English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Przekrój

Obyčejná práce je stále ještě nejspolehlivější způsob, jak získávat peníze.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Turmalín - popis vlastností kamene

zpětTurmalín

Popis:

Turmalín je nejpestřejší ze všech drahých kamenů. Vyskytuje se ve všech barvách, nejběžněji v růžové, červené, zelené a modré. Z vědeckého hlediska není turmalín jediným minerálem, ale skládá se ze skupiny minerálních látek, které spojují stejné fyzikální a chemické vlastnosti. Minerální elbait je členem skupiny turmalínů a je zodpovědný za téměř všechny odrůdy těchto drahých kamenů.

Využití:

Turmalín je kámen šamanů, poskytuje ochranu při rituální práci. Byl tradičně používán pro poukázání na příčiny problémů nebo pro nalezení pachatele trestné činnosti. Turmalín je vynikající kámen pro meditaci a léčení. Zvyšuje lineární tok energie a přetavuje ji v pozitivní energii. Turmalín zmírňuje záchvaty paniky z tmavých nebo malých prostorů nebo z míst, které mají děsivou atmosféru. Pomáhá také těm, kteří se bojí doktorů nebo zubařů.

Léčebné účinky fyzické:

Turmalín stimuluje reflexní body v dolní části zad, v nohou, kotnících a páteři. Poskytuje úlevu od bolesti a pomáhá při natažených nebo natržených svalech, při znecitlivění nebo artritidě. Turmalín brání před oslabující nemocí a posiluje imunitní systém, srdce a nadledviny. Je také prospěšný při léčení střev, zácpy, IBS nebo onemocněních tlustého střeva.

Turmalín je úžasný nástroj pro vyvážení pravé a levé hemisféry mozku. Snižuje strach a může být užitečný při léčbě paranoických stavů nebo při překonávání dyslexie tím, že zlepšuje koordinaci rukou a mozku.

Léčebné účinky emocionální:

Turmalín je čistící kámen, který čistí emocionální tělo plné negativních myšlenek, úzkosti, hněvu a pocitů nespokojenosti. Pomáhá při překonávání závislosti na návykových látkách a uvolňuje všechny sebevražedné myšlenky nebo sebepoškozovací tendence. Může být prospěšný při léčení obsesivního nebo nutkavého chování či chronických starostí.

Turmalín zvyšuje fyzickou vitalitu, nahrazuje stres a napětí pohodou a klidem. Umožňuje vidět svět jasněji, racionálněji a pozitivněji. Inspiruje pozitivní postoj a stimuluje praktickou tvořivost.

Spirituální energie:

Turmalín je kamenem ideálním pro uzemnění duchovní energie, přináší jasnější světlo do života těm, kteří jsou negativní. Prohlubuje schopnost zůstat pozitivní i v těch nejtemnějších situacích a udržuje duchovní vědomí. Ti, co dokážou čerpat ze Světla turmalínu, chápou a vycítí lásku Vesmíru.

Způsob nošení:

Noste tento krystal k ochraně proti fňukalům, nekňubům a těm, kteří si neustále stěžují. Funguje jako ochrana před jedinci, kteří vás chtějí zatěžovat svými problémy, ale nedělají nic pro zlepšení situace. Na pracovišti držte turmalín několik minut v dlani a probudíte svou mysl a zvýšíte si koncentraci. Turmalín vám také poskytne vynikající štít proti látkám znečišťujícím životní prostředí a proti elektromagnetickému smogu a záření z mobilních telefonů či počítačů.

Vhodné pro znamení

- beran, rak, váhy, štír, ryby

Kategorie využití

- bolesti kříže a zad, elektromagnetický smog, mobilní telefon, práce, srdce, strach, umělec


Jeden ze způsobů výběru kamene je ten, že jednoduše vyberete takový, který se vám zdá na první pohled nejzajímavější. Vybrat ale můžete i podle vašeho znamení či požadované účinnosti.

Veškeré zde uvedené informace jsou shromažďovány z různých zdrojů a nemají za cíl nahradit radu vašeho lékaře. Pokud máte nějaké zdravotní či jiné potíže, doporučujeme se v prvé řadě obrátit na něj. Z uvedených důvodů nemůžeme ručit za uzdravení nebo jinou vlastnost drahých kamenů a neneseme ani zodpovědnost za žádné vámi učiněné rozhodnutí.



