Hermit 21.09.25 18:26 Reg.17.7.21
| Milá Michaelo, v rozložení GT Lenormand jste "vyšla" jako ta, co si hodně vytrpěla, přečkala zradu přítele (alkohol?), samota, nedostatek sebevědomí... .ale pozor - vaše karta stojí na prahu pěkné budoucnosti! Katu Srdce máte přímo na hlavou, něco krásného k vám míří a bude to velmi uspokojující a naplňující. Nicméně se tu ukazuje, že se budete stále potýkat s takovým tím denním stressem, vyhýbejte se drbům a falešným přátelům. Karty kolem vás naznačují rychlý nástup nového "stavu" vaší mysli a velmi se vám uleví. Muž se tu zobrazuje také - ale je od vás ještě "daleko" a nemá kolem sebe moc příznivé karty. Možná se někdo kolem vás pohybuje, ale je buď zadaný, nebo má vážné překážky, aby šel do vztahu naplno. Takže to vidím na horizont cca půl roku. Jo, vaše spodní "linka osudu" je stručně řečeno: něco nového mě čeká - pomaličku to poroste - to je Dítě - pak je Prsten - takže "dáme to dohromady - Slunce - konečně se na mě slunce směje a je mi dobře, Srdce mám přímo na hlavou a cítím se skvěle. To už jsem dlouho nevytáhla.
Tak nechť se vám tak stane. |