English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Hledám učitele/učitelku magie".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Hledám učitele/učitelku magie

RubyGwen
10.03.14
15:46
Reg. před 2016

Zdravím,
hledám učitele nebo učitelku magie, který by mě přes internet byl/a schopný/schopná naučit nějakou magii. Třeba magické rituály nebo základní mini kouzla apod.. Magii a nadpřirozeno odmalička miluji a obdivuji jí a bylo by úžasný, kdybych byla schopná aspoň něco z toho, co magie "obsahuje" dokázat.
Takže, vy zkušení, pište mi na můj e-mail: michaela.hacko@seznam.cz

Nikita.Kantoříková
12.03.14
13:18
Nereg.

IP: 77.48.26.*
Ahoj já se přidávám k RubyGwen pište pls na email: katthrine23@post.cz

Merit
13.03.14
13:05
Reg. před 2016

draha devcatka .. zdravim vas :-)
NEVIM kolik je vam let .. tak se tedy vas obou ptam .. :-)
jak jste stare???? :-)

svet mezi nebem a zemi lidi laka.. a je tezke rozlisit co je bila magie a co cerna?! :-) a dopredu poznat "co mi to prinese" ..
pokud clovek splyne "s proudem" .. pozna a potka to a ty, co v te dobe poznat ma = na co je zraly .. co ustoji ..
nesoudim vas, ani v nejmensim.. jenom varuju ..

net je plnej uchylaku .. a je zbytecne drazdit hada bosou nohou..
nikdo z nas tu ne ni tak anonymni, aby NESEL dohledat ..
clovek se i nechtene treba sveri sam .. a mohou nastat problemy ..

jestli je vam malo divky .. budte opatrne .. opravdu je to na miste..
clovek ani nemrkne .. a muzete mit problemy s nekym, kdo si vas tu ci jinde vyhlidne, vytahne z vas adresu, tel. cislo a to se tu stalo!
proto budte fakt obezretne a rozumne ..

taky bych vahala s tim, komu se sverim do rukou a co se od nej mohu naucit .. co mi muze a nemuze provest, protoze na pocatku techto "her" to zavani tajemstvim a touhou byt "lepsi, odlisny a pritom mocný" ..

zivot SAM je magie :-), staci ho prozit tak, jak by se prozit mel ..
nejen pocitac, hry .. ale i sport .. kamaradky, kamaradi :-), vylety .. do prirody.. atd :-)
spojit se s Matkou Zemi :-).. najit sam silu v sobe.. svoji silu skrze sebe :-) .. a otevrit srdce :-) ..
zdrave ho otevrit .. ale to se clovek uci cely zivot :-)

sve jsem napsala, citila jsem to tak .. nevim, zda se to uplne tyka vas, ale treba sem nahlidnou i deti a take budou chtit "neco takoveho" .. rodice nemaji cas vas hlidat.. davaji vam prostor, nebo maji spoustu prace .. tak at neprijdete k nejake uhone :-)) ..

cus :-)

ewa99
16.06.14
12:48
Nereg.

IP: regular_user.*
Milé dámy Ruby Gwen a Nikita.Kantoříková v plnej miere súhlasím s myšlienkami Merit a pridám len jednu :

Ak je žiak pripravený učiteľ sa vždy nájde.

Asi nemáte teraz správny čas a až príde , objaví sa aj učiteľ čo Vás povedie.
Vela Lásky , trpezlivosti a zdravého rozumu praje ewa99

Anthriela
02.08.14
16:57
Nereg.

IP: 87.244.201.*
Dobry. Chcela by som sa opytat že či by ma niekto nepomohol z tou magiov. Viem komunikovat zo živlami, vidim auru a vo sne sa stretavam z avatarmi. Jedine čo nwm som tie kinezi. Mam 16 rokov. moj email maja322@azet.sk prosim pomožte mi...

meggy118
25.10.14
10:45
Nereg.

