English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čínský horoskop - Pes

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Tito věrní přátelé mají jednoznačně psí povahu a vyplatí se vyhledávat je. Pes se stane vaším nejspolehlivějším spojencem. Je to dobrý pracovník a opora kolektivu. Jeho krédem je věrnost. Psi mají poněkud chladný vztah ke změnám a svou opatrností často maří vlastní ambice. Psí lidé se potřebují učit větší přizpůsobivosti. To se týká zejména tradicionalistů, podle kterých by všechno mělo zůstat při starém.

Psi se učí poměrně pomalu, takže ostatní musí mít s jejich omyly trpělivost, ale při dobrém školení a povzbuzení mohou dosáhnout úspěchů. Bývají trochu důvěřiví a mají ve zvyku brát řeči doslova.

Jsou velmi společenští a potřebují navenek projevovat své pocity. K pokleskům druhých se stavějí shovívavě, a potřebuje-li si někdo poplakat na rameni, rádi mu ho nabídnou. Při lidech, které mají rádi, stojí bez ohledu na okolnosti. K těm, jež rádi nemají, se stavějí kriticky a nedokáží jim přiznat žádné zásluhy.

Psím lidem svědčí podpora, kterou opravdu potřebují, aby dosáhli nejlepších výsledků. Někteří se bohužel podceňují vlivem nedostatku jistoty v dětství. Často se nechávají ovládnout. Je-li ovládnutí spojeno s láskou, vede k usilování po větších věcech. Psi bývají závislí na vnějších vlivech a spolehlivě reagují na ocenění.

Psí lidé jsou vhodnými partnery pro manželství, starají se o domov, svůj protějšek i o děti. Jen výjimečně někoho zradí.

Sympatie pěstuje k Tygrovi a Koňovi, v oblibě nemá Draka.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

William Clinton, George W. Busg, Connie Chung, Andre Agassi, Zsa Zsa Gabor, Claudia Schiffer, Elvis Presley, zpěvák Prince, Sally Field, Candice Bergen, David Bowie, Cher, Madonna, Winston Churchill, Liza Minelli, Michael Jackson, Matka Theresa, Linda Ronstadt, Sophie Loren, Sade, Norman Schwarzkopf, Sylvester Stallone, Shelly Winters, Mariah Carey a Rodney Dangerfield.


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Může jít o velmi příjemné manželství. Oba partneři jsou rozumní, inteligentní a nesobečtí, a proto by nemuselo docházet k žádným třenicím.

Buvol - Buvol i Pes sice společně odsuzují malichernost a bezpráví, ale občas se jich sami dopouštějí. Jejich vztah vyžaduje mnoho kompromisů.

Tygr - Cítí se spolu dobře. Podporují jeden druhého, rozvíjejí v sobě ty nejlepší vlastnosti a navenek působí jako skromný a dobrosrdečný pár.

Zajíc - Mají vrozený smysl pro spolupráci a přitom dokážou nechat partnerovi dostatečně velký prostor pro seberealizaci. Jde o dobrý a trvalý svazek.

Drak - Tato znamení jsou neslučitelná. Každý se upíná jiným směrem a jejich cesty se nikde neprotínají. Drak Psa zraňuje, a ten kouše. Jejich manželství může být jen obrazem neustále se střídající lásky a nenávisti.

Had - Jindy vyrovnaného Psa uvádí mystický Had do rozpaků. K souladu jim chybí porozumění, ale jsou natolik realističtí, že mohou žít v přátelství.

Kůň - Partnery narozené ve znamení Psa a Koně poznáme snadno. Mají totiž jeden pro druhého abnormální pochopení. Uznávají své schopnosti i nárok na určitou nezávislost. Bývají spolu šťastní a úspěšní.

Ovce - Kombinace těchto dvou znamení přináší jen samé problémy. Ovce se stává nezvladatelně sentimentální a Pes je příliš netrpělivý.

Opice - Pokud jsou oba dostatečně velkorysí a dovedou si vzájemně odpouštět, mohou se sejít někde uprostřed cesty a proplouvat životem.

Kohout - Dohodnou-li se, že se o vše budou dělit a ve všem budou rozhodovat rukou nerozdílnou, může jejich vztah fungovat. Vášeň tu však nehoří.

Pes - Manželské svazky Psů bývají bezkonfliktní. Oba touží po harmonii a uznávají se. Dokážou si naslouchat a vcítit se do problémů druhého.

Vepř - Jde o dvě rozdílné osobnosti. Přesto ale mohou zachovávat příjemné a pro lásku přijatelné vztahy. Neustoupí si, ale umí vše sdílet spolu.



Články na téma zvěrokruhu:Znáte nejromantičtější znamení zvěrokruhu?Jakou hudbu nejraději poslouchá vaše znamení?Jaký bude váš partner otec? Podívejte se na jeho znamení!Jak se zamiluje žena podle jejího znamení zvěrokruhu?10 věcí, na které nesmíte zapomenout, když milujete BeranaCo o vašem znamení prozradí Květinová astrologie?
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨

Anonym Blanka / (01.06.21)
Tak a mám to. Ohnivý drak Vodnář 🔥 🐲 🌊 🧐 😊



Online výklady ZDARMA:
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)