English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Cyklický horoskop - doba dlouhých dnů

zpět



Je to první znamení léta, začínající stav plodnosti. Od letního slunovratu Slunce zahajuje svůj sestupný cyklus, délka dne se bude postupně zkracovat. Je to tedy první připomínka noci a měsíčních hodnot – snivost, netečnost, pasivita, vnímavost, stesk duše a chiméra. Toto období spadá do horkého léta, a to do jeho první fáze, kdy dny jsou nejdelší a noci nejkratší. V lidském životě je možné toto období přirovnat k době přechodu dětství k dospělosti, kdy získané vědomosti a poznatky jsou využívány v praktickém životě.

Lidé tohoto období jsou citliví, jemní a romantičtí. Jejich život je neustálým a nikdy neutuchajícím proudem citů a emocí, které může připomínat bouřkové přívaly vody, tolik časté právě v tomto období. Jsou vybaveni obrovskou představivostí a fantazií, což je příčinou častého snění a utápění se ve starostech. Při opakujících se potížích v životě utíkají do svých snů stále častěji, což může mít za následek, že na úkor současnosti se oddávají nereálnému světu svojí budoucnosti. Jsou sentimentální, často jsou hodně závislí na minulosti, vzpomínkách a na svém dětství.

Tito lidé bývají značně přecitlivělí a lehce zranitelní. I sebemenší příkoří, zklamání či odmítnutí je vrhá do stavů sebelítosti. V takových chvílích mívají pocit, že je nikdo nemá rád a nic nezvládají. Při déletrvajících a vypjatých stavech to může být příčinou vážnějších onemocnění.Bývají náladoví, ale něžní, starostliví, šetrní, náruživí, bouřliví a soucitní. Problémy ostatních lidí berou často za své. Nadevše si váží domova, který jim poskytuje bezpečnou ochranu proti okolnímu světu. Mají značně vyvinutý mateřský, respektivně otcovský pud a svoje nejbližší obdarovávají neobyčejnou láskou, pozorností, ale také někdy přehnanou starostlivostí.

Maximální uspokojení nabídnou těmto lidem povolání v oblasti péče o nemocné, o děti, v umění, v bankovnictví a obchodě. Jsou přesní a pracovití. Pro jejich další rozvoj je nutné, aby se věnovali takové práci, která je bude plně uspokojovat a dokáží se v ní plně seberealizovat.

Svého partnera vybírají zpravidla zdlouhavě a s pocitem velké zodpovědnosti. Pokud někomu daruje svoje srdce, jejich láska je upřímná a navždy. Jedině v partnerově náručí se budou cítit bezpečně a jistě. Bývají něžnými a pozornými milenci. Za partnery si většinou zvolí silnější osobnosti, které jim poskytnou potřebnou oporu a jistotu.

Jejich zdravotní stav je podmíněn dostatečným množstvím odpočinku. Díky dobré tělesné konstituci se z onemocnění poměrně rychle zotavují, ale jsou citliví na bolest. K nejcitlivějším místům patří trávicí ústrojí, především žaludek, což má za následek, že sebemenší dietetická chyba většinou způsobí nepříjemné zdravotní problémy.

Další znamení
 Doba probuzení »   
(21.březen – 19.duben)
( 21.březen – 19.duben )
 Doba růstu »   
(20.duben – 20.květen)
( 20.duben – 20.květen )
 Doba rozkvětu »   
(21.květen – 20.červen)
( 21.květen – 20.červen )
 Doba dlouhých dnů »   
(21.červen – 21.červenec)
( 21.červen – 21.červenec )
 Doba zrání »   
(22.červenec – 21.srpen)
( 22.červenec – 21.srpen )
 Doba žní »   
(22.srpen – 21.září)
( 22.srpen – 21.září )
 Doba padajícího listí »   
(22.září – 22.říjen)
( 22.září – 22.říjen )
 Doba prvních mrazů »   
(23.říjen – 22.listopad)
( 23.říjen – 22.listopad )
 Doba dlouhých nocí »   
(23.listopad – 21.prosinec)
( 23.listopad – 21.prosinec )
 Doba hlubokého spánku »   
(22.prosinec – 19.leden)
( 22.prosinec – 19.leden )
 Doba ticha »   
(20.leden – 18.únor)
( 20.leden – 18.únor )
 Doba obnovy »   
(19.únor – 20.březen)
( 19.únor – 20.březen )

Články na téma zvěrokruhu:Na tyhle znamení dejte pozor, nedá se jim moc věřit!Nevíte, jestli je ten pravý? Jeho znamení vám napoví...Jaké negativní energie působí na jednotlivá znamení?Oživte vaši lásku podle vašeho znameníNa tahle znamení byste si měli dát velký pozor!Valentýnský horoskop
Diskutujte na téma Cyklický:

Anonym M / (06.09.22)
Zajímavé

Anonym Katarina / (21.03.21)
Ďakujem.

Anonym alert("XSS... / (04.01.21)
hola



Online výklady ZDARMA:
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Magická osmisměrka
Rychlá věštba s postřehem.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)