English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Shakespeare

Zbabělci umírají často ještě před smrtí, hrdinové okusí smrt jen jednou.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Delfín".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Delfín

Ještěrka
18.01.12
12:53
Reg. před 2016

Dobrý den,
nedávno se mi zdál ráno už bylo asi kolem pul9 sen, že jsem na nejakem obrovskem prostranstvi na mori ci oceane na voru, nijak velkem, kolem je mlha, divne ticho a najednou ke me z niceho nic priplouva delfin, vklouzne mi do klina, jelikoz jsem mela nohy ponorene do vody, ja stastne rikam jee to je ten delfinek, kde se tady vzal, hladim ho a rikam si, jak je to ale zvlastni situace a pocit. nejvic me udivilo jak byl sen zivy, jak jsem citila jeho vlhkost, to jak byla voda studena, jak jsem se nejdriv bala a pak jakoby me prijel vysvobodit nejlepsi pritel ktereho jsem nikdy nevidela pred tim, ale v tom okamziku jsem hned vedela o koho jde. Nikdy driv se mi nic podobneho nezdalo. Dekuji Pavla
 
kelišová
18.01.12
13:11
Nereg.

IP: 217.117.216.*
No to je nádhernej sen , všechny symboly v něm jsou pozitivní - moře , delfín .Možná je ten sen o tom , že najdeš velice dobrého přítele , nebo ho už máš ,jen se ten člověk tak ještě neprojevil... .
 
Ceský Merlin
21.01.12
20:05
Nereg.

IP: 89.203.174.*
Ahoj Pavlo, ano souhlasím s kelišovou, že je to velmi pozitivní sen, ale vždy je nutno nevytrhnout jeden symbol a opomenout všechno ostatní, jedině tak můžeme hlouběji pátrat po skrytých tajemství naší duše.

Moře symbolizuje tvé nedvědomí jako bys hledala cestu k novým břehům a svou cestu životem. I když se cítíš osamělá a nejistá v životě. Moře je symbolem víry, a proto bys měla pevně věřit, že dopluješ k novým břehům jako Kryštof Kolumbus, který věřil ve svou šťastnou hvězdu a šel za ní, a díky tomu objevil nový svět.

Vor symbolizuje tvé omezené možnosti, není to velká plachetnice, která si rychle razí cestu životem, ale je to jen malý vor, kdy musíš využít svých sil a schopností, abys doplula je svému břehu - cíli. Je to jen na tobě i s malou lodí se dají přeplouvat velké vody.

Být ve snu v mlze symbolizuje řadu tvých překážek, nesnází a zábran, které ti zakrývají jasný výhled, cíl. Je to symbol bezcílnosti. Chtěla bys někam jít, ale chybí ti směr a onen cíl, kterého bys chtěla dosáhnout. Můžeš mít strach, že něco nezvládneš. Je potřeba se opřít o druhé lidi, protože jenom tvoje vlastní síla nebude stačit, aby ses v životě prosadila.

Delfín je obecně velmi příznivým znamením a znamená štěstí. Je to Šťastný obrat ve tvém životě. Jde o zlepšení, ať už v práci nebo třeba lásce. V každém případě by se mělo tvé přání z hlubin moře, což je tvé srdce, naplnit. Delfín může také hovořit o sklon hledat tajemství v mystice a tajemnu. Věříš totiž na věci, které jsou mimo naše smyslové vnímání. Snažíš se hledat řešení svých problémů v ezoterické oblasti. Avšak můžeš být také snadno ovlivnitelná, a proto si dávej pozor před černou magií, kterou odsuzovalo nejen Písmo Svaté, ale bylo v rozporu s Božími zákony. Nepřestávej tedy věřit v lásku a štěstí. I když se může nacházet na dně hlubokého moře. Nezapomeň stát pevně nohama na zemi, i když jsi je měla ve snu v moři.

Měj se hezky a přeji Ti, ať najdeš své štěstí, lásku a šťastně dopluješ do přístavu.

Merlin
 
Ještěrka>Poděkování českému Merlinovi
17.02.12
16:25
Nereg.

IP: 90.181.137.*
Ahoj Merline, moc ti děkuju za výklad mého snu, myslím, že jsi to vystihl se vším všudy.
Koukala jsem, co vše se dá ze snu vyčíst a jak moc se to schoduje s realitou mého zivota.Vzdy me sny fascinovaly, kdyz jsem byla mala vylozene jsem se se snemim hrala a tesila se uz rano na to co se mi bude zase večer zdát. Dokonce jsem to propracovala až do takoveho stadia, ze jsem si mohla sama dopredu naprogramovat O CEM ( o jakem tematu si chci nechat zdat ). Zni to blahove :o),ale asi jsem se tenkrát uměla dobre soustredit, jinak nevim jak si to vysvetlit.
Jeste jednou děkuji Merlinku :o) a i já tobě přeju jen to nejlepší. Ahoj Pavla
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)