English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 29.4.2025
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 29.4.2025
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

S.O.S.

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

S.O.S.

Tereza
24.07.24
20:07
Nereg.

IP: 46.135.17.*
Ahoj, špatně jsem se zamilovala,ale moc špatně..ten člověk toho využívá, prakticky se i snaží mě zničit,chce abych trpěla,byla na dně,.. Je to Narcista.Manipuluje mnou. Nemůžu už. Myslela jsem si, že i on miluje mě,ale opak je pravdou. Trvalo mi dlouho než jsem to zjistila a připustila si to. Nechci moc čarovat,ale zblázním se z toho. Nevím co na něm pořádně miluji a vlastně i to čím mě uchvátil už není, není z toho vztahu s ním nic dobrého, hezkého.. věřila jsem, že to bude dobré a já to ustrojím,ale pomalu se kacim. Mám dobrou energii i toho drží u mě,saje jí že mě,jak limonádu, energický upír hadr. Ví jak na mě. Dlouho mapoval co mi ubližuje,co mě vytáčí,jak mi ubližovat.. NECHCI HO VE SVÉM ŽIVOTĚ PROSTĚ A NECHCI HO MILOVAT. MOC PROSÍM O COKOLI CO MI POMŮŽE.. DOPŘEDU MOC DĚKUJI ❤️ TEREZA.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)