English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.9.2025
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.9.2025
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda.
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Minulé životy

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Minulé životy

kelišová
18.07.16
17:56
Nereg.

IP: 109.81.208.*
Zdravím všechny, nedávno jsem si hrála se svými dětmi, povídali jsme si, o světě o otroctví v Americe a můj šestiletý synek mi říká: " Já Lincolna viděl".Smáli jsme se tomu, jakpak bys ho mohl vidět, když je dávno nežije, ty jsi taky viděl všechno... .A on úplně sebevědomě odpověděl:"Já ale byl jeho voják".Mohl by mi někdo vyložit, jak dalece je to fabulace nebo zda se může jednat o vzpomínku na minulý život ?Díky za všechny odpovědi.

XENIE
01.08.16
18:51
Reg. před 2016

Praví se, že malé děti si dovedou připomenout útržky z minulého života. Jak dítě stárne, "vzpomínky na minulý život" jsou postupně zapomínány. U dospělých lidí se tyto vzpomínky připomínají pocity ve smyslu: tady jsem již byl, tohle jsem již zažil, s tím člověkem jsem se již setkal ...

Jerra
14.07.22
03:45
Nereg.

IP: 89.176.74.*
Dcera mi nedávno řekla něco podobného - že někoho pamatuje nebo někde byla, už nevím. Pustila jsem to z hlavy, je to důležité pro ni, ne pro mě. Obecně jí tyhle věci nevyvracím ani nepotvrzuji, zůstávám u "možná". O minulých životech s ní mluvím, ale taky se slovem "možná" a říkám jí někdy na co jsem si vzpomněla já a taky to, že to nikdo neví určitě. A ptát se jí nemá smysl, i když něco podobného řekne, tak když se jí ptám, neví.

Kelišová
23.10.22
21:20
Nereg.

IP: 77.48.156.*
Mám neklamný pocit,že jestli jsou minulé životy, tak jsem několikrát přišla o hlavu... .
Můj starší syn tvrdí, že byl v minulém životě kat, tak mi to tak nějak zapadá do sebe - karma je zdarma

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)