English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.8.2025
Svátek slaví Evelína, zítra Vladěna.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.8.2025
Svátek slaví Evelína, zítra Vladěna.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

S.O.S.

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

S.O.S.

Tereza
24.07.24
20:07
Nereg.

IP: 46.135.17.*
Ahoj, špatně jsem se zamilovala,ale moc špatně..ten člověk toho využívá, prakticky se i snaží mě zničit,chce abych trpěla,byla na dně,.. Je to Narcista.Manipuluje mnou. Nemůžu už. Myslela jsem si, že i on miluje mě,ale opak je pravdou. Trvalo mi dlouho než jsem to zjistila a připustila si to. Nechci moc čarovat,ale zblázním se z toho. Nevím co na něm pořádně miluji a vlastně i to čím mě uchvátil už není, není z toho vztahu s ním nic dobrého, hezkého.. věřila jsem, že to bude dobré a já to ustrojím,ale pomalu se kacim. Mám dobrou energii i toho drží u mě,saje jí že mě,jak limonádu, energický upír hadr. Ví jak na mě. Dlouho mapoval co mi ubližuje,co mě vytáčí,jak mi ubližovat.. NECHCI HO VE SVÉM ŽIVOTĚ PROSTĚ A NECHCI HO MILOVAT. MOC PROSÍM O COKOLI CO MI POMŮŽE.. DOPŘEDU MOC DĚKUJI ❤️ TEREZA.

Aena
26.07.25
12:36
Nereg.

IP: 194.212.251.*
Vím že odpovídám hodně pozdě, ale v téhle situaci se může ocitnout každý, tak možná přeci jen někomu pomohu. V tomto případě je nejlepší se prostě rozejít, ale to může být těžké. Řekněte o svém problému přátelům, ti by vás měli podpořit. Můžete také zkusit u sebe nosit tygří oko, tento minerál pomáhá se sebevědomím, které z vás daný člověk vysává. Tygří oko vám také dodá odvahu ukončit vztah s touto osobou a začít nový život. Je důležité si připomenout že jste milovaná, nic z toho není vaše vina. Jak už jsem zmiňovala, řeknete o tom někomu komu věříte, aby jste v tom nebyla sama. Přeji hezký den/noc!

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Koláček štěstí
Nechte se inspirovat tajemnou věštbou z koláčku.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)