English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi

Daniela222
06.06.11
09:54
Reg. před 2016

Dobrý den , jmenuji se Daniela . Prosím potřebuju aby ste mi poradili... Když mi bylo asi tak 12 let , tak jsme se segrou vyvolavali duchy.Nikdy jsem v tom nevvěřila , proto jsem si myslela ze se nic nebude dít... jenomze asi o rok pozdeji jsem začala mít halucinace ... viděla jsem hořet kříž před sebou,do ted vidim postavy , slyším hlasy a před rokem co jsme se nastěhovali do domku slyším i kroky po schodech ... . halucinace ovšem nepřestaly a stale se shoršují..v noci nespim protoze mam strach... . Ted bych vam chtela ale rict o tom domku a zaroven o jedne pani co vnem bydlela ... Byla to paní L. která se starala o sveho (myslim že ) synovce Rudolfa. Ten si našel moji babičku která už měla dva syny (jeden znich je muj tatínek) a s rudolfem měla třetího syna ... Paní L. ale neměla babičku ráda a a řekla jí že ji proklína a že pres prah jejiho domu nevkročí ani přes jeji mrtvolu... proto babicka a nevlastní dědeček rudolf žili odděleně ... Jednoho dne přepsala dům na dědu rudolfa a odešla do domava duchodcu kde pozdeji zemřela.. Babička , já , maminka a tatinek jsme se k dedovi před 2 roky nastehovali protoze jeho zdravotni stav nebyl dobry..ale od te doby se to začlo zhoršovat ... haloucinace jsem mela tak příšerné že jsem musela spát s rodiči a do ted jsem nespala a ani nemuzu spat sama . To vše me skoro dohani k šíllenství a proto vám píšu ... to že halcinace mam a vidim nekoho a ze slysim jak nekdo chodi po schodech tak to me vzdycky prehnal mraz po zadech a nařešila jsem to .ale v sobotu už se stalo neco strasneho... . hlidala jsem sveho synovce a jediny kdo byl semnou doma byla babička ktera byla ve svem pokoji... dala jsem synovce spat a sla jsem na zachod ... zamkla jsem se a kdyz sem chtela jit spatky , tak jsem se odemkla ale dvere nesli otevrit ... zkousela jsem do nich kopnout a pak sem zacala bušit na dvere at si nikdo ze me nedela srandu at mi nedrzi dvere ... . ..jenom ze vsichni vi ze mam halucinace tak by tohle nedelalali a nestrasili me tak ... zmackla jsem kliku a zkousela celym telem dvere jakoby vykopnout ... dvere se n a centimetr pohly takze jsem si byla jista ze dvere nekdo drzi ... babicka hluk ktey jsem vydavala slysela a otervela k sobe do pokoje dvere aby se podivala co se deje ... me se vsak dvere do zachodu otevrely ... ... reknete mi co to je ???? je to paní L. ??? a proč to dela jenom me ??? prosím vas o radu ..co stím?????
 
hilda
12.08.11
08:32
Nereg.

IP: 93.186.23.*
Ahoj, koukam, ze tvuj prispevek uz je tu delsi dobu, tak mozna uz ti nekdo pomohl. Pokud ne, zkus tohle- Znam nekoho, komu se delo uplne to same. Naprosto stejne veci. Zajdi do kostela, popros farare o to aby dum posvetil, tak najde duse paniL.klid, a taky ty, povez mu jak dlouho trpis, on ti pomuze
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)