English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Birkenhead

Nevím o žádném povolání, kde by si muži udrželi dosavadní převahu, kromě snad vaření a dámské módy.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "věštění sama sobě - funguje to?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

věštění sama sobě - funguje to?

Dollyface
01.01.14
10:43
Nereg.

IP: 89.103.102.*
Zdravím ,

ráda bych se dozvěděla od lidí, kteří už mají nějaké větší zkušenosti s věštěním, co si myslí o tom, když kartář vykládá sám sobě. Slyšela jsem, že není dobré vykládat sám sobě karty, prý se výklad pak podvědomě ovlivní, zkreslí... Je to pravda?

Já se učím už nějaký čas od kamarádky vykládat mariášky a myslím, že už jim začínám rozumět a že už mi to docela jde. Některé věci mi opravdu vyšly celkem přesně. Nicméně, mohu věřit i tomu, co si vyložím sama na sebe nebo to má semnou nějakou spojitost? Jaký je Váš názor?

Děkuji
 
Woey
04.01.14
15:27
Nereg.

IP: 93.99.187.*
Ahoj,

já si myslím, že to jde, ale musela by ses vyloženě od výkladu odosobnit, což je poměrně těžké. Já sama ze zásady na sebe nevykládám právě proto, že cítím, že spíš než pravdu vidím to, co vidět chci.

Ale asi to spíš záleží na každém z nás, jak výklad na sebe sama zvládne.
 
Dollyface
12.01.14
10:28
Nereg.

IP: 89.103.102.*
Děkuju za odpověď :) Co se týče vztahů, raději si nevykládám, protože cítím, že bych v nich také podvědomě chtěla vidět to co chci. Akorát co se týká práce a peněz, chci vědět naprostou pravdu, ať je jakákoliv, takže si občas vyložím. Doufám, tedy, že tam to podvědomí nepůsobí.
 
suaeda
03.03.14
16:44
Nereg.

IP: 94.241.71.*
Vykládám si karty sám pro sebe. Dříve jsem hodně vykládal zadarmo i cizím. Dnes cizím nevykládám, pouze vyjimečně nejbližším. Výkladů znám spousty. V současné době používám jak mariášové karty, kde jsem si upravil pro sebe výklad na přání na 9 karet. Pro delší výklady mimo mariášek používám také cikánské karty. Mám ještě první, které jsem dostal před 45 lety z Rakouska, kdy u nás nebyly k sehnání. Velice často si ráno vykládám 3 karty na denní předpověď pomocí karet Lenormand.
Vykládat sám sobě jde. Musíme si uvědomit, že jakýkoliv výklad (nejen karetní) nás pouze upozorňuje na možné tipy nebo události, na které by jsme se měli připravit. V žádnem případě to při negativním výkladu nemusí znamenat něco hodně špatného. Kartář, či kartářka by měl být duchovně na výši. Jinak snadno může sobě i jiným ublížit.
 
KILLMAN
06.03.14
12:46
Reg. před 2016

Vykládat sám sobě je možné, ale může být obtížnější než vykládat cizím lidem. Některým osobám to činí potíže a vyhýbají se tomu, ale zpravidla jsou problematické jen ty výklady, kde je vykládající příliš emocionálně rozrušen buď vlastními přáními nebo strachem.
Kupodivu těm, co s výklady teprve začínají, tyto obtížné výklady mohou docela jít - za předpokladu že pro vykládání mají nadání.
Na druhou stranu pohled z vnějšku může být často obohacující a má smysl nechat si vyložit od nestraného vykladače.
 
Gab
06.03.14
15:04
Nereg.

IP: 78.108.152.*
Asi nenapíšu nic nového, ale vykládat sobě bych nedoporučovala. Chce to vysokou míru sebeovládání a pokory. Navíc pokud si vykládáte velmi zásadní otázky, tam už vůbec nečekejte odpověď, karty záměrně neukáží budoucnost tomu, kdo se umí napojit na energii bytí a čerpat z ní informace. Musíte si také uvědomit, že karty jsou jen prostředek, vize a vjemy můžete mít i bez nich a i o sobě, nejčastěji sebe řeším ve snech, ale úplně ty zásadní odpovědi na otázku "mám koupit ten dům, je to správná volba" mi nikdy nepřijde. Sama musím hledat odpověď ve svém nitru a pro tu odpověď se pak i rozhodnout. Snad to zní alespoň trochu srozumitelně. Zdravím. Gabka
 
Marie Vdf
17.05.14
07:30
Nereg.

IP: 86.63.207.*
Já si karty vykládám i sama sobě,avšak jen malý výklad na devět karet.Vždy ráno na den,či situaci.Mohu říci,že vše vychází.Pokud se jedná o velký výklad,myslím,že tam už člověk nemůže být objektivní..
 
sylvavesteni
07.06.14
18:55
Nereg.

