English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 28.4.2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 28.4.2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Jste vědma?

zpět

Jak často zažíváte déjà vu? Říkáte, že dost mnohokrát? A co vaše sny? Nebo je spíše nazýváte noční můry? Napadlo vás někdy, že si třeba takové označení ani nezaslouží? Třeba se vám vyšší moc snaží něco sdělit. Možná si vzpomínáte na letecké neštěstí z roku 1978 společnosti Pacific Southwest Airlines, letu číslo 182 v San Diegu. Věděli jste, že jeden muž kontaktoval letiště s tím, že měl sen o havárii letadla? Asi vás neudiví, že jeho varování nikdo nebral vážně. A víte, že takové sny nejsou zrovna ojedinělé? Že to zní zajímavě? Inu, co je pro jednoho zajímavé, pro druhého může být děsivé.

Zjistěte, jak silné vaše duševní schopnosti jsou a pak už je jen dál rozvíjejte. Každý z nás má třeba jen zlomek takové schopnosti, ale jestliže vážně uvažujete, že byste se mohli stát věštkyní či věštcem, komunikovat s jiným světem nebo využívat mimosmyslové vnímání či psychokinetické schopnosti, odpovězte si napřed na tyto otázky:

  1. Měli jste někdy sen, který se nakonec v reálném životě skutečně naplnil?
     
  2. Mysleli jste někdy na někoho bez jakéhokoli odůvodnění, prostě jen tak, a ten dotyčný vám zrovna volal na mobilní telefon?
     
  3. Slyšeli jste někdy myšlenky nebo cítili pocity někoho jiného, bez toho aniž byste s ním komunikovali tradičními dorozumívacími metodami?
     
  4. Byli jste někdy vy nebo někdo ve vašem okolí blízko smrti a vy zrovna u toho přítomni? Nebo měli jste někdy předtuchu nečekané tragédie, která se pak zakrátko skutečně stala?
     
  5. Stalo se vám někdy, že jste potkali někoho zcela nového, koho jste nikdy před tím nemohli vidět a vy jste měli pocit, že jste jej už někdy přeci museli potkat?
     
  6. Měli jste někdy sen nebo vizi o mrtvém člověku, kterého jste znali nebo slyšeli o něm?
     
  7. Měli jste někdy pocit, že v místnosti, kde jste byli dočista sami, je někdo nebo něco konkrétního?

Jestliže jste alespoň na jednu otázku odpověděli ano, existuje cesta, díky níž se budete moci stát vědmou. Je-li vám tato myšlenka blízká, vydejte se po cestě, kterou naleznete v sami sobě a vyhledejte třeba zkušenou vědmu, která se může stát průvodcem na vaší cestě za vyšším poznáním.

Copyright fotografie: ©Coka/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...



Další z blogu:Seriál Věštění z ruky - Chiromantie 7Alchymie - věda či šarlatánství?Magie a rituály zimního slunovratu11 důkazů, že se s vámi pokouší spojit váš anděl strážnýSněhová magieCo prozradí způsob, jakým sedíme?
Diskutujte o - Jste vědma?:

Anonym Aneta / (30.08.22)
na 5 odpovědí jsem odpověděla

Anonym Míra / (31.05.22)
všechny otázky

Anonym Lenka / (24.12.17)
Všechny otázky Ano



English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)