English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 28.4.2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 28.4.2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

PROSÍM O POMOC S VÝKLADEM SNU...

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

PROSÍM O POMOC S VÝKLADEM SNU...

bobricek
05.02.19
22:15
Nereg.

IP: 89.24.55.*
Dobrý den, nedávno se mi zdál sen, kde má kamarádka měla jen půlku hlavy, ale když jsem se do ní koukla, místo mozku se jí v ní točil písek... (jak kdyby písečná vychřice) u toho ji obdivoval její bývalí přítel, i můj bývalí přítel,a fotili si ji. No a potom jsem v tom snu mluvila s knězem, řekl mi, že si mám vybrat písmenko, že mi podle něj řekne moji budoucnost, vybrala jsem si písmenko H, a on mi na to odpověděl ''tak na to mohu odpovědět jedině HOVNO.''

A potom se mi prosím stalo, že mě můj otec budil okolo 5té hodiny ráno, já jsem si sedla na postel, (pořád jsem spala) a začala si ukazovat rukama před obličejem, a jezdit před ním, a začala jsem mu říkát ''cítíš to? cítíš ten prach všude kolem?''

Moc by jsem prosila, a byla moc vděčná za odpověď... Děkuji M.
 
žabička
17.02.19
10:10
Nereg.

IP: 89.176.52.*
Ahoj, možná ti to nepomůže, možná ano. Sny vypovídají co se děje v podvědomí, uvnitř tebe. Dokáže tě i varovat. Tak teď tedy konkrétně. Nejdříve heslovitě, poté co si o tom myslím já.

Kamarádka-je jedním z nejčastějších průvodců snovými obrazy; nevědomí pomáhá v postavě snícímu v složitých situacích, ale zároveň i opačně ukazuje negativní stránky chování a jednání snícího.
Předávající snícímu informace z hluboké minulosti či informace týkající se budoucnosti.

Hlava-symbolizuje rozum (vědomé záměry snícího) a současně podvědomé impulzy (pud sebezáchovy, sexualita a podobně)
Polovina-někdy může vyjadřovat polovičatost, jindy kompromis a nebo naopak schopnost podělit se s druhými či se dokonce vzdát obou polovin a podělit jinými druhé.

Písečná bouře-je předzvěstí zhroucení toho, čeho snící prozatím dosáhl; obraz zmaru a beznaděje.

Bývalý partneři-představují vztahy a konflikty na pudové rovině.

Kněz-ve snech je aktivním prvkem , který napomáhá očišťování mysli od nepotřebných obsahů (například od tíživých obrazů minulosti nebo různých závislostí).

Písmeno H-je nejblíže k začátku abecedy, tedy jsi na začátku cesty.
Slovo HOVNO-může být anagram, třeba OHON i když tam chybí písmeno V. V tom případě by to byl jen falický symbol.

Snová kamarádka ti ukazuje co se ti dělo a nebo bude dít. Možná jsi prošla složitou dobou a nebo se k tomu schyluje. Vše se to týká vztahů, v této době nejtěžší karmy, možná si musíš něco vyřešit s bývalým partnerem, partnery- pochopení, odpuštění, omluva, možná i citová či sexuální závislost. Nemusí to nutně znamenat osobní setkání, stačí nějaký rituál který si uděláš doma. Ale ničeho se nemusíš bát, přijde očištění mysli.

Snad ti to trochu pomohlo. Jen ty sama nejlépe pochopíš čeho se to konkrétně týká. Ty sama si z toho vezmeš to, co s tebou rezonuje.
S pozdravem Eva
 
bobricek
18.02.19
13:17
Nereg.

IP: 89.24.38.*
Děkuji moc...
 
Dracizena
19.02.19
18:20
Nereg.

IP: 185.131.62.*
Bobricek... a ode mne, trochu z jiného úhlu pohledu... Otvírá se Ti duchovní vnímání a proto tento sen... S kamarádkou jste žily vedle sebe v minulých životech, i na poušti a proto ten písek a bouře... a ona bude i té povahy, když udělá písečnou bouři, je lepší se vzdálit, ale když se zklidní,zase dobrý... jen některé lidi si od sebe umí i odehnat... jako ta písečná bouře... ne každý s ní vydrží, ale když víš, co od ní máš očekávat, tak s ní v pohodě vydržíš... umí i hřejivým slovem podpořit... Písmena ? podívej se do svých písmenek ve jméně... co písmeno, to Tvůj Anděl a písmeno H je 1. schod do duchovních sfér... a HOVNO, symbolizuje to, co z těla odchází... ale Ty si všímej, co jíš a piješ, aby Tvé tělo jednou nenaříkalo... Dnes kolem Tvého těla v auře poletuje prach, ale když se naučíš aurický prostor čistit, budeš světlonoš... jde o vizuální terapie...
 
bobricek
21.02.19
23:40
Nereg.

IP: 89.203.180.*
Dobrý den Dracizeno, v prvé řadě chci moc poděkovat za pomoc ze snem, a za druhé by jsem se prosím chtěla zeptat, jak se čistí ten aurický prostor, ráda bych se o tom opravdu dozvěděla více, a co to znamená světlonoš (četla jsem na internetu, že to je něco jako ''přenašeč'' ''přinášeč'' světla, tak jestli to chápu dobře... ) A je možné, že když mám ten aurický prostor hodně špinavý, že se díky tomu mohu někdy cítit docela dost špatně? Prosím prosím o odpověď, a moc děkuju.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)