English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Maugham

Žena krásná a věrná je tak ojedinělá jako dokonalý překlad poesie. Překlad obyčejně není hezký, když je věrný, a není věrný, když je hezký.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Hlasy v hlavě?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Hlasy v hlavě?

Miglul
10.09.16
21:17
Reg.10.9.16

Zdravím. Již delší dobu (Od mých narozenín) mám problémy. Rád bych vám je od tohoto dne nastínil.
V pátek, byl krásný den, tak proč si nezahulit, na narozky?
A tím to asi začlo.. Potom jsem si dal párkrát sám a u toho četl všemožné psychické nemoci a poruchy a u toho ještě poslouchal řezníka který má v oblibě rapovat ohledně tohoto tématu..
Postupně jsem se bál a říkal si Co když... Co když..??
A bylo to. Celkem jsem si zahulil asi 10x. Poté přišlo to že mám o velmi mnoho lepší fantazii. A také hlavně sluchovou, jde o to že když si pamatuji kamarádův hlas, nemám problém si s ním hrát a tak, tím to začínalo, pokračovalo (a pokračuje) tak, že když jsem poslouchal jiné písničky (jákákoliv) tak mi uvízla v hlavě jako klíště a klidně bez problému celý den mi tam hrála..
No, od nedávna mne začal vadit kamarádův hlas, se kterým chodím ven, prostě když cokoliv čtu tak slyším jeho hlas, když přemýšlím tak jeho hlasem.. A občas jsem i zaznamenal dyž se nesoustředím tak vyjímečně se stalo že ten hlas byl opravdu udupaný v pozadí, bez ponětí co říká a tak, jen náznaky jeho hlasu.
Když jsem řekl matce, že se bojím jedné nemoci (schiz.)
Tak jsme to vyřešili tak že v půlce prázdnin jsem byl poslán (resp. šel dobrovolně) za ezoteričkou. Doporučila mi bachovky (3kapky 2x denně) a karty na energii čaker.


Abych se vrátil ještě zpět k problému. Když usínám párkrát se mi stalo že slyším kamarádovým Hlasem "Michale" (- Mé jméno).
To mne dostává do potíží tak že jsem si nejistý čímkoliv co dělám. A cokoliv co dělám chci mít za sebou a chci už defakto umřít a mít klid.
Poslední dobou mi přišla k chuti cigareta, pomáhá mi v tu danou chvíli, avšak cítím náznaky závislosti jiz po dvou cigaretách za den po prvním týdnu. Takže tohle cesta určitě není. Děkuji za odpověď, rád odepíši na případné další otázky. A také děkuji za rady.
 
kašpárek
16.09.16
09:32
Nereg.

IP: 90.176.236.*
Schyzofrenie se zatím bát nemusíš. Máš jen silnou akustickou představivost. Nicméně to hulení Ti v tom nepomáhá. Vzhledem k síle Tvé představivosti v Tobě vyvolává Paranau(což je vlastně schyzofrenie). Ve skutečnosti jsi celkem v pořádku, ale hulení Tě přesvědčuje neustále o tom, že ne. Pokud slyšíš před spaním volání Tvého jména, pak je to spíše dobrá zpráva, ale musíš přestat hulit a cigarety raději zahoď dříve, než ta závislost vznikne. S Tvými schopnostmi je pro Tebe hulení výrazně nebezpečnější než pro běžné lidi. Vím dobře o čem mluvím, též jsem si tím prošel. Ať se Ti daří :o)
 
Standa K.
27.12.18
10:14
Nereg.

