English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Ako to bude ďalej...?!".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Ako to bude ďalej...?!

AlinaXX
04.05.13
22:36
Nereg.

IP: 85.135.172.*
Rada by som vedela, ako sa ďalej bude vyvíjať môj manželský vzťah a finančná situácia?! Ja 20/1/83, muž 15/3/79 ... Niekedy som už vážne v koncoch a to z dôvodu, že môj manžel je až psychopatický nervák, ak ho niečo rozčúli, robí nenormálne scény, pred ktorými ja ako citlivá osoba utekám a plačem,v tom momente sa mi dokáže vyhrážať a vyťahovať na mňa nezmyselné veci, len, aby ma ešte viac ponížil a psychicky deptal.Nechápem, kde sa v ňom berie toľká zloba, pretože ak je v pohode a dejú sa veci podľa neho, dokáže byť priateľský.Na druhej strane je to však neskutočný sebec, ktorý vidí iba seba, málokedy mi pomôže a jednostaj sa obraňuje tým, ako a čo on robí pre rodinu, hoci aj finančne ju držím viac ja ako on, no a v neposlednom rade je to "cholerický klamár" . Takže by som sa rada dozvedela, ako sa ďalej môže vyvinúť náš vzťah, pretože robím skutočne maximum, aby aj kvôli všetkým týmto veciam som na ňom našla niečo pozitívne, snažím sa ho pochopiť, takisto by som rada vedela, ako to bude s najbližšou finančnou situáciou, pretože ako som spomenula, veľa vecí leží na mojich pleciach. ďakujem
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)