English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.9.2025
Svátek slaví Zita, zítra Oleg.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.9.2025
Svátek slaví Zita, zítra Oleg.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Karty od Ivy Huttnerove".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Karty od Ivy Huttnerove

Alkaa
01.04.11
15:47
Reg. před 2016

Nesetkal jste se někdo s kartami od Ivy Huttnerové?? :) Docela by mi zajímalo, zda se jejich výkladu dá nějak věřit :)

mi
01.04.11
20:28
Nereg.

IP: .*
proč ne klasické cikánky jen tak některé chybí ale vlastně ani nechybí

Alkaa
02.04.11
11:16
Reg. před 2016

jo, ale asi jejich výkladu nebo vyložení asi správně nerozumim... bo dá se to nějak pochopit bo naučit jak ten výklad chápat?? :) moc mi to nejde zatím...

nina6
02.04.11
11:28
Reg. před 2016

Zkus to napřed podle knížečky co je u karet,osvojíš si zpočátku jejich významy.U huttnerovek má každá karta mnoho významů,chce to hodně zkoušet.Na "lidech.cz" je diskuzní forum přímo na tyto karty,děvčata tam rozebírají výklady,je to dobrá zkušenost a pro začátečníka i poučné.

Alkaa
02.04.11
12:11
Reg. před 2016

nina6: aha, děkuji moc, se tam podívám :))

beatricexoxo
02.04.11
19:11
Nereg.

IP: .*
Ahojky,
já užívám cikánky od I.Huttnerové již poměrně dlouhou dobu a jejich výkladu se dá opravdu věřit, jsou stejně spolehlivé jako jiné karty
Por začátek se hodí malá průvodní knížečka, která je k nim připojená,ale s postupem času a praxí si osvojíš nové a nové významy

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)