English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Cyklický horoskop - doba žní

zpět



Doba žní je poslední letní znamení. Po sluneční kulminaci následuje fáze ústupu. Je to doba zralého klasu, požaté úrody, kterou je třeba vytřídit a uskladnit. Ale aby lidé dokázali oslavovat a sklidit plody svých schopností, talentu a píle, musí na sobě ještě hodně pracovat.

Lidé tohoto období jsou pečliví, pilní, skromní a ohleduplní. Na první pohled vypadají zdrženlivě, zachovávají si odstup a druhým se nechtějí vměšovat do života. Proto není lehké se s nimi sblížit a může se stát, že často trpívají samotou. Ochotně svým přátelům či spolupracovníkům pomáhají, někdy však bývá jejich vřelost a velkorysost zneužita. Nemají rádi náhlé a dramatické změny, ke svému životu potřebují klid, jistotu a harmonii.

Mají vrozený smysl pro detail, možná někdy až příliš, stává se jim, že “pro stromy nevidí les”, a hlavní podstata věci jim uniká. Jsou velmi pracovití, houževnatí, často spoléhají pouze na vlastní síly a je jim zatěžko odpočinout si a uvolnit se. K druhým jsou starostliví, někdy až příliš kritičtí a prudérní. Jsou to opatrní a konzervativní lidé, kteří promýšlejí nejen svou práci a úkoly, ale každou životní situaci, následky svých rozhodnutí a každý svůj budoucí čin. Je to především proto, že chtějí předejít všem rizikům a potížím.

Pro lidi narozené v tomto období je největší síla ve schopnosti zvládat komplikované a složité úkoly. Nevyhovuje jim těžká, jednotvárná práce, potřebují rozmanitost. Nejvíce vhodná jsou taková povolání, která vyžadují preciznost a spolehlivost, např. hodinář, chemik, účetní, uplatní se v oboru statistiky, knihovnictví. Peníze, úspěch, sláva, to vše pro ně není tak důležité, jako pocit osobního vědomí, že úkol dobře splnili. Neměli by se vyhýbat kolektivní práci, nebož často ke své škodě spoléhají pouze na vlastní síly.

Tito lidé velmi nesnadno vyjadřují svoje city, působí dojmem lhostejnosti a nezájmu, a proto zůstávají někdy nepochopeni. Na založení trvalého svazku potřebují dostatek partnerovy trpělivosti a vřelosti, a potom ve své věrnosti a oddanosti nezakolísají. Upřímná láska z nich činí něžné, pozorné a nezapomenutelné milence, mají však sklon k moralizování. Pevné rodinné zázemí je pro jejich psychickou stabilitu velmi důležité. Ale těžko se smiřují s partnerovou nevěrou, velmi často řeší situaci rozchodem.

Zdravotní problémy jsou většinou následek jejich duševního vypětí. Příliš si připouštějí problémy a starosti jim dělají věci, které ostatní považují za malicherné. Nejčastěji trpívají žaludečními a střevními potížemi. Pokud dokáží zmírnit svoje vnitřní napětí, problémy všedního dne budou brát s nadhledem a nezapomenou-li na pravidla správné životosprávy, jejich zdravotní stav bude dobrý.

Další znamení
 Doba probuzení »   
(21.březen – 19.duben)
( 21.březen – 19.duben )
 Doba růstu »   
(20.duben – 20.květen)
( 20.duben – 20.květen )
 Doba rozkvětu »   
(21.květen – 20.červen)
( 21.květen – 20.červen )
 Doba dlouhých dnů »   
(21.červen – 21.červenec)
( 21.červen – 21.červenec )
 Doba zrání »   
(22.červenec – 21.srpen)
( 22.červenec – 21.srpen )
 Doba žní »   
(22.srpen – 21.září)
( 22.srpen – 21.září )
 Doba padajícího listí »   
(22.září – 22.říjen)
( 22.září – 22.říjen )
 Doba prvních mrazů »   
(23.říjen – 22.listopad)
( 23.říjen – 22.listopad )
 Doba dlouhých nocí »   
(23.listopad – 21.prosinec)
( 23.listopad – 21.prosinec )
 Doba hlubokého spánku »   
(22.prosinec – 19.leden)
( 22.prosinec – 19.leden )
 Doba ticha »   
(20.leden – 18.únor)
( 20.leden – 18.únor )
 Doba obnovy »   
(19.únor – 20.březen)
( 19.únor – 20.březen )

Články na téma zvěrokruhu:Single? Tipy na přežití Vánočních svátkůPro která znamení je voda důležitější než pro ostatní?Jak těžké je, zamilovat se do jednotlivých znamení zvěrokruhu?Která 3 znamení jsou nejspolehlivějšími partnery?Tajemství šťastného manželstvíNakupujte dárky podle znamení. Budete s nimi mít úspěch!
Diskutujte na téma Cyklický:

Anonym M / (06.09.22)
Zajímavé

Anonym Katarina / (21.03.21)
Ďakujem.

Anonym alert("XSS... / (04.01.21)
hola



Online výklady ZDARMA:
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)