English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Grillparzer

Člověk není nikdy žárlivější, než když sám začíná v lásce ochabovat. Pak už nevěří tomu druhému, protože cítí, jak málo se dá věřit jemu samému.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Čínský horoskop - Buvol

zpět

Zadejte datum narození a vypočítejte i aktuální živel »

Tito lidé mají pevný charakter a dokáží čelit i těm nejhorším situacím. Mají spolehlivé přátele a spojence, i když ostatní často viní z nedostatku opatrnosti. Jsou těmi, kdo s nashromážděnými zásobami přežívají, a chybují opatrností spíše nežlehkovážností. Jestliže si buvol jednou vybere směr, těžko ho lze donutit ke změně. Je to neúnavný dříč, který neomylně směřuje ke svému cíli.

Někdy se zdá, že buvolům chybí smysl pro humor, přátele si však získávají spolehlivostí. Je možno se na ně obrátit ve vážných situacích nebo je přizvat ke kartám. Jako ochotnému posluchači můžete buvolovi povědět o svých potížích. Jeho rada je obvykle fundovaná, a konstruktivní a následováníhodná.

Protože jsou ve vytváření blízkých kontaktů vybíraví, důvěru buvolů je třeba si zasloužit. Zřídka v tomto směru přebírají iniciativu, takže trvá dlouhou dobu, než se skutečně projeví. Třebaže mají přísný, etický kodex, je chybou považovat je za klidné osoby. Dojde-li totiž k překročení jistě hranice tolerance, stávají se neúprosnými nepřáteli.

Jako vynikající rodiče a oddaní milenci kladou důraz na domácnost. Muži jsou dobrými živiteli a ženy uznávají, že jejich místo je u domácnosti. Někteří mají hodně dětí nebo se starají o staré rodiče. Domov, buvola se často stává útočištěm pro člověka, který, potřebuje útěchu a povzbuzení.

Ačkoli to příliš nedávají najevo, hluboko v sobě mají obrovskou schopnost milovat.

Sympatie pěstuje k Hadovi a Kohoutovi, v oblibě nemá Kozu.

Známé osobnosti, narozené v tomto znamení:

Waren Beatty, Bill Cosby, Madeleine Albright, Margaret Thatcher, Bruce Springsteen, Vincent Van Gogh, Jon Bon Jovi, Charlie Chaplin, Aristotle, Robert Kennedy, Dustin Hoffman, Adolf Hitler, Richard Burton, Kate Moss, Meg Ryan, George Clooney, Sammy Davis Jr., Anthony Hopkins, Saddam Hussein, Heather Locklear, Eddie Murphy, Jane Fonda, Princess Diana, Meryl Streep, Sigorney Weaver, Jim Carrey, Gerard Ford, Walt Disney, Paul Newman a Jack Nicholson.


Tabulka souladu tohoto znamení s ostatními:


Krysa - Znamenitě se k Buvolovi hodí. Tato dvojice může zažít šťastné manželství, ale také velké úspěchy v obchodním partnerství.

Buvol - Partneři narození pod vládou Buvola mohou mít sice společné zájmy, ale nikdy si doopravdy neporozumí. jsou spolu jen, je-li to nutné.

Tygr - Nikdy nenajdou společnou řeč. jeden pro druhého nemá pochopení. Život této dvojice bývá provázen střety dvou tvrdohlavých osobností, které si nikdy neuvěří. Konflikt může přerůst v otevřené nepřátelství.

Zajíc - Buvol se Zajícem tvoří solidní a harmonickou dvojici. Mohou se milovat a mohou být i dobrými kolegy. Dovedou si vyjít vstříc.

Drak - Přestože obě znamení ráda vládnou, většinou se mezi sebou o moc nehádají. Spíše než pro manželství se však hodí pro pracovní svazky.

Had - S Hadem vychází Buvol mimořádně dobře. Pociťují vzájemné sympatie a vytvářejí mimořádně aktivní a trvalá partnerství.

Kůň - Pozorujete-li lidé pod vládou Koně a Buvola, máte pocit, jako by každý pocházel z jiné planety. Stojí mezi nimi pomyslná zeď, která jim brání v komunikaci. Mohou si být sympatičtí, ale nikdy si nemohou rozumět.

Ovce - Při nejlepší vůli jsou schopni udržovat jen chladný vztah. Mohou se tolerovat, ale je otázka, jak dlouho to vydrží. jeden o druhého nemá zájem.

Opice - Nemusí se sice obávat přímých střetů, ale jejich vztah je plný vzájemných výhrad. Nejsou schopni najít společný základ k jednání.

Kohout - Báječný tip pro společný život. Láska a porozumění přijde jako mávnutím kouzelného proutku.

Pes - Nemají spolu moc společného a jejich vzájemné vztahy nebývají dobré. Často patří k nesmiřitelným nepřátelům.

Vepř - Nehádají se, ale také se nedokáží bůhvíjak milovat. Vztah mezi Buvolem a Vepřem nemívá většinou dlouhé trvání.



Články na téma zvěrokruhu:Jaké povahové rysy nám předurčují znamení zvěrokruhuZimní tipy pro vaše rostliny podle znamení zvěrokruhuZnamení zvěrokruhu odhalí vaše nejtajnější obavyStinné stránky znamení zvěrokruhuZhubněte rychle za pomoci hvězdJaká je vaše temná strana?
Diskutujte na téma Čínský:

Anonym / (04.02.24)
dekuji

Anonym Duke Nukem / (01.01.24)
Shake it baby 😮 ‍ 💨

Anonym Blanka / (01.06.21)
Tak a mám to. Ohnivý drak Vodnář 🔥 🐲 🌊 🧐 😊



Online výklady ZDARMA:
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)