IP: 89.102.64.*
Já hledám taky učitelku magie , schopnosti mám , ale neumím je ovládát.

vedmak
30.10.14
03:55
Nereg.

IP: 37.48.35.*
jedno kouzlo znám ale chce to zasvěcení a hlavně aby ho člověk pochopil jak nejlíp dovede pak jich je víc a jaksi pochopit nejdou...

Water
28.06.15
20:05
Nereg.

IP: 193.165.239.*
Ahoj... zájem o učitele sice mám ..ale tady ho hledat vážně nebudu..mám zájem spíš o někoho kdo by se učil společně se mnou... konkrétně ..živlovou magii a magii karet... pokud někdo má zájem..napište na facebook : Shinon Rikoto... anonymitu zachovam do doby než usoudim že zajemce je někdo kdo mi neublíží..

karty a čísla Soňa
17.12.15
11:05
Reg.17.12.15

Je spousta kartářek, astrologů a numerologů, kteří pořádají kurzy,přednášky.Něco najdete i na internetu.Zdraví Soňa
kartyacisla@seznam.cz

Dracizena
17.12.15
13:00
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Do duchovna se nejde, jako padající lavina, ale stačí, že sleduješ své myšlenky a vysíláš a jemně, svá přání... Až přijde Tvůj datum transformace, do vnitřního slyšení vejde Tvé druhé"já" a uslyšíš to, co je slyšet jen od Tvého Anděla hvězdného... a uvidíš vnitřním viděním to, co v reálu vidět nelze... Pomaloučku a potichoučku se našlapuje po duchovních schodech a je třeba mít své tělo v pomyslných barvách... držím palce ve vašem vzestupu...

Lumpino
19.12.15
19:39
Reg. před 2016

Tedy ehm, magie je tak široký obor...
Zkuste si o magii enjprve něco přečíst.
Magie myšlenková = mentální.
Magie obřadná.
Magie amuletů a talismanů.
A dkoví jaké ještě.
Základ je v ovládnutí vlastní mysli natolik aby byla schopná magicky působit. Jako základ lze použít i jogové meditační techniky.
Dobrá kniha je Joga od starté Indie k dnešku, je volně v PDF na ulozto.
Speciálně kapitola o meditaci, trátak a podobné.
Koncentrace mysli. Až zvládnete svoji myslmůžete pokračovat.

A jedno doporučení pro Odvážné. Nehledejte lidské učitele, obraťte se v Meditaci na vyšší bytosti. S příslušným přáním. Nejlépe třeba bůžky jako Kirké a spol. Pokud se vám je podaří přimět aby vám slíbili splnění příní pak není na světě síla která by to mohla pokazit (tedy kromě vás samotných).

patii
30.12.15
01:22
Nereg.

IP: 62.205.111.*
Ahpjte potrebjem magiu prosim ocarurjte ma za zlu osobu abo za upira ak chceze zu mate moj facebook patii shanaya clays dakujem

😃
28.06.16
15:47
Nereg.

IP: 37.9.195.*
Ahojky hledám učitele černé magie vim ze je to tak trochu divné ale prosim, něko umí? Napište na email: ayvy@post.cz
Diiiik

Dracizena
29.06.16
22:12
Nereg.

IP: 86.49.183.*
nemůžeš vzývat Ducha černé magie, když nemáš čistou magii bílou... je to jasné? kdybys měla čistou bílou polaritu, pak by ta černá se přihlásila sama a Duch by Tě vedl k pomoci bližnímu...

Dracizena
29.06.16
22:12
Nereg.

IP: 86.49.183.*
nemůžeš vzývat Ducha černé magie, když nemáš čistou magii bílou... je to jasné? kdybys měla čistou bílou polaritu, pak by ta černá se přihlásila sama a Duch by Tě vedl k pomoci bližnímu...

Není třeba
12.08.17
12:07
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Jsem 14letý kluk, který se učí živly.
Umím i trochu komunikovat s duchama.
S pomocí jsem dokázal i zařikadla.
A chci se naučit bílou magii.

