English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Slavní Vodnáři

zpět

Vynalézavý, eklektizující a obdivuhodní. Vodnáři mají neobvyklou auru, která je obklopuje a dokáže strhnout pozornost všech, kteří se vyskytují v jejich blízkosti.

Uran vládne Vodnářům pevnou rukou, a oni tančí přesně do rytmu, který jim, jako šamanský náčelník, Uran udává. Vodnáři jsou velmi prozíraví. Umí si naplánovat a vizualizovat jejich budoucnost tak přesně, až z toho mrazí. Ještě zarážející je přesnost, s jakou dosáhnou jimi stanovených cílů.

Srdci Vodnáře vládne jeho rozum. To ovšem nebrání Vodnářovu humanitárnímu založení. Vodnáři jsou milovníky nekonvenčního životního stylu, kvality, tolerance a jsou pány tvrdohlavosti.

Oprah Winfrey (29. leden 1954)

Oprah Winfrey je jednou z nejvlivnějších a nejbohatších žen světa. Vybrali jsme ji jako zástupce Vodnáře-ženy, pro její vytrvalost a bojovnost. Přes její skromné začátky se jí podařilo stát se tím, kým dnes je.

Oprah vystudoval Univerzitu v Tennessee, obor řeči a múzických umění. Pracovala v rádiu, a pak ve zprávách v Baltimoru. Svoji vlastní Oprah Winfrey Show začala moderovat už v září 1986! I přes to že v září 2011 její show skončila, do dnes patří její reprízy k nejsledovanějším.

Oprah je jasným důkazem toho, jak jsou Vodnáři zapálení a odhodlaní dosáhnout svého cíle, a také jak jsou v tom, co opravdu chtějí, úspěšní. Nevzdala se a navzdory všem a všemu si vydobyla na celých 25let svoje místo na slunci.

John Travolta (18. únor 1954)

John Travolta přestál ve svém životě mnoho bouří, a vždy skončil jako vítěz. V lednu roku 2009 přišel při automobilové nehodě o svého milovaného syna Jetta. Od roku 1991 je ženatý s herečkou Kelly Preston a mají spolu krásnou dceru Ellu Bleu. V listopadu 2010 se jim narodilo třetí dítě, chlapec jménem Benjamin.

John nastartoval svoji kariéru v televizní show Welcome Back Kotter v roce 1975. Filmový trhák Horečka sobotní noci z roku 1977, pak jeho kariéru posunul zase o kus dál. Jako správný Vodnář si zachoval skromnost. Velký kus srdce a odvahy ukázal, když mu v témže roce zemřela snoubenka Diana Hyland na rakovinu. Dostal se z toho a více se upnul na svoji práci. Následoval hit nejen roku 1978 – Pomáda. Po té se začal do jeho kariéry pomalu vkrádat lehký propad.

Vodnáři se nikdy nevzdávají a John je toho příkladem. Jeho velkolepý návrat v roce 1994 ve filmu Pulp Fiction ho vymrštil zpět mezi hvězdy, kde je do dnes.

Vodnářům vládne Uran – planeta, která má moc nad letadly a kosmickými lety. John, jakožto zářivý příklad Vodnáře, je licencovaným pilotem a vlastní Boeing 707.  Nikdy se nenechal zlomit ani odradit a šel si tak, jako to Vodnáři dělají, přesně za svým cílem, kde nalezl spokojenost.


Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...



Články na podobné téma:Poznejte nejvzácnější znamení zvěrokruhuRyby nežárlí, Štíři až moc. Žárlivost a znamení zvěrokruhu?Znamení prozradí, kdy už je toho ve vztahu příliš ...Nejtajnější obavy podle znamení zvěrokruhu10 věcí, na které nesmíte zapomenout, když milujete BeranaJak lžou jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Diskutujte o - Slavní Vodnáři:

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)