English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Čínský horoskop - Kůň

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Koně mají mnoho podob: někteří se postaru plahočí s pluhy, jiní jsou skvělí závodníci a vynikající skokani. Známe i jankovité mustangy. Většinou se rádi sdružují a dávají přednost týmové práci, ale říká se, že každých 60 let (1906 a 1966) se narodí Ohniví koně a obraz se změní. Hlavní touhou Ohnivých koní je změnit podmínky vzpourou, přičemž neuvažují o následcích. Je dobré si pamatovat, že každý kůň má skrytý potenciál.

Koně mívají velkou sílu a vytrvalost. Jsou připraveni tvrdě si vydělávat na živobytí, někdy však chtějí příliš rychle uhánět kupředu. Občas se jim příčí jakákoli kontrola nebo vměšování do jejich záležitostí. Mohou se proto jevit jako unáhlení nebo prchliví.

Tato majestátní stvoření potřebují vybít svou fyzickou energii a mají v oblibě cestování. Konverzace je pro ně stimulující, rádi si popovídají s přáteli. Nejhůře se ke koni zachováte, jestliže ho ignorujete.

Přes svou čestnost mají koně štěstí ve finanční oblasti a dokáží své zisky také utratit. Dobře se oblékají a mnozí si pořizují nákladné šaty. Na domácí práce si někoho najmou, protože tak přízemní práce je pod jejich důstojnost. Úspěch někdy mívají i ve světě podnikání a v povoláních, která souvisejí s technickými konstrukcemi.

Láska je někdy problém, protože koně mají silnou vůli a občas nejsou tolerantní. Naštěstí se díky společenskosti naučí kompromisům. Zklamou-li se v lásce, utápějí se v sebelítosti a nepátrají po vlastních chybách. Většinou však bývají spolehliví.

Sympatie pěstuje k Tygrovi a Psovi, v oblibě nemá Krysu.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Isaac Newton, Leonard Bernstein, Ross Perot, Clint Eastwood, Frederic Chopin, Neil Armstrong, Mike Tyson, Jimmy Hendrix, Cindy Crawford, Kathleen Turner, Aretha Franklin, Janet Jackson, Barbara Streisand, Joanne Woodward, Andy Williams, Sean Connery, Paul McCarthy, Raquel Welch, Kevin Costner, Louis Pasteur, Harrison Ford, Theodore Roosevelt, James Dean, Linda Evans, John Travolta, Kristi Alley, Anwar Sadat a Billy Graham.


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Kůň má pocit, že ho Krysa svazuje. Potřebuje volnost, touží po dobrodružství a flirtování, zatímco Krysa je spokojená v rodinném kruhu. Po krátkém vztahu většinou zjistí, že spolu nemohou dále zůstat.

Buvol - Pro disciplinovaného, korektního a oddaného Buvola je Kůň příliš splašený a nestálý. Mají málo společných zájmů a vztahy bývají chladné.

Tygr - Spojuje ho s Koněm temperament a podobný životní styl. Oba jsou aktivní, půvabní a přátelští k lidem. Mohou dosáhnout hlubokého porozumění.

Zajíc - Nemůže žít v pocitu nejistoty, který kolem sebe šíří Kůň, a Kůň zase nesnáší, chce-li na něj kdosi příliš upínat. Jde o nevhodné spojení.

Drak - Pokud jsou ochotni vyjít si vzájemně vstříc, mohou spolu vést docela dobrý život. Občasné střety dokážou hravě vyřešit.

Had - Mírně egocentrický Kůň je pořád v pohybu a Hadovi to jde pěkně na nervy. Aby manželství mohlo fungovat, museli by oba hodně obětovat.

Kůň - Stejné pracovní i životní tempo předurčuje úspěch takového vztahu. Dva Koně spolu mohou žít vtipný a pořádně dobrodružný život. Avšak jejich domov nebývá nijak úhledný, protože ani jednoho nebaví rutina.

Ovce - Soucitná Ovce ráda přehlédne Koňův egoismus a on je zase vděčný za teplo domova. Vzájemně se doplňují. Bývají spolu šťastni.

Opice - Oba jsou dostatečně přizpůsobivý a inteligentní, takže dokážou překonávat překážky stojící jim v cestě ke štěstí.

Kohout - Na první pohled tato znamení vůbec nejdou dohromady, ale přesto vztah někdy funguje. Záleží na tom, do jaká míry je Kohout ochoten Koně zastoupit a dodělat jeho zpravidla nedokončenou práci.

Pes - Oddaný Pes se rád řídí intuicí Koně. Přitahují se a milují.

Vepř - Pokud je kůň schopen přesvědčit dobromyslného Vepře, aby se podvolil jeho přáním, může být manželství celkem úspěšné.



Články na téma zvěrokruhu:Jak se zamiluje žena podle jejího znamení zvěrokruhu?Jaké znamení jste podle indického horoskopu?Nejtajnější obavy podle znamení zvěrokruhuKrásné dárky na poslední chvíliNajděte si svůj koníček podle vašeho znameníCo o vašem znamení prozradí Květinová astrologie?
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym Reka / (12.04.24)
Jsem vodní had a panna 😄

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨



Online výklady ZDARMA:
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)