English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

přísloví

I lev se musí bránit proti mouchám.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Rozchod, čekání na návrat?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Rozchod, čekání na návrat?

Wencs
12.09.12
19:26
Nereg.

IP: 89.103.183.*
Zdravím Vás, stala se taková věc, pro mě velmi nepříjemná... Rozešla se se mnou moje vysněná holka, kterou pořád strašně miluju. Nezasloužil jsem si to, protože jsem nic neudělal. Opustila mě, protože se zamilovala do jiného. Pořád to nechápu jak je to možné? Když přece holka miluje tak miluje toho stejného, ne?
Ona je blíženec a blíženci jsou velmi přelétaví a když příjde něco nového chcou to mít. Byli jsme spolu 8 měsíců, bylo to nádherný a plný lásky, štěstí. A ona tohle zahodila, kvůli klukovi, kterýho ani pořádně ještě nezná. Jsem z toho na dně, protože tohle je moje vysněná holka a strašně mi chybí :( . Když jsme se rozešli, řekla mi, že mě má ráda a že mě nikdy nechce ztratit, že mě pořád chce mít někde blízko u sebe. Chodíme spolu do třídy a jsme na střední škole a mě to rve srdce, když vejde do třídy a já jí nemůžu říct "Ahoj zlato" a políbit ji :( . Nemůžu nic. Dostal jsem spoustu rad, jak se mám chovat, skoro každej mi řekl, že se vrátí, jestli mi řekla tohleto. Moc bych si přál , abychom zase spolu byli. Udělal jsem pro ní první poslední a ona mi to takhle oplatila :(. Mezi náma dvěma to jiskřilo už od začátku roku když jsme se poznali a líbil jsem se jí a ona se mnou flirtovala, celkem dlouho. Nakonec jsme byli spolu a byli jsme tak šťastní. Kdyby mi neříkala, že se mnou chce být už napořád a že se těší až spolu budem bydlet hned po maturitě, možná by to tolik nebolelo. Ale když jsme si o tom psali, tak mi řekla, že je jí to líto, že v to věřila a přála si to, ale že se věci vyvinuli jinak. Moc ji chci zpátky. Vrátí se?
 
liliana
13.09.12
20:00
Reg. před 2016

Ahoj,
můžeš proto něco udělat z magie,musíš v to ale při výkonu věřit.Jsou různá kouzla nijak těžká, ani na pomůcky a jsou jak na vrácení lásky,posílení vztahu,tak i na rozdělení páru.Musíš si pak být ovšem vědom,že ji opravdu chceš napořád, že to jsou kouzla měnící její svobodnou vůli.
Spoustu magických kouzel najdeš na stránkách v angl.jazyce "Spells of magic."
Máš-li zájem o nějaké:silentlucidity@seznam.cz
 
Wencos
13.09.12
20:52
Reg. před 2016

Ano, chtěl bych jí zpátky u sebe, protože pro mě moc znamená a moc ji miluju.
 
Pro Wencos
14.09.12
12:54
Nereg.

IP: 84.80.225.*
-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --
 
Wencos
14.09.12
13:32
Reg. před 2016

Uvítal bych i nějaké jiné rady, které nesouvisejí s kouzlem :)
 
liliana
14.09.12
14:34
Reg. před 2016

Jiné rady... musíš použít dedukci.Asi jsi byl k ní hodný gentleman, měla Tě jistého a má jistého.Asi tak působíš,že ví,že když se splete u druhého,tak se může vrátit.Blíženci mají bystrou mysl.Je třeba je nějak zaujmout, jinak umí i manipulovat,proto bych nedávala najevo, že pořád po ní prahneš.Ignorace je dokáže nakopnout.Jestli znáš jejího kluka, tak si porovnej v čem je jiný.Jestli chceš blížence udržet, tak musíš být více akční.Stále vymýšlet něco,čím zaujmout.Je ve třídě,tak se snaž excelovat v učení,buď vtipný,společenský a kamarádský.Možná pak zalituje.Blíženci totiž přelétaví jsou, strašně se jim brzo něco omrzí.Takže musíš získat všeobecný přehled, aby jsi zabodoval.Hlavně nesnášejí stereotyp, takže nesmíš být pořád stejný, ale něco jako oni.
Mnoho štěstí.
 
