English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Cyklický horoskop - doba zrání

zpět



Lidé narození v tomto období přišli na svět ve vrcholném období léta. Je to nejžhavější vrcholící moment teplého období. V této době svítí Slunce velmi intenzivně a jeho vydatné paprsky dávají uzrát plodům na Zemi. Slunce působí jako centrála životních energií. Je proto pochopitelné, že lidé narození v tomto období dostali do vínku činorodost a tvořivost. Teplé jižní větry jim navíc přinášejí obrovskou sílu a vitalitu, která je předurčuje ujmout se odpovědných a těžkých úkolů.

Toto období dává lidem zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Jsou to vřelí, otevření, hrdí lidé, rození individualisté se silnou touhou vítězit. Milují obdiv a pocit vlastní hodnoty. Jsou činorodí a téměř nikdy se nevydávají předem vyzkoušenými a osvědčenými cestami. Jejich ctižádost je značná až nenasytná, ale má realistický podklad. Tito lidé mají rádi bohatství a dobrou životní úroveň. Ale i když se jim nedaří, nikdy nedávají najevo, že potřebují pomoc nebo soucit.

Velmi snadno se nechávají unést svými pocity, jsou impulzivní, což je může přivádět do častějších sporů s okolím. Mají neobyčejný organizační smysl, nejsou lakomí a nenávidí průměrnost. Jejich negativní vlastností je jejich přehnaná ješitnost, a proto se stávají obětí lichocení a přetvářek. životní zkušenost by měla naučit lidi zrozené v tomto období ovládat svoje emoce.

Lidé narození v tomto období se velmi dobře uplatní v rozmanitých povoláních. Nejvíce se jim bude dařit ve vedoucích funkcích, televizi, žurnalistice, reklamě, umění, politice, psychologii a armádě.

K životu potřebují hodně lásky, bývají velmi bouřliví a citliví milenci. Muži se dobře starají o rodinu, ale velmi těžko budou vedle sebe snášet partnerku, která se bude chovat nezávisle a naplno se věnovat vlastní kariéře. Své city projevují opravdu vášnivě a zároveň očekávají jejich náležité opětování. Bývají žárliví a očekávají oddanost a věrnost.

Lidé tohoto období mají velmi dobrý zdravotní stav. Pokud se objeví zdravotní problémy, bývají často způsobeny zanedbáváním vlastního zdraví z důvodů přepracovanosti a stresu. Nepřipouštějí si totiž žádné hranice a do všech činností se velmi intenzivně vrhají. V pokročilém věku se z tohoto důvodu mohou objevit srdeční potíže. Vzhledem k tomu, že se tito lidé často přepínají, hrozí jim také zranění v oblasti zad a končetin. Bývají ale většinou obdařeni dlouhým a plodným životem, aby se v něm hodně naučili a v úctě zestárli.

Další znamení
 Doba probuzení »   
(21.březen – 19.duben)
( 21.březen – 19.duben )
 Doba růstu »   
(20.duben – 20.květen)
( 20.duben – 20.květen )
 Doba rozkvětu »   
(21.květen – 20.červen)
( 21.květen – 20.červen )
 Doba dlouhých dnů »   
(21.červen – 21.červenec)
( 21.červen – 21.červenec )
 Doba zrání »   
(22.červenec – 21.srpen)
( 22.červenec – 21.srpen )
 Doba žní »   
(22.srpen – 21.září)
( 22.srpen – 21.září )
 Doba padajícího listí »   
(22.září – 22.říjen)
( 22.září – 22.říjen )
 Doba prvních mrazů »   
(23.říjen – 22.listopad)
( 23.říjen – 22.listopad )
 Doba dlouhých nocí »   
(23.listopad – 21.prosinec)
( 23.listopad – 21.prosinec )
 Doba hlubokého spánku »   
(22.prosinec – 19.leden)
( 22.prosinec – 19.leden )
 Doba ticha »   
(20.leden – 18.únor)
( 20.leden – 18.únor )
 Doba obnovy »   
(19.únor – 20.březen)
( 19.únor – 20.březen )

Články na téma zvěrokruhu:Jak těžké je, zamilovat se do jednotlivých znamení zvěrokruhu?Jak se zamiluje žena podle jejího znamení zvěrokruhu?Najděte si svůj koníček podle vašeho znameníRyby nežárlí, Štíři až moc. Žárlivost a znamení zvěrokruhu?Vánoční svátky z pohledu znamení. Čemu se raději vyhnout?Na tahle znamení byste si měli dát velký pozor!
Diskutujte na téma Cyklický:

Anonym M / (06.09.22)
Zajímavé

Anonym Katarina / (21.03.21)
Ďakujem.

Anonym alert("XSS... / (04.01.21)
hola



Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)