IP: 89.103.9.*
Nemá se vykládat sobě je to pak zkreslené. Sylva
 

marme
07.06.14
21:08
Reg.30.8.17

Marie Vdf,mě se zdá že se dá vykládat sobě i velký výklad nebo kombinace karet to řekne jednoznačně ten význam té kombinace. Ale samozřejmě že je lepší když dělá výklad někdo jiný.
 
Venušanka
08.06.14
09:48
Reg. před 2016

vykládat sami sobě lze. Už to, že panují mylné předsudky o tom, že to nejde, je samo o sobě zavádějící a nahánějící strach ze špatné věštby. Je to nesmysl. Lze to a velmi dobře, ale je třeba odprostit se od všech myšlenek, plně se soustředit pouze na otázku a na nic jiného. Je to jen o cviku...
 
tarotman99
16.06.14
12:29
Nereg.

IP: regular_user.*
Výklady sam sebe nerobím a nedoporučujem robiť. Je to tak ako by si chcel zubár sám opravovať zuby , či chirurg operovať svoje slepé črevo .
Je to v podstate možné ale .. Ja to chápe asi tak že sa chcem poškrabať lavou nou na nose a pritom mám zviazané obe ruky a visí za nohy dole hlavou .
PS: A prečo by nemali mať z nás osoh aj kolegovia kartáry
 
Venušanka
05.07.14
09:36
Reg. před 2016

Pro tarotman99:

srovnávat energie s lékaskými nástroji a zubařem - dost zvláštní pojetí a přirovnání... .

To,že si sama výklady nerobíte, znamená, že si sama nevěříte, a nejste si si v ničem jistá, ovšem totéž nemusí platit u druhých.
Co člověk to názor, nicméně znvu opakuji a stojím si za tím: robiť výklady sám sobě lze, ale musí být člověk vnitřně vyrovnaný, silný, a umět se odprostit od myšlenek...
 
Fiona
23.07.14
16:22
Reg. před 2016

Výklady sama sobě nedoporučuji.
 
Dracizena
23.07.14
21:05
Nereg.

IP: 213.151.77.*
tarotman99... duchovní energie nelze srovnávat s materiálními směry, jako se zubařem atd.
Materiální energie jsou těžké a duchovní lehké. Jsou bílou a černou polaritou a kdo si své polarity zdravě vyvažuje, ten slyší duchovní výklad v hlavě, i na sebe a nemusí se dívat do karet...
Já když se do karet podívám, tak jen proto, abych porovnala s kartami výklad, který slyším v hlavě. Musí to sedět a do třetice, čas ukáže, že to sedí...
Aby si člověk sám na sebe pravdivě vyložil, musí být hóóódně pokorný ke svému tělu, ale i k bližnímu.Musí být uzemněný, propojený se svou dimenzí a v pokoře s lidmi kolem sebe.
A pokorou si vyrovnáváme ty své polarity, které můžeme vnímat, jako křídla svého pomyslně tělesného letadla.
Dejme tomu, že těmi křídly jsou duchovní ruce a když máme jednu ruku delší jak druhou, točíš se stále dokola a výklad Tě jen mate a mate...
 
Janky
24.09.14
17:57
Nereg.

IP: 85.237.234.*
Skús sa chytiť svojej podstaty... Udržuj si svoje JA... Nechci od života žiadnu pokoru ani poslušné klańanie sa kultom... Ty si človek ktorí si nepotrebuje dokazovať svoje ani iné názory... Najlepším samoveštením sú Runy. lebo si ich musíš vyrobiť sama a vtedy sú s tebou prepojené a prepojené aj s tvojím duchom... Oni ti povedia kde sa máš smerovať... ale ak si slabá v Duchu nikdy to neurobíš... A vtedy sa odkláňaš od svojích predkov. Oni ti povedali svoj názor.. ale je len na tebe či ich radu počúvaš... Oni viac pre teba nemôžu urobiť... nedokážu zasiahnúť do tvojho konania a ani do konania iných ľudí okolo teba... Poradia ti ale aj tak je to len na tebe... Si silná??? Bohovia a predkovia budú mať z teba radosť... Si slabá a spoliehaš sa na iných??? Budú sa k tebe správať ako keď rodičom žiačik príde šikanovaný domov a Oni aj keď vedia že s tým nič nemôžu urobiť, lebo to by ho neposilnilo, Len budú smutný... A aj keď mu daju radu a žiačik to bude ignorovať... nedokážu mu pomôcť... Je to jeho voľba byť slabým... Chápeš čo som tým chcel povedať???
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)