English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Smrt".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Smrt

Katrrin
16.01.13
20:04
Nereg.

IP: 178.22.112.*
Zdálo se mi o mé smrti podivné bylo že se mi to líbilo.Ve snu se mi zdálo že mě upálilo ohnivé ,,tornádo" a jak mě upalovalo pomalu jsem se rozkládala jakoby prach a vím že mě to jemně pálilo pak jsem viděla před sebou bílo a pak jsem se zacala zvedat už jako vzduch (nejspíš do nebe) a pak jsem se vrátila a byla jsem najednou opět živá.Ptala jsem se lidí byla tady ta katastrofa a oni jo byla nemluv o tom pak jsme komusi rekla to bylo zajimavy jak jsem umirala a vzdy me zarazili at o tom nemluvim... takže jsem nejspíš prožila hezkou smrt a pak zase obživla nevíte co to může znamenat prosím Vás? Děkuji.
 
Vladimíra
27.01.13
13:21
Reg. před 2016

Zdalo se mi ze kdys jsem sla na zastavu videla jsem v dali smrtku,videla jsem ji i kdys jsem nastupovala do autobusu. Zjevovala se mi celi den i ve skole a pak kdys jsem byla doma a psala domaci ukol tak me bodla do zad nozem.Ale divny bylo ze smrtka zabiji kosou ale me zabila nozem.
 
Dracizena
01.02.13
21:54
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Katrrin, přečti si něco o samovznícení... ne, netýká se tě to, ale mohlo by, až někdy v nějakých dalších životech a dnes změň svou karmu... Ovládej se ve stupních rozčílení, sprostých slov a hlavně nefantazíruj tak, aby to nepřekročilo rámec Tvého těla... nerozumíš?
Nepřiváděj svůj organismus do takových vrcholů, na které nemáš ještě zhmotněného Anděla Strážného... řekněme, který je v těle určitým myšlenkovým svalem... Když je ten pomyslný sval slabý, pak slábne, i tělo a dostávala bys od života rány osudu... uzemňuj se...

Vladimíra... také se nauč vizuálně uzemňovat...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)