English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 25.6.2025
Svátek slaví Ivan, zítra Adriana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 25.6.2025
Svátek slaví Ivan, zítra Adriana.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Vyřešení 2

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Vyřešení 2

hanyska
20.03.14
11:24
Nereg.

IP: 185.26.180.*
Dnes se mi zdalo, ze jsem prisla na to jak to melo byt na tu kombinaci.nevedela jsem co to je jen jsem videla na zdi modrou barvu a v ni maly sedivy obdelnik a najednou jsem si uvedomila ze to je ono, to jak to melo byt.a pak jsem mela zvlastni pocit ulevy. Nic konkretniho jen pocity. Mohl by to byt posun k lepsimu?

Dracizena
20.03.14
22:12
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nádherně sis odpověděla, je to posuv k lepšímu a stačí když si uvědomíš, že i sny mají svou službu v těle a není třeba každému snu roumět, ale čekat, kdy dostaneš snovou odpověď.
A Tys ji dostala, ne přímo, ale vycítila jsi, že se něco ve Tvém těle
odblokovalo a odešlo ven a proto ten příjemný pocit.
Narodila se Ti v auře modrá barvička, která Ti bude rozčesávat zacuchanou šedou...
nejspíš nebudeš rozumět, tak mi napiš na meil... seznam.cz

Nike.
20.03.14
22:42
Nereg.

IP: 37.48.37.*
Hanysko,
jak se to vezme. Chci říct, jak to vezmete Vy :)... protože na té zdi není taková odpověď, jakou asi čekáte, ale to Vám snad dochází.
Je to pořád o Vás a je to pořád o tom, co už jsem Vám psala.

Obdélník znamená v mystice deformaci čtverce (čtverec je dokonalý, řád z chaosu čtyř živlů, inteligence, tvoření ... ), navíc v barvě deprese. Znamená to pokřivené nahlížení, přeceňujete něco na úkor jiného.

Ta modrá barva, která ji obklopila znamená naopak duševní energii, porozumění a pozor: ženám ve snu radí, aby povýšily zanedbanou ženskou složku duše...

Hanysko, je to furt dokola. Zapracujte na zdravém sebevědomí, nesvazujte sebe a nikoho jiného, protože to nemá s láskou vůbec nic společného... .

Jak máte pracovat s myšlenkami, jsem Vám už poradila. Zkuste taky přidat meditace, a to Vá ani neženu, abyste seděla hodinu v sedu, protože Vy to stejně bez myšlenek a emocí nevydržíte. Normálně během dne, při nějaké činnosti se budete soustředit pouze na svůj dech a na to, co právě děláte. Na nic jiného, když budete utíkat k myšlenkám, tak se honem přivoláte. To je prostě o nějakém sebeovládání, sebekázni.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)