IP: 195.113.135.*
Zde Standa z U n/L.Od roku 2013 prožívám totéž,všichni kteří tyto nevhodně se bavící vyjebaný debily s rádiama z dob STB(ucho).Musíme poslouchat ,tak ne jen že slyšíme muže ,ženy,skupiny(zfetovaní ,opilí),ale čelíme také bolestem hlavy,bolestem kolen,pálení očí,bolesti břicha,hučení v hlavě(až z toho vibrujete),pískání(velmi vysoký ton,podobný píšťalce pro psy).
Jsem naprosto zdravý člověk,včetně krevního obrazu,jenže jsem se přihlásil na Facebook (2013)do projektu pro lidi se silnou vůlí.Od té doby musím 24 hodin denně poslouchat kohokoli kdo si od konkrétních lidí pořídil staré rádio v novém kabátě, kterým můžete kontaktovat kohokoli na dálku,aniž by on sám nějakým dalším zařízením disponoval.V postatě se jedná o citlivé odposlouchávací zařízení,kde pokud při sledování dotyčného budete mluvit,tak vás sledovaný uslyší.signál nabere tu cestu od ucha do mozku,nevnímáme tedy tento signál ušima ale mozkem,proto si můžete uši zacpávat jak chcete a nebude to nic platné.Mě se představují jako úřad vlády,facebookáři,zastupi telstvo,anonymous,teroris tická organizace,kriminálka,církevní hodnostáři... .okradli mě o vše co jsem vydělal na internetu,vyhrožují žloutenkou,AIDS,znásilněním, vyvražděním rodiny.Dohnali mě k pokusu o sebevraždu,jinak by to prý nikdy neskončilo.
neskončilo nic cíl byl mě mít mrtvého,po mém pokusu ještě hodně přitvrdili,vymýšlí si nejrůznější scénky z postavami z vašeho okolí a mystifikují Vás.To oni jsou modrá velryba a to oni mají na svědomí že ČR je ve střední Evropě na prvním místě v počtu sebevražd.Taky slyším vlastní myšlenky,vlastní tichou četbu cizím hlasem,buď si jistej že ten Michal to zařízení vlastní,když k tomu krámu přiblíží cokoli kovového,tak pocítíš bolesti,prý by to mohlo vypadat jako starý hry z tržnice,taková černá krabice,dnes to mají dealeři,zloději,pracháči a snad už i policajti,ti to ale měli vždycky... Držte se... bonzuju na ně na 158 jsem samozřejmě za magora,jsou mezi nimi vozíčkáři,feťáci,nezaměstnaní,hackeři prostě lidi co maj spoustu času.No a proč si vybíraj zhulence,feťáky,atd,protože když si dáš pivo,lajnu,nebo špeka,nebo jsi třeba dříč,tak to máš prostě z toho,pravda je ale taková že kdo má hlasy v mojem městě,tak se mnou bude mít jistě společného známého.A nezabíjejte se nemáte na to právo,odstěhovat se by mělo být řešení,alespoň krátkodobé,než si Tě zas najdou,zkus mu brnknout na mobil až ho zas uslyšíš.Třeba zaslechneš jeho vyzvánění.Takže ano,dokáži mluvit jejich ústy a dokonce hýbat jejich rukama i tělem i nohama.oni jsou ty zmiňované imaginární bytosti v hlavě(vrazi na dálkové ovládání),imaginární kamarádi vašich dětí.už nikdy nebudeme mít soukromí,protože těch krámu prodali desetitisíce... .Perun s námi přátelé
 
Lumpino
31.12.18
07:35
Reg. před 2016

Co v případě takových problémů zkusit páchat docela obyč. pitomou meditaci. Se zaměřením na nějaký objekt. Třeba obrázek. Mandalu, jantru a podobně, viz gůgle. Jako to páchají indičtí jogini. Pak se pozná jaká je příčina. Pokud budou ony problémy pokračovat, je dobré se obrátit na psychiatra. Pokud se to začně zlepšovat tak je dobré pokračovat v meditaci protože v tom případě by žádný psychiatr stejně nepomohl - v takovém případě se totiž evidntně jedná o cizí vliv.
 
Věštírna-Magie
09.02.19
16:26
Nereg.

IP: 89.102.40.*
Přesně tak. Pracovat na tom. Nezdávat se. Přijít tomu na kloub. Jste hodně citlivé povahy. Pokud vám budou hlasy překážet v práci, nebo studiu, je dobré se poradit s odborníkem.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)