English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Cyklický horoskop - doba růstu

zpět



Po prvním závanu jara se rozvírají pupeny, životní síly se převtělují a zakořeňují, aby zajistily stoupání mízy a nabývání tvarů. Je to znamení Země – hutné, úrodné, plné výživných pastvin. Lidé tohoto období se rodí v době plného jara, kdy přírodě vládne doba nového růstu a rozkvětu. Velkou měrou je ovlivňuje životodárné Slunce, které je obdařuje mocnou silou. Je to energie, která jim umožňuje dosáhnout mnoha úspěchů. Je-li jí ale příliš mnoho, může se u těchto lidí objevit ješitnost a agresivita.

Lidé jara jsou přímo předurčeni k úspěchu. Pokud si něco usmyslí, jsou na cestě za svým cílem rozhodní a umínění. Dychtí po změnách, jsou dobře přizpůsobiví a v krajních situacích prokazují překvapivé množství vynalézavosti. Hlavní hnací silou těchto lidí je žádostivost, až už dychtí po jídle, pití, společenském postavení či penězích. Neumějí předvídat, mají zálibu v jednoduchosti. Jejich povaha je klidná, jsou trpěliví, zřídka impulzivní, a jen málokdy je něco opravdu rozzuří. K jejich dalším vlastnostem patří věcnost a silná vůle.

Lidé narození v tomto období touží stejně jako příroda po růstu nejen v oblasti duchovní, ale i materiální. Proto bývají silně materiálně založeni, může se u nich projevit až chorobné majetnictví a také bezohlednost, s jakou jdou za svým cílem. K jejich přednostem bude patřit pracovitost a vytrvalost. Většinou vyhledávají taková povolání, která jim poskytnou seberealizaci a také dostatečné finanční ohodnocení. Mohou velmi dobře uspět v oblasti obchodu, bankovnictví, vědecké práci a v umění.

Lidé této doby jsou v lásce velmi smyslní, vzrušující, ale také ohleduplní a pozorní. Bývají zábavnými a vyhledávanými společníky. Často působí na první pohled vyzývavě, ale sami však touží po plném a harmonickém vztahu. Většinou jsou věrní a oddaní, ale jejich partneři by je v žádném případě neměli provokovat k žárlivosti.

Lidem narozeným v tomto období můžeme určitě závidět jejich zdravotní stav. Ale bohužel odmítají jakýmkoliv způsobem pečovat o svoje zdraví. Pokud onemocní, hlavními příčinami je jejich požitkářství – rádi jedí a pijí. To může vést postupem času k problémům s ledvinami, játry a srdcem. Zranitelným místem je i krk, lépe řečeno jeho sliznice, která bývá často ohrožena infekcí. Dalšími orgány náchylnými k onemocnění jsou u žen děloha, u mužů močový měchýř.

Další znamení
 Doba probuzení »   
(21.březen – 19.duben)
( 21.březen – 19.duben )
 Doba růstu »   
(20.duben – 20.květen)
( 20.duben – 20.květen )
 Doba rozkvětu »   
(21.květen – 20.červen)
( 21.květen – 20.červen )
 Doba dlouhých dnů »   
(21.červen – 21.červenec)
( 21.červen – 21.červenec )
 Doba zrání »   
(22.červenec – 21.srpen)
( 22.červenec – 21.srpen )
 Doba žní »   
(22.srpen – 21.září)
( 22.srpen – 21.září )
 Doba padajícího listí »   
(22.září – 22.říjen)
( 22.září – 22.říjen )
 Doba prvních mrazů »   
(23.říjen – 22.listopad)
( 23.říjen – 22.listopad )
 Doba dlouhých nocí »   
(23.listopad – 21.prosinec)
( 23.listopad – 21.prosinec )
 Doba hlubokého spánku »   
(22.prosinec – 19.leden)
( 22.prosinec – 19.leden )
 Doba ticha »   
(20.leden – 18.únor)
( 20.leden – 18.únor )
 Doba obnovy »   
(19.únor – 20.březen)
( 19.únor – 20.březen )

Články na téma zvěrokruhu:Znáte nejromantičtější znamení zvěrokruhu?Jak chybují při online seznamování jednotlivá znamení?Symboly Čínské astrologieRyby nežárlí, Štíři až moc. Žárlivost a znamení zvěrokruhu?Stravovací návyky jednotlivých znamení zvěrokruhuJaký filmový žánr preferují jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Diskutujte na téma Cyklický:

Anonym M / (06.09.22)
Zajímavé

Anonym Katarina / (21.03.21)
Ďakujem.

Anonym alert("XSS... / (04.01.21)
hola



Online výklady ZDARMA:
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)