English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Valentýnský horoskop

zpět

Je tu Valentýn! Přečtěte si horoskop, který jsme vám připravili speciálně ke svátku zamilovaných, a buďte připraveni na to, co vás čeká!

Beran (21. 3. -  20. 4.)

Láska: Co bylo, to bylo. Staré spory hoďte za hlavu a užívejte si sebe navzájem. Váš partner konečně pochopil, co ve vás má, tak obraťte list a užívejte si.

Zdraví: Nepodceňujte únavu, kterou poslední dobou pociťujete a odpočiňte si. Budete potřebovat energii na výjimečný Valentýnský večer!

Finance a kariéra: Zapomeňte na hromady nedodělané práce. Dnes ji tak jako tak nedoděláte, tak proč si s ní kazit krásný večer?

Býk (21. 4. -  21. 5.)

Láska: Čeká vás překvapivý, inspirativní, a příjemný večer plný lásky a společných snů.

Zdraví: Překousněte silný pocit, že se vám dnes nic a nikam nechce. Nechte se ovládnout a zažijte večer plný smyslových prožitků.

Finance a kariéra: Milujete luxus a hezké věci. Než něco dražšího koupíte, raději se poraďte s partnerem. Jeho případné projevy nesouhlasu by vás nepotěšily.

Blíženci (22. 5. -  21. 6.)

Láska: Cítíte se osamělí a nepochopení. Netrapte se a vyrazte ven. Čeká tam na vás někdo, kdo tyto pocity během okamžiku promění.

Zdraví: Nebojte se hrozivého nebezpečí nakažení chřipkou a vyrazte ven za sportem! Lyžujte, bruslete, cvičte nebo třeba tancujte. Sport vám dodá pocit uvolnění a zvedně vám sebevědomí.

Finance a kariéra: Je pravděpodobné, že se objeví jisté dosud skryté souvislosti a spojitosti mezi vaším pracovním a osobním životem. Nebraňte se jim.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Láska: Závan lásky z let minulých vás dnes nečekaně vyvede z míry. Zjistíte, že není nic tak definitivní, jak se zdálo. Čeká vás Valentýnský večer plný překvapení.

Zdraví: Nenechte se odradit příznaky nemoci, která se o vás pokouší. Nepodlehněte jí a nerezignujte na dnešní večer plný lásky. Přišli byste opravdu o hodně.

Finance a kariéra: Čeká vás velká změna. Dostanete zajímavou nabídku. Zvažte, jestli jste ochotni podstoupit oběť, která se po vás žádá. Rozhodujte se vašim srdcem.

Lev (23. 7. -  22. 8.)

Láska: Váš partner k vám není upřímný. Zkuste si všechno v klidu vyříkat. Možná vás pravda překvapí.

Zdraví: Stres, který vnitřně prožíváte, vás začíná ohrožovat i na vašem zdraví. Udělejte si Valentýnské volno, uvolněte se a relaxujte.

Finance a kariéra: Máte sklony pracovat víc, ne je potřeba a než se po vás žádá. Zvolněte a uvidíte, že se nic zlého nestane – právě naopak!

Panna (23. 8. -  22. 9.)

Láska: Valentýnský večer vám přinese jedno velké překvapení. Budete muset odpovědět na otázku, která se týká vaší budoucnosti. Pokud si nejste jistí, raději s odpovědí počkejte.

Zdraví: Stále dokola se vám vrací menší zdravotní problémy. I když to není nic zásadního, ztrpčuje vám to život. Láska vašeho partnera vám ale zlepší náladu a budete se cítit skvěle.

Finance a kariéra: Přichází k vám přítel s finanční pomocí. Přivítejte ho s nadšením. Budete jeho pomoc potřebovat.

Váhy (23. 9. -  23. 10.)

Láska: Váš partner je nezvykle odměřený a chladný. Buďte mu oporou, má k tomu závažný důvod. Velkoryse se vám o Valentýnském večeru odmění.

Zdraví: Bude lepší, pokud si Valentýnskou večeři připravíte v teplu domova. Venku na vaše zdraví nečeká nic dobrého.

Finance a kariéra: Skončilo období neúspěchů a tvrdé práce. Je na čase sklízet ovoce vašeho úspěchu!

Štír (24. 10. -  22. 11.)

Láska: Čeká vás nelehká volba, kdo bude vašim Valentýnem. Poslouchejte vaše srdce a nemůžete se rozhodnout jinak, než správně

Zdraví: Vaše zdravíčko vám slouží tak, jak sloužit má. Užívejte si Valentýnský večer bez jakýchkoliv omezení.

Finance a kariéra: Čeká vás setkání, které vám i přes to, že to tak na první pohled nemusí vypadat, přinese důležité podněty, které povedou k vašemu postupu v kariéře!

Střelec (23. 11. -  21. 12.)

Láska: Váš partner je vašim princem na bílém koni. Vše je takové, jaké má na Valentýna být. Pokud jste single, běžte ven a rozhlédněte se – láska na vás už netrpělivě čeká!

Zdraví: Vaše zdraví je pevné. Udělejte si Valentýna plného aktivního odpočinku. Váš partner vás podpoří a užijete si báječný podvečer.

Finance a kariéra: Snažte se dnes výjimečně nešetřit. Valentýnský dárek, který partnerovi vyberete, vám přinese odměnu v podobě jeho upřímné radosti.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Láska: Potká vás skutečné Valentýnské překvapení v podobě nepřehlédnutelného zajiskření. Z nové známosti může být také vztah do konce života.

Zdraví: Odpočiňte si. Vaše tělo si to žádá. Hýčkejte se celý den a Valentýnský večer si užijte odpočatí a dobře naladění.

Finance a kariéra: Říká se: „neštěstí ve hře, štěstí v lásce“. Na svatého Valentýna budete mít obojí! Nepodceňujte roli štěstěny ve vašem životě a vsaďte si!

Vodnář (21. 1. -  20. 2.)

Láska: Nezáleží na budoucnosti ani na minulosti. Žijte dneškem a užijte si Valentýnskou noc plnou vášně a touhy. Věci, které přijdou, se teprve vyvíjejí.

Zdraví: Buďte opatrní na zdravotní rizika, která na vás dnes čekají na každém kroku. Nezapomínejte ale, že dobrá nálada, příjemná společnost a pocit uvolnění mohou udělat zázraky.

Finance a kariéra: Už delší dobu máte v partnerství problémy kvůli vašemu pracovnímu vytížení. Brzy váš partner konečně pochopí, že vaše píle byla nezbytná a podpoří vás.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Láska: Toužíte po lásce jako z filmu, ale stále nepřichází. Váš Valentýn je ukrytý mezi vašimi přáteli! Možná jde o někoho z vašich bývalých lásek.

Zdraví: Vaše zdraví bude v pořádku, pokud se vy sami budete cítit spokojeně. Zažíváte šťastné období plné lásky a podpory. Užívejte si ho!

Kariéra a finance: Přestaňte plýtvat energií na věci, které nikam nevedou! Raději se věnujte partnerovi a rodině.

Copyright fotografie: ©240519791/Fotky&Foto


Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...



Články na podobné téma:Stinné stránky znamení zvěrokruhuNakupujte dárky podle znamení. Budete s nimi mít úspěch!Tajemství šťastného manželstvíJak nejlépe ukončit vztah podle hvězdKterá z planet vládne vašemu znamení?Jaký mají vkus jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Diskutujte o - Valentýnský horoskop:

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska

Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)