Merit
14.09.12
14:47
Reg. před 2016

ahoj Weoncos .. :-)
vlozim ti sem link na video.. mozna ti to neco da :-) ..

vse je v poradku, at udelas cokoliv, bude to tve poznani..
mej se krasne :-)


youtube.com/watch?v=Gni-0IFuYT8

 
kelišová
14.09.12
15:03
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Wencs - je moc mladá a nevyzrálá , chce poznat i něco jiného , to je běžný .ˇYe Ti říkala ty krásné věci , v té chvíli to tak myslela , ale ... . Rada zní - nechat to plynout a poznávat i jiný dívky , až budeš starší , budeš vědět líp , co Ti vyhovuje a co doopravdy chceš od vztahu ... .Vyzní to možná hloupě , ale tohle jsou jen zkoušky pro život ... a taky není nikde psáno , že se jednou nemůžete dát zas dohromady ... .To , že je blíženec , nehraje roli ..
 
Wencos
15.09.12
11:25
Reg. před 2016

Ten kluk co s ní je, je taky rak jako já a ti jsou pro blížence nejideálnější partneři, takže se bojím, že to nevýjde.
Však právě, já se snažím hledět si svých věcí a chovat se trochu odměřeně. Prostě se snažím chovat přirozeně.
Zajímá mě, jestli jsem pro ni ještě důležitej, protože jsme si hodně blízko, povahově se k sobě hodíme. Nedávno jsem s tím jejím klukem byl venku, šli jsme na pivo a on říkal, že sám neví jak to dopadne, že to nechává na ní. Říkal mi, že jí chtěl mockrát říct, že ji doopravdy nemiluje a chtěl ji poslat za mnou, ale když mu pak řekla co k němu cítí, zamiloval se do ní. On je v pohodě kluk a rozumíme, škoda, že jsme se nepoznali jiným způsobem. Každopádne příští sobotu u mě bude spát Johanka, tak jsme oba zvědaví jak to dopadne, jestli se to prolomí.
 

Wencos
16.09.12
20:08
Reg. před 2016

Co myslíte?
 
Wencos
17.09.12
15:55
Reg. před 2016

Tuhle sobotu u mě bude spát a jestli se něco stane nebo dojde řeč na nás dva, tak mám v plánu jí říct do očí co k ní cítím a co bych si přál, je to dobrej nápad?
 
anelie
17.09.12
23:34
Reg. před 2016

Wencos: je to to nejlepsi, co muzes udelat,i kdyby se k tobe nevratila, tak aspon budes vedet, na cem jsi a budes se o to min trapit. Ja vim, ze to boli, ale to holt patri k zivotu. Jak rika kelisova, moc se na ni nepoutej (ja vim, to se lehko rekne) a poznavat i jine holky. A to, ze je blizenec, nic neznamena, ja jsem blizenec taky a preletava nejsem vubec, muj manzel je kozoroh a to je pry ta nejhorsi kombinace:)

liliana: neprijde mi v poradku, ze tu nekdo doporucuje nactiletym osobam, aby udelali kouzlo k navraceni milovane osoby. A s doporucenim, ze se jedna o zasah do svobodne vule cloveka, takze se musi napred ujistit, zda s ni chce byt naporad. Jak to ma vubec vedet, jestli chce s ni byt naporad, jak muze vedet, co bude za par let? Takove kouzlo by zadny rozumny clovek neudelal, at uz laska boli sebevic.
 
Wencos
18.09.12
18:05
Reg. před 2016

Anelie: Díky za komentář :)... jojo moc ji miluju a moc bych si přál, aby se vrátila, protože mi se k sobě opravdu hodíme. Co si myslíš o té sobotě, kdy u mě bude spát?
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)