English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Numerologie data narození
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše datum narození?
více...
Runy
Magické runy odkrývají svou tajemnou moc v naší online věštbě.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "prosba o radu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

prosba o radu

sarah
07.04.11
15:32
Reg. před 2016

Zkušené kartářky prosím o Vás radu. Jsem v takovém vztahu nevztahu na dálku a te´d se v jednání přítele stala nějaká změna, Když jsme se ptala karet co ji způsobilo tak mi vyšlo - 5 disků, věž, velekněžka.
Tedy něco se uvnitř jeho nitra stalo, zbrotilo, prtože potkal jinou ženu? Kydž jsem se ptala karet Velké arkány na totéž Tak tam zase vyšla Věž a Cisařovna... Děkuji moc pokud někdo pomůžete s výkladem!
 
FataMorgana
07.04.11
16:27
Reg. před 2016

Zdravím,
posílám ti svou verzi na tvůj výklad!

Pětka disků ti říká a popisuje danou situaci kolem tebe. Objevuje nečekaná zjištění o partnerovi a přivolává ti pocit opuštěnosti a vyloučení ze vztahu. Karta samotná je předzvěstí krize a záleží na dalších kartách jaký to bude mít dopad na samotný vztah.

Věž nám situaci jen dokresluje! Naznačuje naprostou změnu pravidel ve vztahu. Radikální změnu střídá překvapivý rozchod!

Velekněžka znázorňuje tebe. Podle výkladu chápu, že je zde třetí žena! Velekněžka se nejčastěji zobrazuje ve výkladu, když je ve vztahu problém nebo je u konce a zobrazuje bývalou partnerku, která je v ústraní - čili tebe!

Výklad se ti potvrdil. Kartičku Věž ti opakovat nebudu, ale tentokrát nám tam skočila Císařovna! Což je velmi silná karta na vztahy a naopak od tebe ukazuje ženu, která je momentálně před tebou v hlavní úloze partnerky! Nebo-li je na obzoru nová známost!

 
sarah
07.04.11
16:49
Reg. před 2016

Děkuji moc za rozbor! V podstatě je to to, co jsme tušila... sice mě to nepotěšilo ale aspoň jsem si teď jistá.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)