English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner11.04.24 / Sabina Pikhartová v Láska
magický rituál na vrácení partnera11.04.24 / pepča v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska



Nejhorší je, když ti chybí někdo, komu ty už nechybíš.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”


Myšlenky moudrých

Mauriac

Člověk se nesmí pokoušet vstoupit do života druhých proti jejich přání.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Pomoc s minulostí".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Pomoc s minulostí

Dragon
05.02.13
03:06
Reg. před 2016

Ahoj, potřeboval bych drobnou pomoc. Táta mi kdysi vyprávěl, že použili na rodinného příslušníka takovou praktiku, že s ním mluvili, jako s jeho minulou duší (zkrátka předchozí život). Táta není znalý magie, nejspíše k tomu přišel náhodou. Nicménně mám pocit, že to zkoušel i na mě a myslím si, že se to nepovedlo. Respektive pro něj nepovedlo a pro mě povedlo, protože od mládí mám pocit, že jsem ital(že nejsem čech), krom toho, že pátrám po svých předcích se u mě však objevují nevysvětlitelné úkazy (telekineze, psychokineze, prekognice - ty především). Teď asi někoho překvapím, ale podle člověka, který má něco s magií společného, ale věnuje se spíše meditacím a indii, jsem žil v itálii kolem 15.-16. st., byl jsem šlechtic, vyžíval jsem se v "černé" magii, navíc nejspíš homosexuál. Teď se možná dostanu k vrcholu diskuze, asi před půl rokem, jsem potkal pár italů z florencie, krom toho, že jsem se ten večer náramně pobavil, tak mi řekli, že mám ve florencii fresku od botičeliho, stejné období,. Nejenom, že jsem v poslední době zjistil, že moje původní příjimení pochází z itálie, navíc si přadědeček vzal za války domů do čech italku. nevím za jaké války. Ale vše nasvědčuje tomu, že to není jen tak, ale že to vzniklo z nějakého důvodu. Nicménně můj předchozí život nebyl šťastný, nejspíše, proto ta černá magie. Já dnes nechápu proč tak trpím, nechápu proč nejsem schopný rozumět lidem, přoč jsem se narodil "poškozený", nemám žádného přítele (myslím tím nejlepšího kamaráda/dku), ale nejsem zlý člověk a tohle já vím. Možná jsem v mládí udělal špatné věci, ale není to nic v porovnání s tím co dělali ostatní, ale já jsem to vyžral. (byl jsm pro ostaní symbolem cností) Já už jen potřebuji aby to skončilo, už zkrátka nechci žádné deprese. Chci být šťastný jako ostatní, chci vyřešit tyhle problémy. Já ale nemám příliš peněz, rád dám nějaký. byť finanční, dar za pomoc, ale více nezmůžu. Kvůli tomu všemu mám problém s prací, problém s penězi, osobní život. Je mi jedno jestli sepíšem slouvu na 1000kč, ale já už fakt nevím jak dál... je to dvacet let utrpení. kdysi jsem možná udělal jedno kouzlo na zapomnění, krom toho, tak mám problém si některé situace vybavit, tím pádem, nemůžu říct, kdy všechno začalo. Vím jen, že mám obrovskou sílu a že se ta síla v případě použití negativně obrací proti mě... Taky vím, že jsem byl na základce i gymplu šikanovaný (tuhle informaci jsem se dozvěděl od pár kolegů na srazu, už si na to nepamatuju, stejné to bylo na gymplu. při meditaci si na některé části svého života vzpomenu, ale je to pro mě těžké...

prášky to neřeší, já to řeším ale nevídím konce, nevím jak si dál poradit, jestli už se nenajde pomoc, kterou potřebuji, musím to sám ukončit. Jste tu lidi, napište kouzlo, poraďte, vyložte karty nebo nevím co, ale tohle po dvaceti letech už musí skončit a mě je úplně jedno jak. Můj mail, kteří nechtějí psát veřejně (dragon@soukroma.cz)
 
davos
03.03.13
00:41
Nereg.

IP: 176.74.133.*
Na vyvolání vzpomínek minulých životů není žádná magie, to je absolutní nesmysl. Existují psychologické postupy, kterými to zle udělat. Třeba taková regresivní terapie pomocí hypnozy. Doporučuji si přečíst literaturu od amerického psychgologa Briana L. Weisse .

O předem odpovídám na otázku, jestli to umím. Ne, neumím, nejsem psycholog, pouze se touto myšlenkou zabývám.
 
