English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

zuma24
21.09.25
11:26
Reg. před 2016

Dobrý deň

Mohli by ste sa mi prosim pozrieť, ci ma čaká nový vzťah? Som uz dlho sama
Ďakujem
Michaela 27.3.1982

Hermit
21.09.25
18:26
Reg.17.7.21

Milá Michaelo, v rozložení GT Lenormand jste "vyšla" jako ta, co si hodně vytrpěla, přečkala zradu přítele (alkohol?), samota, nedostatek sebevědomí... .ale pozor - vaše karta stojí na prahu pěkné budoucnosti! Katu Srdce máte přímo na hlavou, něco krásného k vám míří a bude to velmi uspokojující a naplňující. Nicméně se tu ukazuje, že se budete stále potýkat s takovým tím denním stressem, vyhýbejte se drbům a falešným přátelům. Karty kolem vás naznačují rychlý nástup nového "stavu" vaší mysli a velmi se vám uleví. Muž se tu zobrazuje také - ale je od vás ještě "daleko" a nemá kolem sebe moc příznivé karty. Možná se někdo kolem vás pohybuje, ale je buď zadaný, nebo má vážné překážky, aby šel do vztahu naplno. Takže to vidím na horizont cca půl roku. Jo, vaše spodní "linka osudu" je stručně řečeno: něco nového mě čeká - pomaličku to poroste - to je Dítě - pak je Prsten - takže "dáme to dohromady - Slunce - konečně se na mě slunce směje a je mi dobře, Srdce mám přímo na hlavou a cítím se skvěle. To už jsem dlouho nevytáhla.
Tak nechť se vám tak stane.

Haňulle
21.09.25
20:47
Reg. před 2016

Dobrý večer p Hermit.Hana 19.12.1990 Budu ve vztahu s mužem 15.11.1982? Děkuji noc

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)