Diskutujte na téma :

Anonym Jola / (25.09.19)
Dobrý den, růženín by neměl být vystaven slunečním paprskům, jestli Vám Petro vyblednul, tak už tak zůstane. Mám stejnou zkušenost s olivínem. Zesvětlal.

Anonym Petra H. / (13.05.19)
Nevíte prosím někdo, jak znovu obnovit růžovou barvu kamene růženínu, který vybledl od slunce? Nebo je to nevratné?

Red / (23.02.19)
Ziiii: běžná věc, labradorit je velmi citlivý na tlak a může velmi snadno prasknout.. pozor při veškeré manipulaci, na šperku tím spíše



TurmalínVyberte jiný kámen:

AchátAchátcílevědomost, kolektiv, láska, odvaha, úrazAmazonitAmazonitelektromagnetický smog, mobilní telefon, nemoc/nehoda, sexualita, strach, úrazAmetystAmetystpráce, psychická zátěž, srdce, umělecAngelitAngelitkolektiv, krevní oběh, regenerace, srdce, úrazAvanturínAvanturíncílevědomost, dítě, elektromagnetický smog, kolektiv, krevní oběh, mobilní telefon, nemoc/nehoda, práce, psychická zátěž, srdceCitrínCitríncílevědomost, duševní vyčerpanost, minulostFluoritFluoritbolesti krku, elektromagnetický smog, mobilní telefon, ochranaHematitHematitcévní problémy, duševní vyčerpanost, krevní oběhChalcedonChalcedonbolesti krku, bolesti kříže a zad, dítě, ochrana, řečník, řidič, strachChryzoprasChryzoprasochrana, řečník, sexualita, spánek, srdceJadeitJadeitnemoc/nehoda, práce, sexualitaJaspis australskýJaspis australskýcévní problémy, dítě, práce, regenerace, řečníkJaspis červenýJaspis červenýcílevědomost, dítě, duševní vyčerpanost, krevní oběh, odvaha, řidič, sebevědomí, úrazJaspis epidotJaspis epidotminulost, nemoc/nehoda, spánek, úrazJaspis leopardíJaspis leopardíochrana, regenerace, řidičKarneolKarneolcévní problémy, krevní oběh, odvaha, sexualita, umělecKřišťálKřišťálcílevědomost, duševní vyčerpanost, elektromagnetický smog, mobilní telefon, nemoc/nehoda, sebevědomíLabradoritLabradoritcévní problémy, duševní vyčerpanost, minulost, psychická zátěž, strachLapis lazuliLapis lazulibolesti krku, bolesti kříže a zad, dítě, krevní oběh, odvaha, psychická zátěž, sebevědomíMagnezitMagnezitduševní vyčerpanost, minulost, psychická zátěžMalachitMalachitelektromagnetický smog, mobilní telefon, řidič, sexualita, strachMěsíční kámenMěsíční kámenláska, ochrana, regenerace, řidič, sexualita, spánekObsidiánObsidiánbolesti kříže a zad, duševní vyčerpanost, nemoc/nehoda, ochranaOpálOpálcévní problémy, krevní oběh, minulost, odvaha, sebevědomíRodonitRodonitbolesti kříže a zad, cílevědomost, kolektiv, krevní oběh, láska, minulost, práce, regenerace, sebevědomíRubínRubíncévní problémy, krevní oběh, láska, odvaha, psychická zátěž, sebevědomí, sexualita, srdceRůženínRůženíndítě, krevní oběh, láska, spánek, srdceRyolitRyolitláska, minulost, regenerace, řečník, sebevědomíSmaragdSmaragdcílevědomost, láska, regenerace, umělecSodalitSodalitbolesti krku, kolektiv, nemoc/nehoda, práce, regenerace, řečník, spánek, umělecTurmalínTurmalínbolesti kříže a zad, elektromagnetický smog, mobilní telefon, práce, srdce, strach, umělecTygří okoTygří okobolesti krku, duševní vyčerpanost, regenerace, spánekTygří železoTygří železokrevní oběh, odvaha, práce, umělecTyrkysTyrkysbolesti krku, elektromagnetický smog, láska, mobilní telefon, psychická zátěž, psychická zátěž, řečník, úrazZáhnědaZáhnědabolesti kříže a zad, elektromagnetický smog, kolektiv, kolektiv, mobilní telefon, psychická zátěž, řidičZlatý avanturínZlatý avanturíncílevědomost, strach, umělec
Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)