liliana
01.04.13
21:01
Reg. před 2016

K praktikám podobného druhu, který používají laici mám alergii.Zahrávají si s lidským zdravím.Řekla bych, že u Tebe je to obdobně jako v příběhu PhDr. Marty Foučkové, která je naší nejpřednější psycholožkou, která provádí regresní terapie.Doslova za 5 min.12 přišla za ní dívka,která se také zúčastnila "hokusupokusu" a dostala se do minulého života,jenže uvízla neodborným zásahem "ve dvou světech" minulém životě a tom současném a v těle ji jakoby bila 2 srdce a měla skutečné potíže až takové, že by brzo zemřela.Musela ji dávat dokupy, tzn. postupně vrátit vše do kolejí, do jakých co patří.A u Tebe je to podobně.Nezabývej se tím minulým životem až tolik, protože se zdá, že jsi také jím pohlcen.
Doporučuji Ti buď obdobně vyhledat tuto psycholožku, která má kontakt Pod Strání 2164/27 Praha 10
nebo podobnou, ale ne už žádné neznámé laiky.Sám na to nestačíš,potřebuješ totiž jaksi vše vyvolané opět vrátit pěkně zpět a to odborníkem a také poradit v tomto, co děláš špatně.
K té prekognici-umění předvídat nebo předtuchy -tedy ty, které se násilně nevyvolávají druhou laickou osobou-tak ty se považují za "Boží dar" a přinášejí nám tedy nějaké poselství nebo upozornění do budoucna, které je třeba rozlousknout,ale přináší je "vyšší já" a to není blbé,mělo by to být k osobnímu prospění.Už kvůli tomu by Ti odborné vysvětlení bylo přínosem.Ale pozor!Né, že se vydáš všanc takovým, kteří jsou v medicíně materialisté a zařadí Tě mezi cvoky se schízou
Pro začátek tu svou minulost opusť a začni se zabývat raději budoucností a vizualizuj si ji v dobrém a hezky. Protože jestli máš deprese a pořád spojuješ něco s minulostí a vidíš vše skepticky, tak jsi si sugestivně zadělal na takový program v mozku,který se bude těžko odstraňovat.
 
Dragon
04.04.13
21:30
Reg. před 2016

No naštěstí se mi ozval jeden člověk co mi celkem pomohl, ale dál už se neozývá... To mě celkem mrzí. Ozval se mi druhý člověk a ten mi řekl, že mám plazmatickou medúzu a v sobě otevřenou pekelnou bránu, ale nic takového neznám. Je fakt, že existuje mnoho druhů magie, ale že by to ani google nenašel?
 
Merit
05.04.13
09:27
Reg. před 2016

ahoj Dragone :-)
no čéče .. to je ficak.. co? ;-)
pokud se tu sverujes lidem do jejich rukou, znas je? ..
vis komu se otviras? ..
ja bych se jen tak nekomu TU i JINDE neotevrela.. nedala v sanc :-)
psat si o tom? tj. na PRD ..
komu bych tu verila je "Draci zena"..
i mne dost pomohla ..
kdyby jsi chtel pokecat.. muzeme na skypu, ale to by jsi mi tu musel nechat nick, ja si te pak najdu..
nevim jak Draci.. (ohledne financi), ode me si nikdy nic nevzala..
ja po Tobe zadne penize chtit nebudu ..
za par minut vime "na cem spolu jsme" .. takze kamera, mikrak..
nic neslibuju..
vim jenom, ze vse leci Laska.. at ta k sobe (sebelaska) i k tem ostatnim.. Laska je Buh ..
kazdej z nas plati za predchozi "chyby", ktery chybana ani nejsou, jsou lekcema.. cili je to normalni..
nikdo z nas tu neni svatej :-) .. ani zatracenej :-)
jsme si rovni ..
kazdej z nas se sem inkarnoval se souhlasem.. a je to DAR i kdyz se to tak nekdy nejevi.. vsechno je dopredu domluvene, pak padne zavoj zapomneni a cumime :-) ..
cumime vsichni, kdo hledame :-), to je taky normalni ..
komu neni tezko, odpovedi ani nepotrebuje, nehleda :-)
vse ma svuj vyznam..
pokud jsi uz na vlne, ze z toho neni uniku.. a v podstate ti to vyhovuje.. nebo uz nemas vlastni svobodnou vuli (i to se muze dit), nikdo jinej to za tebe "nezmeni"..
ano, mohu se za tebe jit vymocit, ale tobe se neulevi :-)

pokud tedy chces, zkus tu napsat primo Draci zene, nebo mi tu nech skypa .. netrvam na tom, vse je vzdy tak, jak to ma byt :-)
Draci zene proste verim.. vim, ze vi co je Laska :-)
nikoho podobneho tu neznam.. kdo by "umel" to co ona ..
poklada i karty.. ale podle meho nejsou ani zapotrebi :-)
vsechno .. vsechny odpovedi mas v sobe..
nadeje umira posledni! :-)

tam, kde je tma.. a zapali se jedna mala .. cajova svicka.. nebo se rozsviti srdce.. uz tma neni tmou :-)
magii jsem delala, zaplatila jsem a diky tomu jsem nasla Boha :-)
a diky nemu i tu pratele .. a znovu "chut zit" :-)
ale vse bylo na mne.. na me svobodne vuli a vse to prislo ve spravny cas.. vse musi uzrat :-)

mej se fajn :-)

 
Miro
08.04.13
16:58
Reg. před 2016

Dobrý den.mé jméno pod zkratkou MIRO-mail-srostlik@icloud.cz
Jsem stařeček-67 let.-- prošel jsem životním ohněm .a Tobě,mládenče,řeknu jedno-a dobře si to pamatuj::
Každý jsme tvůrcem svého osudu.co se nám děje-to je výsledek našeho života jsi mladý-máš fůru času se začít měnit-NA SOBĚ PRACOVAT!!!! Tak do toho.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)