English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Hrubín

Copak může umřít, když nemá komu?
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Růženín - popis vlastností kamene

zpětRůženín

Popis:

Růženín je růžová odrůda křemene, jehož barva se pohybuje od světle růžové až po středně růžovou. Často bývá zamlžený nebo zakalený, což zamezuje průhlednosti kamene. Růženín je poměrně běžný a nachází se na mnoha místech po celém světě. Lze tak nalézt opravdu velké exempláře. Jeho běžnost a hojnost naopak snižuje jeho exkluzivnost a cennost, například při srovnání s jinými růžovými drahokamy, jako jsou topaz nebo turmalín.

Využití:

Jako kámen lásky, něhy a smyslnosti je růženín silným afrodiziakem, protože stimuluje smyslnost a sexuální fantazii. Růženín je však také skvělým kamenem pro pokojný spánek, který chrání před nočními můrami. Pomáhá také dětem, aby se nebáli tmy. Růženín je uklidňující drahokam, vynikající pro použití při traumatu nebo krizi. Posiluje empatii, citlivost a pomáhá při důležitých změnách. Je to také skvělý pomocník pro uklidnění smutku či žalu.

Léčebné účinky fyzické:

Růženín lze použít ke zklidnění popálenin a při léčbě puchýřů. Může pomoci také při snížení výskytu nevzhledných jizev. Jako elixír pomůže vyčistit pleť, redukovat vrásky a podporovat regeneraci pokožky. Růženín stimuluje správnou funkci srdce a oběhového systému. Pomáhá při zmírňování napětí a stresu, při pocitu bušení srdce nebo pro stabilizaci nepravidelného srdečního rytmu. Je ideální pro předčasně narozené kojence a malé děti se srdeční slabostí.

Léčebné účinky emocionální:

Měkké růžové vyzařování růženínu uklidňuje a hojí všechny rány srdce. Rozpouští bolesti, starosti, obavy a potlačuje zášť. Podporuje schopnost dávat a přijímat lásku a svému majiteli navodí pocit pohodlí a vnitřního klidu. Růženín je také kamenem pro ty, kteří nemohou zažít radost ze života, protože nikdy nepoznali lásku. Tento kámen je léčitel těchto vnitřních negativních pocitů a ran a pomůže vám přeprogramovat srdce, aby se stalo zdrojem nekonečné lásky a pohody. Teprve poté, co se naučíte dávat lásku sobě, je možné opravdu milovat druhé.

Spirituální energie:

Růženín je ženským kamenem a jedním ze symbolů Velké Matky. Nejen že aktivuje lidskou srdeční čakru, ale také spojuje se Srdcem Země a Srdcem Vesmíru. Jeho vibrace mohou proniknout až na buněčnou úroveň a přeprogramovat buňky pro radost a dlouhou životnost. To podporuje potlačení hněvu, zášti, strachu a podezřívavosti. Přináší tak pocit zhojení a znovuzrození naděje a víry ve shovívavost vesmíru.

Způsob nošení:

Růženín je krystal mateřství, inspiruje k péči o druhé a o sebe sama. Je vhodný během těhotenství, kdy je přiložen na břicho nastávající matky. Umístění dětského mléka nebo potravin do kruhu z růženínů na několik minut pomůže zmírnit koliku nebo obtíže s krmením dítěte. Růženíny mohou být také umístěny vedle postele, čímž pomohou obnovit důvěru ve vztahu a zlepšit harmonii v domácnosti.

Vhodné pro znamení

- býk, rak, panna, váhy, štír

Kategorie využití

- dítě, krevní oběh, láska, spánek, srdce


Jeden ze způsobů výběru kamene je ten, že jednoduše vyberete takový, který se vám zdá na první pohled nejzajímavější. Vybrat ale můžete i podle vašeho znamení či požadované účinnosti.

Veškeré zde uvedené informace jsou shromažďovány z různých zdrojů a nemají za cíl nahradit radu vašeho lékaře. Pokud máte nějaké zdravotní či jiné potíže, doporučujeme se v prvé řadě obrátit na něj. Z uvedených důvodů nemůžeme ručit za uzdravení nebo jinou vlastnost drahých kamenů a neneseme ani zodpovědnost za žádné vámi učiněné rozhodnutí.



