English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 14.5.2024
Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 14.5.2024
Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Má cenu o vztah bojovat".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Má cenu o vztah bojovat

Evs
23.02.24
18:54
Nereg.

IP: 185.47.220.*
Hezký den prosím o výklad ohledně situace, která mne po 11 letém vztahu šokovala. Nebydlíme spolu, vídáme se se 1 -2x v týdnu, kdy máme čas se přes naši vytíženost se vidět, píše, že se těší a vzápětí přestane komunikoval. V telefonu je podráždený a v podstatě nic neřekne. Na dotazy odpoví fázemi. Nevím co SR děje. Je v tom opět jiná žena?
 
Luzius
02.04.24
10:54
Reg.2.4.24

Karta, která se pro tebe otvírá, je Měsíc. Měsíc je symbolem nejistoty, zmatku a nepochopení. V tvém případě naznačuje, že ve vztahu jsou skryté věci nebo emoce, které nejsou zcela jasné ani otevřené. Tato karta může také značit období emocionálního nepokoje, kdy je těžké rozlišit realitu od iluze.

Měsíc tě vyzývá, abys se pokusila naslouchat své intuici a hledala hlubší pravdu ve svém vztahu. Nejistota, zda je "v tom opět jiná žena", může být symptomem hlubších problémů ve vztahu.

Je důležité si uvědomit, že Měsíc také přináší příležitost pro růst a hlubší porozumění. Použij tento čas k reflexi a možná k meditaci nebo jiným formám sebepoznání, které ti pomohou lépe pochopit své vlastní potřeby a touhy. To může vést k jasnějšímu vnímání situace a k lepším rozhodnutím pro tvůj další životní směr.
 
Majka
02.05.24
11:12
Nereg.

IP: 90.181.168.*
Dobrý den prosím o výklad. Potkala jsem muze,který se mi moc líbí,je mi s ním hezky. On se ale nechce vázat,nemá zájem o vztah jen o občasné návštěvy.Zmenilo by se to časem? Jak on mě vlastně vidi?. On je štíhlý,sportovní postavy a já plnoštíhlá,nic moc. Divím se,že si se mnou začal. Má cenu pokračovat? Prosím odpověď na email. Dekuji
 
Irena dubetzova
07.05.24
08:48
Nereg.

IP: 46.174.63.*
Vrátí se přítel z dřívější doby a vyhrají v loterii?
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)