šťastného manželství
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym Reka / (12.04.24)
Jsem vodní had a panna 😄

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨



Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Kostky
Okamžik náhody rozhoduje o naší budoucnosti. Co vám napoví hozené kostky. Nová verze!
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)