English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Domino
Věštba budoucnosti podle kostek domina. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zabila som bieleho tigra a staré domy".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zabila som bieleho tigra a staré domy

Tia Tanilk
20.11.15
06:14
Nereg.

IP: 89.173.11.*
Zdravím :). Bola by som veľmi vďačná, keby mi niekto povedal, čo tie sny vlastne hovoria.

Prvý sen je úplne čerstvý:

Ideme autom (asi s priateľom) na ceste do nejakého mesta. Ideme v lese. Zrazu sa objavujem už priamo v lese, auto je odparkované alebo nabúrané (ale mám z toho pocit, že je skôr odparkované, i keď vyzerá, akoby kúsok nabúralo). Farba je taká, akú máme, bordová, i keď pôvodne netuším, akým autom sme šli a ja som v aute ani nesedela. Už vôbec nie je podstatné, že sme išli autom, a že sme ho mali. Je to akoby sme na tú cestu iba nejako došli. Raz za čas prejde nejaké auto a my rozmýšľame, či by nás odnieslo späť alebo do mesta. Ale veľmi zriedkakedy chodí. Zároveň v lese, čo je pri ceste a je ožiarené slnkom, objavujem na palete rôzne opasky. Nové. Rozhodneme sa, že si ich zoberieme a podarujeme ich rodine a možno si nejaké necháme. Jeden je taký úplne divný a mne napadne, že patril pedofilovi, lebo je maličký a vyzerá ako tanga pre malého chlapca na spútanie (neviem, prečo mi práve taká blbosť napadla).

Zrazu sa vyšplhám na taký okrúhly kameň, lebo za lesom (povedzme poradie piatich stromov od cesty) je obrovská lúka a kde tam nejaký strom. Slním sa na kameni, keď zrazu počujem nejaký šuchot. Zakričím priateľovi, že mám pocit, že ide nejaké zviera. On chce prísť na pomoc, ale z nejakých príčin nevie. Nevyčítam mu to, chápem to a ani sa nehnevám. Objaví sa biely nádherný tiger, ktorý sa ma rozhodol zožrať. Ale vždy keď sa hodlá skočiť, ja sa otočím a kopnem ho priamo do ksichtu (vlastne on už ide po mne skočiť), takže sa ku mne nevie dostať ani keby chcel. Takto zápasíme medzi sebou. Keď už ide zakusnúť asi desiatykrát, spadne na vystávajúcu skalu na kameni a už sa nevie pohnúť. Zleziem z kameňa a vidím, ako zápasí so smrťou. Zrazu ku mne príde malé tigríča. Jeho mláďatko. Veľmi mi príde ľúto, že som zabila tigra, ale viem, že to bolo nevyhnutné. Tigríča na mňa chce zaútočiť, lebo som mu zabila matku, ale ja viem, že nemôže, že mu musím vysvetliť, že som to nechcela. Vyjdeme spolu hore na kameň. Tiger, ktorý umiera má neskutočne krásne oči a chápavo na mňa pozerá. V podstate akoby sme komunikovali v myšlienkach ma prosí, aby som sa nejaký čas postarala o jeho mláďa a potom ho pustila do sveta. Matka vysvetľuje svojmu dieťaťu, že na mňa nesmie zaútočiť a že to bola chyba. Matka umiera a my s mláďaťom odchádzame a ocitáme sa v kruhu mojej rodiny, kde sa hrá s nejakými mačkami...

Vidím spätne to, ako na mňa tiger natrafil. Som v lese pod stromami, kde je tieň. Chcel nakŕmiť iba svoje dieťa. Bolo to vtedy, keď som hľadala miesto, kde by som mohla vykonať potrebu. Vylihoval na strome, keď ma zacítil. Zrejme to nebolo nič osobné. Potom som vyliezla na ten kameň (asi tri metre vysoký), kde na mňa chcel zaútočiť. Kameň bol viac menej okrúhly, takže som vtedy kopala do každej strany, z kadiaľ zaútočil.

Druhý sen
Vlastne tých snov je viac, ale majú jeden prvok spoločný. Miesto sa vždy obmieňa, ale ide o návštevu starých a rozpadávajúcich domov, ktoré mi nejakým zvláštnym spôsobom patria. Obvykle idem po nich po lesnej ceste (zistila som však), že toto už nehrá úlohu.

Jeden z tých starých domov v jednom sne bola chatka, ktorá sa premenila na apartmán pri mori a letovisko (more bolo pri tom na Slovensku :D).

Druhý sen je o chatke, ku ktorej chcem ísť nejakou dlhou cestou, po celej ceste svieti slnko.

V ďalšom sne sa objavuje okrúhly starý dom, ktorý prejde kompletnou úpravou, rekonštrukciou a vyzerá ako nezvyčajná krásna villa.

A posledný dom je kus strašidelný, je v nej jedna izba, kde sa zvykne robiť kar pre umreté bábätká. Odohráva sa to v inej dobe. Z nejakého dôvodu máme žiť v tom dome. Ten dom som nadobudla dedičstvom. Ale my v tej izbe nebývame. Je to, akoby som videla históriu toho domu.

Vždy ide o staré domy...


Tieto sny som mala predtým snom s tigrom... .

Prosím, napíšte mi k tomu, čo si o tom myslíte vy :). Ďakujem.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)