Diskutujte na téma :

Anonym Jola / (25.09.19)
Dobrý den, růženín by neměl být vystaven slunečním paprskům, jestli Vám Petro vyblednul, tak už tak zůstane. Mám stejnou zkušenost s olivínem. Zesvětlal.

Anonym Petra H. / (13.05.19)
Nevíte prosím někdo, jak znovu obnovit růžovou barvu kamene růženínu, který vybledl od slunce? Nebo je to nevratné?

Red / (23.02.19)
Ziiii: běžná věc, labradorit je velmi citlivý na tlak a může velmi snadno prasknout.. pozor při veškeré manipulaci, na šperku tím spíše



RůženínVyberte jiný kámen:

AchátAchátcílevědomost, kolektiv, láska, odvaha, úrazAmazonitAmazonitelektromagnetický smog, mobilní telefon, nemoc/nehoda, sexualita, strach, úrazAmetystAmetystpráce, psychická zátěž, srdce, umělecAngelitAngelitkolektiv, krevní oběh, regenerace, srdce, úrazAvanturínAvanturíncílevědomost, dítě, elektromagnetický smog, kolektiv, krevní oběh, mobilní telefon, nemoc/nehoda, práce, psychická zátěž, srdceCitrínCitríncílevědomost, duševní vyčerpanost, minulostFluoritFluoritbolesti krku, elektromagnetický smog, mobilní telefon, ochranaHematitHematitcévní problémy, duševní vyčerpanost, krevní oběhChalcedonChalcedonbolesti krku, bolesti kříže a zad, dítě, ochrana, řečník, řidič, strachChryzoprasChryzoprasochrana, řečník, sexualita, spánek, srdceJadeitJadeitnemoc/nehoda, práce, sexualitaJaspis australskýJaspis australskýcévní problémy, dítě, práce, regenerace, řečníkJaspis červenýJaspis červenýcílevědomost, dítě, duševní vyčerpanost, krevní oběh, odvaha, řidič, sebevědomí, úrazJaspis epidotJaspis epidotminulost, nemoc/nehoda, spánek, úrazJaspis leopardíJaspis leopardíochrana, regenerace, řidičKarneolKarneolcévní problémy, krevní oběh, odvaha, sexualita, umělecKřišťálKřišťálcílevědomost, duševní vyčerpanost, elektromagnetický smog, mobilní telefon, nemoc/nehoda, sebevědomíLabradoritLabradoritcévní problémy, duševní vyčerpanost, minulost, psychická zátěž, strachLapis lazuliLapis lazulibolesti krku, bolesti kříže a zad, dítě, krevní oběh, odvaha, psychická zátěž, sebevědomíMagnezitMagnezitduševní vyčerpanost, minulost, psychická zátěžMalachitMalachitelektromagnetický smog, mobilní telefon, řidič, sexualita, strachMěsíční kámenMěsíční kámenláska, ochrana, regenerace, řidič, sexualita, spánekObsidiánObsidiánbolesti kříže a zad, duševní vyčerpanost, nemoc/nehoda, ochranaOpálOpálcévní problémy, krevní oběh, minulost, odvaha, sebevědomíRodonitRodonitbolesti kříže a zad, cílevědomost, kolektiv, krevní oběh, láska, minulost, práce, regenerace, sebevědomíRubínRubíncévní problémy, krevní oběh, láska, odvaha, psychická zátěž, sebevědomí, sexualita, srdceRůženínRůženíndítě, krevní oběh, láska, spánek, srdceRyolitRyolitláska, minulost, regenerace, řečník, sebevědomíSmaragdSmaragdcílevědomost, láska, regenerace, umělecSodalitSodalitbolesti krku, kolektiv, nemoc/nehoda, práce, regenerace, řečník, spánek, umělecTurmalínTurmalínbolesti kříže a zad, elektromagnetický smog, mobilní telefon, práce, srdce, strach, umělecTygří okoTygří okobolesti krku, duševní vyčerpanost, regenerace, spánekTygří železoTygří železokrevní oběh, odvaha, práce, umělecTyrkysTyrkysbolesti krku, elektromagnetický smog, láska, mobilní telefon, psychická zátěž, psychická zátěž, řečník, úrazZáhnědaZáhnědabolesti kříže a zad, elektromagnetický smog, kolektiv, kolektiv, mobilní telefon, psychická zátěž, řidičZlatý avanturínZlatý avanturíncílevědomost, strach, umělec
Online výklady ZDARMA:
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)