English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Nehledejte štěstí, buďte jeho zdrojem.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mému štěstí a bohatství nebude už nic stát v cestě. ”


Myšlenky moudrých

Murphy

Owenův zákon: Sotva si sednete k šálku horké kávy, šéf si vás zavolá a uloží vám něco, co vás zdrží právě tak dlouho, aby káva stačila vychladnout.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi

Daniela222
06.06.11
09:54
Reg. před 2016

Dobrý den , jmenuji se Daniela . Prosím potřebuju aby ste mi poradili... Když mi bylo asi tak 12 let , tak jsme se segrou vyvolavali duchy.Nikdy jsem v tom nevvěřila , proto jsem si myslela ze se nic nebude dít... jenomze asi o rok pozdeji jsem začala mít halucinace ... viděla jsem hořet kříž před sebou,do ted vidim postavy , slyším hlasy a před rokem co jsme se nastěhovali do domku slyším i kroky po schodech ... . halucinace ovšem nepřestaly a stale se shoršují..v noci nespim protoze mam strach... . Ted bych vam chtela ale rict o tom domku a zaroven o jedne pani co vnem bydlela ... Byla to paní L. která se starala o sveho (myslim že ) synovce Rudolfa. Ten si našel moji babičku která už měla dva syny (jeden znich je muj tatínek) a s rudolfem měla třetího syna ... Paní L. ale neměla babičku ráda a a řekla jí že ji proklína a že pres prah jejiho domu nevkročí ani přes jeji mrtvolu... proto babicka a nevlastní dědeček rudolf žili odděleně ... Jednoho dne přepsala dům na dědu rudolfa a odešla do domava duchodcu kde pozdeji zemřela.. Babička , já , maminka a tatinek jsme se k dedovi před 2 roky nastehovali protoze jeho zdravotni stav nebyl dobry..ale od te doby se to začlo zhoršovat ... haloucinace jsem mela tak příšerné že jsem musela spát s rodiči a do ted jsem nespala a ani nemuzu spat sama . To vše me skoro dohani k šíllenství a proto vám píšu ... to že halcinace mam a vidim nekoho a ze slysim jak nekdo chodi po schodech tak to me vzdycky prehnal mraz po zadech a nařešila jsem to .ale v sobotu už se stalo neco strasneho... . hlidala jsem sveho synovce a jediny kdo byl semnou doma byla babička ktera byla ve svem pokoji... dala jsem synovce spat a sla jsem na zachod ... zamkla jsem se a kdyz sem chtela jit spatky , tak jsem se odemkla ale dvere nesli otevrit ... zkousela jsem do nich kopnout a pak sem zacala bušit na dvere at si nikdo ze me nedela srandu at mi nedrzi dvere ... . ..jenom ze vsichni vi ze mam halucinace tak by tohle nedelalali a nestrasili me tak ... zmackla jsem kliku a zkousela celym telem dvere jakoby vykopnout ... dvere se n a centimetr pohly takze jsem si byla jista ze dvere nekdo drzi ... babicka hluk ktey jsem vydavala slysela a otervela k sobe do pokoje dvere aby se podivala co se deje ... me se vsak dvere do zachodu otevrely ... ... reknete mi co to je ???? je to paní L. ??? a proč to dela jenom me ??? prosím vas o radu ..co stím?????
 
hilda
12.08.11
08:32
Nereg.

IP: 93.186.23.*
Ahoj, koukam, ze tvuj prispevek uz je tu delsi dobu, tak mozna uz ti nekdo pomohl. Pokud ne, zkus tohle- Znam nekoho, komu se delo uplne to same. Naprosto stejne veci. Zajdi do kostela, popros farare o to aby dum posvetil, tak najde duse paniL.klid, a taky ty, povez mu jak dlouho trpis, on ti pomuze
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)