English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Wilde

Vžili-li jsme se již v myšlenku, že jsme někoho ztratili, připadá nám pak jeho neočekávaný návrat zvlášť bolestivý.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Stále opakující čísla.".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Stále opakující čísla.

Gama
25.04.18
16:18
Reg.4.1.18

Nedávno se na mě obrátil jeden muž s otázkou zda se už úpně nepomátl.Za poslední měsíc neustále narážel na čísla která mu nebyla tak úpně jasná.Takže chtěl vědět zda má jít za odborníkem.Proto jsem sestavila základní manuál číselného kodexu.
č.1-je spojováno s kartou Mág.Pokud opakovaně narážíme na toto číslo tak zbystřete jedná se o sebevyjádření,zamyšlení a prohlédnutí.Zamyslete se nad sebou zda skutečně víte kdo jste a co chcete.Číslo 11 je číslo magické a skrývá se pod ním anděl strážný tedy lodivod života.Číslo povznáší a harmonizuje naše vědomí.Čili nabádá nás zamyslet se sami nad sebou a naší cestou.
č.2-dvojka je o partnerských vztazích ,dvojky se mohou týkat někoho bude hrát důležitou roli ve vašem životěnebo duchovní přítel.Nabádá nás tedy k hodnocení vztahů,navazování a urovnávání vztahů.
č.3-Toto číslo nás nabádá vyrovnat mysl,tělo i duši.Číslo zasahuje do těchto oblastí,vzlášť pokud jde o číslo 333 to je číslo v této oblasti alarmující.Pokud se vám toto číslo opakuje zvažte jestli se vskutku cítíte naplněni.Pracujte na komunikaci a odpočívejte.
č.4-Toto číslo je spojováno s ženským světem tedy domov ,rodina ale i dobrý přítel.Mohou symbolizovatbrzkou svatbu,ale i to že, jste měli chránit svůj domov i ty,kteří do něho nepatří.Čili číslo odhodlání,obrany i boje za práva.
č.5-Toto číslo je číslo změn které se k vám posouvají.Číslo také znamená sebevyjádření ,okouzlení a vášeň.Jde o volání po moudrostí čili po vzdělávání a růst,touze po odblokování energie a naše osvícení.
Tak tohle je prvních pět čísel kodexu,doufám že vám všem pomohou se lépe posouvat životem.Takže když narážíte na samé jednotky budete se zaobírat sebou a svou cestou,poku bude třeba mezi jednotkami dvojka budete dávat pozor kdo se do vaší cesty dostává a proč nebo to bude znamenat problém s partnerem ,kamarádem atd.O dalších číslech zase někdy jindy,přeji vám co nejlepší analízu a osobní růst.Těchto pět čísel je pro nás základní stupnice se kterou se dá výborně plavat proti proudu čísel.Tak hodně zdaru zlatíčka.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)