English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Prosím Dračiženu- otázka na zdravie".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Prosím Dračiženu- otázka na zdravie

N1kka
26.02.16
10:04
Reg. před 2016

Dobrý deň milý Dračižena.Mohla by som vás poprosiť o radu ohladom môjho zdravotneho stavu? POslednú dobu ma pobolieva pod lavým rebrom neviem odkial tieto moje problemy plynu,tak keby ste sa na mna mohli pozrieť bola by som vám velmi povdačná. Minulý rok bol pre mna dosť stresovým rokom.V Januari som prekonala niečo ako črevnu virozu. MInulý rok niekedy v lete som tiež citila bolesť pod lavým rebrom ale bolesť potom zničoho nič pomynula, teraz sa znovu vratila. Podotýkam že sa snažim stravovať zdravo, jem pomerne dosť vela zeleniny a ovocia, meditujem cvičim jogu,nabíjam čakry celkovo ma oblasť ezoteriky alternativnej mediciny priťahuje už odmalička.
Dakujem Vám velmi pekne za prípadnú odpoved.
Monika. 30.12.1983 23:45
 
petr54
26.02.16
11:03
Reg. před 2016

Dobrý den soustřeďte se na 2..5 Čakru - Tyto čakry jsou oslabené (únik energie)- problém má psychosomatický základ.
Zdravím:Petr.
 
N1kka
26.02.16
12:41
Reg. před 2016

Dobrý deň Petr.Dakujem Vám za reakciu.A tretiu čakru ktorá práve odpovedá oblasti žaludku, trávenia pankreasu atd mám v poriadku? :-O skôr som to tipovala na problém v tejto oblasti, ale aj tú druhú citim, že mám oslabenú.
S pozdravom Monika.
 
petr54
26.02.16
15:29
Reg. před 2016

Omlouvam se, špatně jsem to napsal, jde o 2 až 5 Čakru.
Zdravim:Petr.
 
Dracizena
03.03.16
19:30
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Monííí, vždy je třeba se nechat prohlédnou lékařem a to je na prvním místě a když lékař řekne, že vše je v pořádku, pak v tom hledej duchovní příčinu... Vím, že je to duchovní příčina, ale mě nevěř a plíce si nech prohlédnout... Ale než se vydáš za doktorem, už dnes pravidelně a denně chvilku cvič dechová cvičení... cvič s krční páteří a jeto více a proto mi napiš na meil, okopíruji Ti své rady... jsem seznam.cz
 
N1kka
07.03.16
19:57
Reg. před 2016

Dobrý den Dračíženo, dakujem za odpoved. Aj ja som toho nazoru že to je zrejme psychosomatické, ono ani sa nieto tomu čo čudovať. K doktorom sa ja pomerne skeptická, nakolko mam s nimi velmi zlé skusenosti :-( pretože za posledný rok som toho zažila tolko zleho že mi to pride až nereálne a kladiem si otazku či nemožem byť nahodou prekliata. Neviete to náhodou zistiť? pretože min rok mi nahle umrela babka, dostali sme sa do finančnej krizy, dalej ochorel dedko a momentálne som sa dozvedela že otec musi isť na operáciu vysunutej platničky a pride mi to už naozaj ako zvláštna zhoda náhod.. :-(Dakujem.
 
Dracizena
07.03.16
21:50
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Moní, prokletí to se vrací jen Tvá energie, Tebou vyslaná.tak vzpomínej, kdy jsi na koho posílala zlo a nebo mu přála to nejhorší... Ono to funguje tak, že slovo a myšlenku člověk vyšle na někoho a Anděl toho někoho ji odrazí a vrací zpět k tomu, kdo ji vyslal.Ale ano, někdo má oslabeného Anděl a pak do něj vtékají nadávky od lidí a ty mu můžou zapříčinit i havárii na silnici a pod... Také se člověku vrací kletby z jeho minulých životů a jak je chytit, aby nedopadly do Tvého života jako granát? nauč se modlit ke hvězdám... Andělé hvězdní Tě uslyší a zastaví Tvé katastrofy...
Minulý rok se to semlelo? babka a dědo mají své roky a v důchodovém věku mají lidé potíže... Do finační krize, to je riskování a nebo neopatrnost s penězi a také nezaměstnanost a za to může stát... A že otec jde na operaci, to je dobře, ne? kdyby se mu tato potíž stala v minulém životě, tak by nechodil... proto jeho Anděl tuto potíž podržel a dal mu ji k uzdravení v tomto životě... určitě ho budou operovat zadarmo, ale v jiných státech na takovou to operaci nemají lidé peníze... Zkus se na vše dívat i z druhé strany... Ale všímáš si a sleduješ, jestli to není duchovní záměr, i to je dobře... Všímej si a časem se i Tebe všimne Anděl hvězdný... a o tom to je... o kom vesmír neví, tak se tu mnozí plácají, jako ryba v bahnité louži...
 

petr54
08.03.16
09:54
Reg. před 2016

Dobrý den N1kka,
můžu se na to podívat, pokud máte zájem, ozvěte se mi na e-mail
pet.54@email.cz, v něm mi pošlete Vaše datum narození a pokud víte místo a čas.
Zdravím:Petr
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)