English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 23.3.2025
Svátek slaví Ivona, zítra Gabriel.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 23.3.2025
Svátek slaví Ivona, zítra Gabriel.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

prosím dračíženu

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

prosím dračíženu

Janinda
31.08.11
21:24
Nereg.

IP: 95.140.249.*
Dračíženo, prosím, můžete mi vyložit na to, kdy by bylo pro mě nejlepší založit rodinu, jestli nyní nebo se mám soustředit na něco jiného? děkuji moc

dracizena
02.09.11
19:26
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Janindo, přemýšlej o tom, proč jsem si na Tebe vytáhla bílou kartu... Prostě si několik dnů o tom přemýšlej, co by ta bílá karta mohla znamenat a do té doby se snad vyladí naše propojení, pak napiš na meil, nechodím sem často... pááá

Janinda
02.09.11
23:43
Nereg.

Dračí ženo, já nevím co znamená bílá karta.. :)

DRACIZENA
04.09.11
15:10
Nereg.

IP: 88.208.100.*
BÍLÁ KARTA ZNAMENÁ, ŽE SE MÁŠ PONOŘIT DO SVÝCH MYŠLENEK... vždyť si odpovídáš sama... jestli se nemáš náhodou soustředit na něco jiného... a to byl ve Tvém nitru hlas Tvého Anděla. Touto větou Ti mění myšlení,že máš počkat a soustředit se na něco jiného... a protože učím lidi samouzdravování, tak se směruj na tyto uzdravovací vize, které člověka pak posouvají do jasnozřivosti... ale stačí, že dnes si o Tvých změnách zatím přemýšlej... Tvoř změny zatím ty jednoduché, sprchuj se i studenou, i třeba jen vteřinku, venku se po trávě projdi bosa a tam, kde bys to nikdy neudělala. Cvič dechová cvičení, tleskej si kolem těla a tím rozháníš duchovní černé mráčky, které ve stáří dělají oslabení organismu, skákej se švihadlem a tím si díky šňůře dáváš do pohybu svou auru atd...

Janinda
04.09.11
20:12
Nereg.

MOC Vám děkuji :)

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)