English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nikoho nepotkáváme jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Má mysl je soustředěná a produktivní. ”


Myšlenky moudrých

Poláček

Když má muž vážné úmysly, to není nic zvláštního, ale muž, který má slušné příjmy, a přitom má vážné úmysly - to je za dnesního času zvláštnost!
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Je možné že se jedná o ducha?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Je možné že se jedná o ducha?

Andrew
22.01.17
01:46
Nereg.

IP: 80.95.246.*
Dobrý večer ve spolek, chtěl bych se zeptat na jednu věc, která mi už dlouho vrtá hlavou. V roce 2013 se nám na půdě oběsil strejda. Po cca 2 letech od této události jsme si s přítelkyní zrekonstruovali byt, který je v druhém patře rodinného domu, nad ním je právě hned ta půda. Původně to byl byt tohoto strejdy.

Již těsně po rekonstrukci jsem jednou začal cítit neuvěřitelný smrad na schodišti právě v místě kde jsou vstupní dveře do našeho bytu. Přisuzoval jsem to staré kanalizaci, která je dole ve sklepě ( bývala tam prádelna ) jenže problém je v tom, že ten smrad je mnohem intenzivnější čím jsem blíže půdě ( výše na společném schodišti). No ze začátku jsem si to vysvětloval tak, že ten smrad ze sklepa stoupá nahoru komínem, protože se venku změní tlak a tak to vytahuje smrad z kanálů na horu a někde v místě kde prochází komín střechou se to opět dostává zpět do domu. Ale tento jev se často objeví zničehonic, aniž by to mělo nějakou pravidelnost, nebo něco podobného dle čeho se to dá vypozorovat s proměnou venkovního počasí. A tak mi začíná trochu vyvstávat otázka, zda to nemůže mít něco společného s tím, že se tam ten náš strejda oběsil a že my vlastně nyní obýváme jeho bývalí byt. Jinak jsem s tímto strejdou měl hrozně hezké vztahy. Smrad cítí všichni obyvatele tohoto domu ( já, přítelkyně a máma o patro níž ve vlastním bytě ) ale nejintenzivněji ten smrad je cítit právě u našich dveří. Je opravdu možné že se čas od času strejda na nás chodí podívat?
 
Dracizena
23.01.17
23:06
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Andrev, takto to nechodí, že by se mrtví chodili dívat... mrtví o sobě dávají vědět, když je živí náležitě neodvedou a proto je třeba strejdu odvádět, ale na etapy... vizualizuj si bílý sloup, až do hvězd a Duši strejdy tím tunelem posílej výše a výše... je to vize, představy a síla vůle... Duchovno umí člověku poslat pod nos vůni, ale ne smrad... a necítili byste to všichni, jen ten, kdo je duchovně zralý... baráky mívají své pachy to ano, ale může tam být nějaké zvíře které hnije. ale to musíš vědět Ty, jak dlouho ten pach tam je... každopádně pracuj vizuálně a pouštěj do bytu duhu, jako když se bytem prožene vítr a časem poznáš, jestli je to duchovní záležitost a nebo jiná... ale mrtvým to není, to byste cítili třeba chlad a nebo praskají zdi a pod. i snem duchovno dává vědět o neodvedeném mrtvém člověku...
 
Sokol
25.11.19
04:38
Reg.25.12.20

Ta tragická záležitost každopádně zanechá v místě silný otisk. Příčinu zápachu bych ale spíš přisuzoval biologické příčině. Například kuny dokážou neskutečné věci.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)