English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Montaigne

Musíš se mnoho učiti, abys poznal, že málo víš.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Zakázaná láska

zpět

Konečně jste našli úžasného partnera či partnerku, který vás dokáže rozesmát za každé situace. Vždy se těšíte až ji nebo jeho uvidíte. Ona osoba je chytrá, přitažlivá, pozorná a má opravdu neuvěřitelný charakter. Míváte dobrý vnitřní pocit pokaždé, když myslíte na chvíle strávené společně. I přesto tu je jeden problém: váš milý se kromě vás vídá ještě s někým jiným a možná jde dokonce o vážný vztah.
 
Takže, co můžete dělat?  Máte čtyři základní možností. Můžete:

  1. Dát si za životní úkol, že tuto osobu přesvědčíte o tom, že je vám určeno být spolu, což vás ale může činit zoufalými a způsobit vám v životě nelehké chvíle.
     
  2. Přijmout skutečnou situaci, učinit rozhodnutí o tom, že budete pouze přáteli a nebudete zasahovat do jeho/jejího vztahu.
     
  3. Vyslat směrem k Vesmíru pozitivní vibrace sdělující, že ho/ji chcete a nechat osud jít svou cestou, ať už by to znamenalo, že skončíte spolu nebo daleko od sebe.
     
  4. Dejte znát, jak jedineční jste a věřte v to, že až přijde správný čas, potkáte člověka, který vás bude moc milovat tak, jak si zasloužíte

Zamyslete se pořádně. Jak se rozhodnete, záleží jen na vás, ale pamatujte, že jsou ve hře i city ostatních lidí a na světě existuje více než jedna osoba, která vám může být určena. Dovolte, abychom rozvinuli všechny výše uvedené scénáře a ukázali vám, jak jsou nebo nejsou slučitelné s tradiční astrologií.

Jestli jste se rozhodli odlákat zájem vaší lásky od jeho současné partnerky/partnera k vám, posunuli jste hranice přirozených spřízněných duší. Co tento nedostatek loajality a schopnosti přesunout se od jedné lásky k druhé, o něm či o ní vypovídá? Co takový začátek vztahu vypovídá o vás?  Jestli on/ona může být sveden z cesty, může být tato osoba jednoho dne stejně jednoduše odlouděna od vás jiným, velmi mazaným milovníkem? Pamatujte, že karma pracuje oběma směry – dostane se vám toho, co jste vydali.

Jestli jste se rozhodli přijmout skutečnost, budete si chtít zachovat zdravý rozum a bude vám záležet na tom, aby nebyly zraněny ničí city (včetně těch vašich). Vždyť partner/ka vašeho milence/milenky si ho/ji našla jako první a musí mezi nimi existovat něco, co je spojuje. Pravda? Být přáteli je hezké, jste-li si opravdu jisti, že nechcete, aby se váš vztah dále prohluboval. Nedělejte si plané naděje. Také buďte opatrní, ať netrávíte s vaším ‚přítelem‘ příliš mnoho času, když můžete svůj čas věnovat hledání vašeho vlastního přítele. Abyste mohli být milováni, musíte být otevření a dívat se kolem sebe.

Vysílání pozitivních vibrací do Vesmíru, jak bylo nastíněno ve třetím možném scénáři, je velmi pozitivní, ale překvapivě nevhodné pro tento mimořádný sled okolností, zvláště z astrologického hlediska. Každý z nás už udělal takové věci, ale toto není to řešení, které byste měli přijmout za vlastní. Namísto toho, vám hvězdy dodají kuráž, abyste u nich hledali odvahu a sebelásku a až přijde ten správný čas, zkříží vám cestu Láska. Vždycky nemůžeme mít toho, koho chceme nebo to, co chceme. Má-li vás váš milenec rád pouze jako kamaráda, ale doopravdy miluje někoho jiného, pak to tak má být. Vyšlete pozitivní vibrace, které budou sdělovat, že jste připraveni na to, aby do vašeho života vstoupila trvalá láska někoho jiného.

Poslední varianta je nejlepší a nejefektivnější možností, protože spočívá v odpoutání vaší pozornosti od tohoto nedostupného a nedosažitelného člověka a do středu zájmu staví vás samotné. Toužíte po lásce, jako každý jiný. Může to být zklamání, smutné a zcela odrazující, když se zdá, že láska je všudypřítomná a dosažitelná pro každého, kromě vás. Zdá se, že jste vyloučeni z klubu, do kterého chcete tak zoufale patřit.

Co musíte udělat, je najít cestu k posílení vašeho vědomí, jak výjimeční a drahocenní jste. Je mnoho způsobů, jak toho docílit. Možná chcete zkusit nový sestřih nebo nový styl oblékání, travte čas s přáteli, kteří vám dávají pocit, že jste důležití a oblíbení, čtěte knihy, ve kterých najdete pochopení nebo si někdy udělejte čas a naslouchejte vaší duchovní stránce, třeba se učte meditovat nebo zkuste hodiny jógy. 

Copyright fotografie: ©stasknop/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...



Články na podobné téma:Oživte vaši lásku podle vašeho znameníJak těžké je, zamilovat se do jednotlivých znamení zvěrokruhu?10 kroků k sebelásceZnáme 4 nejvěrnější znamení zvěrokruhu!3 tajemství z magie láskyTři nejlepší kombinace znamení pro přátelství
Diskutujte o - Zakázaná láska:

Anonym Anonym / (10.05.22)
A co když je to moje první láska a já ho potkala první a teď po třiceti letech a on je ženatý a znovu jsme se zamilovali? Ale nakonec se odmlčel žije v jiném státě. Říkal že jsme si souzeni. Nechce ublížit ženě a já to chápu

Anonym Lukas / (15.03.21)
Dekuji

Anonym Pavla / (22.12.18)
Neuvěřitelné, že se mi tu objevil tento článek zrovna ve chvíli, kdy je u mě tak aktuální. Že by synchronicity? Děkuji moc.



English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)