English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Když kartičky mlčí..".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Když kartičky mlčí..

Mivik
20.11.13
09:26
Reg. před 2016

Zjistil jsem jednu pozoruhodnou zkušenost. jedna z Kartářek nabízející
na těchto stránkách výklad se po prvním mailu odmlčí a to bez bližšího vysvětlení. Setkali jste se s tím už někdo ? Přitom není ochotna sdělit důvody odmítnutí komunikace ani své rozhodnutí vysvětlit. Zvláštní věc hodná pozornosti dalších kolegů ezoteriků.
Doufám, že se podělíte nejen se mnou o své zkušenosti, těším se na příspěvky.

Dracizena
20.11.13
23:37
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Já jen krátce... Voda do kopce neteče...

Dracizena
20.11.13
23:39
Nereg.

ale ano, teče, ale jen pod tlakem a proto ona ten tlak z Tebe cítila a mohlo se ji udělat, i nevolno...

Mivik
21.11.13
11:15
Reg. před 2016

Zdravím a děkuji za reakci,
slušnost by ji měla přimět k tomu, aby mi napsala mail s tím, že mi odmítá karty vyložit, víc bych na ni nenaléhal. Leč ona mlčí a každý můj mail zůstává bez odpovědi. Tato okolnost se mi zdá hodně zvláštní milá Dračí ženo, tobě ne ?

Dracizena
22.11.13
15:23
Nereg.

Mivik, není zvláštní... Ale Ty si uvědom, že jsi na prahu duchovního poznávání sebe, i jiných...
Jestliže Ti kartářka neodpoví, to znamená, že její vibrační pole není vyladěno s Tvým polem a výkladem/tím napojením/ by Tě její energie vysála a nebo Ty jí a pak by vás vaše spojení bolelo... A sleduj tu dokonalost duchovní, Tvá energie jí to nedovolila...
Lidská aurická energie, je totiž živé tělo, jen v jiném tvaru, jak Tvé hmotné tělo... A to tělo si Tě hlídá, je Tvým Andělem Strážným...
Určitě si sedni do klidu a děkuj Tvému aurickému prostoru... aurickému Andělu.
Stačí, že natáhneš ruku a v prstech vyciťuj jemným brněním své druhé -JÁ-...
SEBE, V TĚLE MIMO SEBE...
Když kartářka je duchovně pod Tebou/mluvím o zralosti-o počtu odžitých životů/,tak není schopna Ti odpovědět... Ale když by brala peníze, tak by Ti karty řekly všeobecný výklad, který sedí téměř na každého ve Tvém znamení... a to by Tě nakolejilo zpět do problémů...
Jsi schopný si vyložit sám, máš dobrou duchovní budoucnost...
Máš úctu k duchovnu... Jsi v touze mít jasné vědění a ne jen se o věcech dohadovat...
Máš v kartách SMRT a to je ZMĚNA a máš tam pokoru a tyto schody
Tě dovedou do Tvého duchovního směru...
Ale ty své nálady si musíš zpracovat, i tu netrpělivost a brzdi slova, která Tě pak mrzí... A zablýská se Ti načasy...

Mivik
27.11.13
10:38
Reg. před 2016

Mila Draci zeno dekuji za kompliment oceneni me duchovni vyspelosti, bojim se, abych nezpychnul.
Zdravi
Mivik

dynaty
02.02.14
23:43
Nereg.

IP: 194.228.13.*
kartářka se nezachovala správně, pokud odmítne věštit má to sdělit, nic víc nic míň

Mivik
11.02.14
11:55
Reg. před 2016

Vážená Dynaty
Sdílím váš názor a nemyslím si, že to byl špatný úmysl.
Závažný důvod patrně existoval a skutečnost, že jej kartářky
nesdělily jim nelze vyčítat. Ostatně jsem tak učinil.
Děkuji vám za váš diskuzní příspěvek týkající se tohoto tématu

Sari
30.05.14
10:11
Nereg.

IP: 82.150.169.*
Mivik, nejsem nijak duchovně "vyspělá", ale myslím si, že by odpovědět určitě měla. Dělat mrtvého brouka a nenapsat nic spíš svědčí o tom, že asi ona není duchovně vyspělá.

Theodor (unlogged)
30.05.14
10:49
Nereg.

IP: 77.104.223.*
nebo maily končí ve spamovém koši...

Sylva Věštkyně
30.08.14
17:24
Nereg.

IP: 89.103.9.*
třeba má k tomu vážné důvody. Třeba řeší vážnou nemoc, nebo rodinné záležitosti a nemá dostatečnou energii, aby správně provedla výklad.Sylva

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)