English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Moje dilema s laskou".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Moje dilema s laskou

Lillian
13.08.10
12:13
Reg. před 2016

Dobry den. Uz si nevim radi. Jestli me nekdo muze napovedet, budu moc stastna. Tento rok se me zmenil cely zivot. Ztracim postupne uplne vsechno, co pro me bylo dulezite. Vsechno je tak nejak zvlastni. Nahody, osud ... Vsechno beru pozitivne, rikam si, ze to tak ma byt. Co mi ale neda, je osoba, ke ktere citim nejake hodne silne pouto.. Je to strasne komplikovane. Ceka nas spolu nejaka budoucnost?? Je v tom opravdu neco vic? A nebo je to jen zamilovanost a nas vztah je povrchni?
Myslim na nej den za dnem, vidim ho ve snech. On porad mlci. O nas. Nechci byt zoufala. Ale uz to trva od zacatku roku. Poznala jsem ho v rijnu minulej rok.
Prosim, poradte mi nekdo. Blaznim z toho.. Dekuju moc!
 
Maty
15.08.10
20:18
Nereg.

IP: .*
Ahoj Lillian,
chci Ti říct, že žádná zamilovanost předem neurčuje, že nějaký vztah bude povrchní. Buď postupem času odeznívá a vztah je budován dále na jiných kvalitách, nebo obdiv opadne a lidé si uvědomí spíš vzájemnou rozdílnost a rozejdou se. Zamilovanost je stav, který je těžko popsatelný, protože člověk se mnohdy chová, jakoby utekl z blázince. To jsem dost zlehčila, ale kdo to prožil, tak ví, o čem píšu. Je to nádherně vzrušující čas zároveň plný pochybností a neklidu. Uvolni se, užívej si přítomných chvil s milovanou osobou a ujisti se ve svém srdíčku, co skutečně cítíš. Musela ses hodně věcí vzdát (kvůli vztahu?) a teď chceš mít jistotu, jestli jsi dobře udělala? Láska však nejsou kupecké počty.. Slyším pana Homolku, jak v nějaké televizi říká, že je to "sakra žrádlo", tak to sem píšu, protože lidová moudrost se ozve vždy v pravou chvíli. Tak hodně štěstí..
 
Planetweb
11.10.10
02:21
Reg. před 2016

Kdyz oni muzsti to rikat nemaji potrebu, at vyznani, ci baveni se o vztahu, ujstovani druhych. Zalezi spise na tom, jak to vypada ve vztahu jinak...

Po pravde, pred nejakymi 15 lety jsem mela pritele, ktery rad rikal jak mne miluje a spousty takovych sladkych recicek, od miluji te, az po mam to rad, protoze ty taky - ovsem vyzadoval to same, takze jsem mela povinnost mit treba rada parfem, ze ktereho se mi tocil kufr a porad vyzadoval ujisteni o lasce aniz by si uvedomoval, ze slova nejsou vse. No, prakticky jinak chovani naprosteho hovada od neustaleho vyzadovani uslintanych kecu po zarlive sceny pokud jsem ty kecy neprodukovala.

Dejte si pozor, abyste nedostala co chcete, mohla byste zjistit, ze o to vlastne nestojite...
 
anjel417
26.10.15
10:28
Nereg.

IP: 178.117.235.*
co krasnè ma caka .dakujem
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)