English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Wilde

Jdeme-li na návštěvu, pak proto, abychom mrhali časem druhých, ne vlastním.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čínský horoskop - Zajíc

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Zajíc je rád s lidmi a v partnerství nalézá bezpečí, ačkoli vzhledem ke své povaze těžko hledá přiměřené přátele. Zajíci jsou citliví a intuitivní a jsou obdařeni mimořádnou ohleduplností. Když je člověk pozná, bývají téměř dokonalí přátelé. Tito lidé vědí, kdy je třeba poslouchat a kdy jednat. Je jim vlastní takt, diplomacie a úcta k soukromí vlastnímu i ostatních. Milují mír a harmonií, a proto jsou často vyhýbaví. V případě sporů ustupují. Zradí-li je někdo, zřídka myslí na pomstu nebo obviňování.

Ve světě, kde se pocity vystavují na odiv, se zaječí povaha může zdát uzavřená. Zajíc svět považuje za obtížné místo pro život a je rozhodnut chránit své zájmy. Tito lidé jsou bystří znalci povah, ale jejich názory se často neprosazují, protože jim nedávají patřičnou váhu.

Mnozí zajíci jsou kreativní, třebaže jejich výtvory bývají konvenční. Ve výtvarném umění straní realismu a málokdy vytvářejí abstrakce. Zaječí lidé vyznávají opatrnost a bezpečí a spoléhají se na rodinné zázemí. Cestování se většinou raději vyhnou. Inklinují ke shromažďování majetku, což je svazuje.

Zajíci nemívají velké rodiny, protože se obávají nepořádku, který děti dokážou nadělat. Dávají přednost životu v dokonalém prostředí se starostlivě vybraným partnerem, jenž nenarušuje pohodlí střežené izolovanosti.

Sympatie pěstuje ke Koze a Vepři, v oblibě nemá Kohouta.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Albert Einstein, Whitney Houston, Frank Sinatra, Michael Jordan, Confucius, Michel Keaton, Jane Seymour, Orson Welles, Neil Simon, Ming-Na Wen, John Adams, Arthur Miller, Andy Warhol, George C. Scot, tJudy Collins, Peter Falk, Fidel Castro, Roger Moore, Harry Belafonte, Peter Fonda, Helen Hunt, Drew Barrymore, Walter Mondale, Marie Curie, Ingrid Bergman, Josef Stalin a Brigitte Nielson.


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Mohou najít společné zájmy a respektovat své úsilí. Většinou se na všem v klidu dohodnou. Mohou spolu velmi dobře vycházet.

Buvol - Obě strany mají k sobě výhrady, avšak nijak se kvůli nim nehádají. Dokážou spolupracovat, ale ne příliš dlouho. Pro společný život se nehodí.

Tygr - Nemohou pochopit jeden druhého. Každý vyznává zcela jiný způsob života. Nevěří si a nedokážou spolu dlouho komunikovat.

Zajíc - Dva Zajíci se podporují, předávají si vědomosti a vzájemně se podporují k větším výkonům. Jsou moudří a vědí, že ve dvou se to lépe táhne.

Drak - Přestože obě znamení dosahují svých cílů zcela odlišnými způsoby, mají společné základy zájmů. Může tedy docházet k jistým střetům osobností, ale Zajíc i Drak se snaží své rozbroje překonat a uklidnit.

Had - Nikdy mezi nimi nezahoří žádná vášeň, avšak tolerují se a vztah založený na přátelství může mí úspěch.

Kůň - nikdy nemohou vytvořit dobrý svazek. nevyhovují si snad vůbec v ničem. Nedokážou dokonce ani spolupracovat.

Ovce - potkají-li se tato dvě znamení, vytvoří úspěšný a prosperující pár. Jejich celý život bude provázet láska a pochopení.

Opice - Věčně se z něčeho podezírají. Hádají se kvůli malichernostem a věčně spolu soupeří. Mohou spolu vycházet, ale nikdy ne příliš dlouho.

Kohout - Žádné z ostatních znamení nemůže se vstřícným a moudrým Zajícem utvořit tak hluboce nesourodý svazek. Tato dvojice se neshodne ani v názoru na počasí.

Pes - Spojení lidí narozených v těchto znameních je velmi užitečné a prospěšné. Panuje mezi nimi hluboká důvěra a vztah může velmi prosperovat.

Vepř - Vepř je se Zajícem naladěn na stejnou vlnu. Jsou si sympatičtí.



Články na téma zvěrokruhu:Je větší, opravdu lepší?Jaká je vaše temná strana?Zimní tipy pro vaše rostliny podle znamení zvěrokruhuZnamení zvěrokruhu a jejich vliv na náš partnerský životVánoční svátky z pohledu znamení. Čemu se raději vyhnout?Znamení horoskopu napoví, jaké budou vaše děti ...
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨

Anonym Blanka / (01.06.21)
Tak a mám to. Ohnivý drak Vodnář 🔥 🐲 🌊 🧐 😊



Online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)