Není třeba
12.08.17
12:09
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Jsem 14letý kluk, který se učí živly.
Umím i trochu komunikovat s duchama.
S pomocí jsem dokázal i zařikadla.
A chci se naučit bílou magii.

Lumpino
13.08.17
17:47
Reg. před 2016

Nejni žádná bílá ani černá magie. Je pouze magie. Záleží k čemu ty síly použiješ. Když k tomu aby jsi někomu uškodil je to magie černá, když ku pomoci tak bílá.

bijana
23.06.18
22:21
Nereg.

IP: 188.75.145.*
dobri den chtela bich na jit učitelku nebo ucitele magije a bi mi poradil jak na stesti a na lasku mam smulu celi zivot nic se mi ne dari achtel bich s tim pomoc je stli bi to šlo dekuji

Lumpino
25.06.18
18:58
Reg. před 2016

Meditace. Na štěstí. Nejlépe každý věčer před spinkáním v postýlce. A ráno při probuzení znovu. A chce to trpělivost. Nějaké měsíce může trvat než se dostaví pozitivní výsledky.

Gama
15.08.18
16:26
Reg.4.1.18

Já se picnu,ještě jsem nezažila aby jedna nebo druhá magie za někým přišla.A nevím co na černé magii je dobré a je ku pomoci bližnímu.Takže pro některé k upřesnění.Černá magie se používá třeba k přivolání satana,používají se vždy a pouze lidské oběti,co je na tom kladného? Když někdo začíná s magii jako první musí znat sám sebe a ovládat sám sebe hlavně emoce.Pak se musí zbavit některých
vlastností které jsou k jeho škodě.Tohle se učí již děti v rodových liniich magů.Mistr si volí žáka nikoli žák mistra.Takže všade v naší zemi jsou pořádány semináře pro zájemce tam si vás může mistr vyvolit.Prokaž své schopnosti a dojdeš k vědění.Jak již napsal Lumpino je to dlouhé a náročné studium.Nic není jen tak,drahouškové.

A Andrej
17.07.19
02:19
Nereg.

IP: 86.49.246.*
Chci se naučit magii , vidět auru a vše cokoliv mi pomůže se povznést a být lepší člověk s láskou po boku :) napište Andrej7@seznam.cz

Jakub
03.01.24
01:20
Nereg.

IP: 37.48.49.*
Dobrý večer hledám učitele nebo učitelku která mě naučí magii prosím kontaktujte mě na email 🙏

Jakub
03.01.24
01:22
Nereg.

IP: 37.48.49.*
Dobrý večer hledám učitele nebo učitelku která mě naučí magii prosím kontaktujte mě na email 🙏

Jakub
03.01.24
14:59
Nereg.

IP: 89.24.42.*

zadne
06.01.24
21:07
Nereg.

IP: 87.197.123.*
ja ta naucim

zadne
06.01.24
21:07
Nereg.

IP: 87.197.123.*
naucit tak aby si nemal nic take robit

Zlatý drak
29.12.24
17:10
Nereg.

IP: 109.80.169.*
Bacha, holky, ať nenarazíte na "guru Járu"! O magii jsou stohy knížek. Tak co kdybyste zvedly zadečky a vyrazily třeba do knihovny hledat to, co vás konkrétně zajímá? Je třeba něco dělat a vynaložit námahu, abyste dosáhly svého cíle a to prosím samy osobně. Pečená magie vám do papulek sama nepřiletí. :D

Zlatý drak
29.12.24
17:10
Nereg.

IP: 109.80.169.*
Bacha, holky, ať nenarazíte na "guru Járu"! O magii jsou stohy knížek. Tak co kdybyste zvedly zadečky a vyrazily třeba do knihovny hledat to, co vás konkrétně zajímá? Je třeba něco dělat a vynaložit námahu, abyste dosáhly svého cíle a to prosím samy osobně. Pečená magie vám do papulek sama nepřiletí. :D

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)